20

чавето

преди 8 години

а мене що не ме щат в гармания?

19

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са по бедни от нас! Абе вие нещо Не сте добре с главния мозък! Точно пък от нас са по бедни само в централна Африка

18

анонимен

преди 8 години

Интересно ми е поради каква причина /а такава има/ госпожата само преди дни беше поканила милион мигранти в страната си и кое или кой наложи обръщането на палачинката?Защото е повече от ясно, че нейните изявления никак не са случайни или необмислени.Кое обаче я е принудило? Не че ще узнаем де.Лошото е само, че те рефлектират и в/у нас, каквито са послушковци нашите държавници.До какво ли ще доведе за нас нейното последно решение? Предстои да разберем.

17

Анонимен

преди 8 години

То една *** мислела мислела и....сложила фередже

16

Анонимен

преди 8 години

Дъртата еврейка много тънко изпълни заповедите на американските си началници да наводни европа с ***.първо каза че всички са добре дошли в германия и тя ще се справи...хуните хукнаха в посока германия и никой не ги спираше защото си мислеха че отиват в немско...за една седмица напълни европа и си затвори границите.задачата изпълнена...

15

Анонимен

преди 8 години

Изкукала бабка!Първо заповядайте сега достатъчно!!!

14

до 20

преди 8 години

Той Путин си е за смях - днес руснаците са по бедни и от нас, а бяха доста напред с материала. Да не говорим за шизофреничните му изблици на злоба и "строенето" на потоци, които си сменят маршрутите през два часа.

13

Анонимен

преди 8 години

Германия има нужда от бежанците , защо ли , ами защото месните им чужденци за нищо не стават само на Социални помощи 20 години дори не си правят труда да си търсят работа , та просто ще запълнят местата за неквалифициран труд

12

Анонимен

преди 8 години

Няма да забравя как преди две години тоя бабушкер се смееше на Путин, че той живеел в паралелен свят, а днес се оказа, че извън реалността е самата тя. И за Украйна и за Сирия и за СПЩ и най-вече за бъдещето на ЕС и Шенген. Относно решението й Германия да се откаже от ядрената енергетика след инцидента във Фукушима през 2011 година Путин попита: А с какво ще се топлите? С дърва ли? Но дървата са пак при нас - в Сибир.

11

греда

преди 8 години

Меркел покай се и отстъпи на Виктор Орбан човека знае законите и най важно вече ги прилага срещу имигрантите,един вече е Осъден от Ирак депортират го обратно.

10

Анонимен

преди 8 години

Глупачка. Тя осъзнава ли как провокира имигрантите да идват не с десетки а със десетки хиляди на ден? Ако Германия не беше богата страна тази бабушкера щеше да бъде свалена от власт за дни. Може ли да е толкова глупава? Заради нея пострада не само Германия, но и няколко други държави. Сега ясно ли е защо ЕС още е в икономическа криза докато САЩ вече излезе от нея?

9

Валентин

преди 8 години

Гнусно бабе излизе и тая. А аз мислех, че по зле от Сталинка няма.

8

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно неадекватна, ошашавена, стресната, уплашена и объркана лесбийка.

7

непукист

преди 8 години

Образовани и възпитани ??????? сигурно има и такива ,но целта им е ясна да се докопат до страни с висок стандарт и осигуровки за да се "интегрират",а пък после може и джамии да вдигнат нали имат спонсори от залива пари за такива строежи бол и ще ги отпуснат с щедра ръка.

6

Анонимен

преди 8 години

Защо продължават да ги наричат БЕЖАНЦИ! Бежанецът идва от СЪСЕДНА държава, в която има конфликт, а тези - от съседен КОНТИНЕНТ, при това без да носят документи и с претенции! Та това са нелегални имигранти, при това много нахални!

5

Анонимен

преди 8 години

Кво стана бе бабо Ангело?

4

Анонимен

преди 8 години

taia se nas...a. zashto taka ne se griji za sobstvenia si narod i tam ima bednost i malki pensii i kuhni za edno toplo jadene na deza i dr. bedni, koito i da rabotiat nemogat da si plashtat toka, vodata i naema, a i otoplenieto. komunistka mr...

3

Членска карта №7

преди 8 години

Още един приятел на Тиквата с клатещи се крака... С кого ще се гушка по европейските седянки!???

2

Чекист

преди 8 години

Тя си представяше образовани и възпитани бежанци, но... - Не знам кой дава поръчките, но до вчера друго писахте... :)))

1

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА!ДРУГ КОМЕНТАР, ПРОСТО НЯМАМ!