29

Анонимен

преди 8 години

Ами ще правят учения защото западните хиени се навъртат наоколо и вият от яд...Долари и евраци могат да си напечатат колкото си искат но не могат да печатат полезни изкопаеми нефт дървесина чиста питейна вода и т.н.

28

Боби

преди 8 години

До Анонимен 29 продЩе кажеш че си противореча, Китай има БВП колкото САЩ и даже го надмина. Но това е целия БВП на Китай с чуждите Компании. Китай има 3 пъти по-големи производствени възможности от колкото са му необходими за собствения пазар. Тези производствени възможности реално не са негови, а на западни фирми. БВП се изчислява като Покупко-продажби, трансфери и производство. Реалния БВП на Китай е много по нисък. Не случайно армията имат само 3 милиона за 2 милиона и нещо за САЩ

27

Анонимен

преди 8 години

СССР като се разпадна запада взе цялата Източна Европа за какво им е Украйна ако не искат да нападат Русия

26

до 31

преди 8 години

Абе важното е ,че Русия Не Е Либия и Ирак за да я прегазят за 2 дни с ядрени и тем подобни глави защото само една атомна подводница Таифун може за затрие цяла Северна Америка.

25

Боби

преди 8 години

До 19Умнико разбирам че НЯМАШ НИКАКВА ВОЕННА ПОДГОТОВКА след като плещиш подобни глупости.1. На условно "първа линия" се съхраняват само ТАКТИЧЕСКИ БОЕПРИПАСИ - имат относително малка мощност и са предназначени основно за поразяване на ТАКТИЧЕСКИ ЦЕЛИ или Военни поделения/Бази/Летища и струпване на войски2. Условно "Втори ешелон" беше премахнат с договора за ракетите със среден обсег но могат да се ползват модерни далекобойни системи на близко разстояние(от подводници) - целите са граждански

24

Анонимен

преди 8 години

Защо си мислите ,че Русия първа ще изстреля атомните БОМБИ!?Това може да направят само САЩ обаче ги е страх защото В Тихия и Северния океан има атомни подводници които ще отвърнат на удара и с света е свършено

23

Анонимен

преди 8 години

От това става ясно, че руснаците ще ударят ИД от две страни, от към сирийското крайбрежие от към ИРАН, ще изолират турската граница и онези *** ще избягат в ИРАК. Лошото е, че там руснаците не могат да ги пипнат, освен ако Ирак не изгони САЩ! Което няма как да се случи.

22

Анонимен

преди 8 години

С Русия в СЪРЦЕТО СЪРЦЕТО сърцето

21

до 23

преди 8 години

Те пък руснаците нямат бойни глави !

20

Анонимен

преди 8 години

"С Русия в Сърцецо"......Поправи се!

19

Ваня

преди 8 години

Абе стига сте приказвали отивайте да се биете с 500 ядрени бойни глави а на среща ви някои с въздушна пушка

18

Боби

преди 8 години

До Анонимен 17То тогава какво трябва да кажем за хАмериканците? Само за последния месец в Източна европа имаха дузина учения. И тях ли комплексите ги избиват? Как смяташ кога хАмериканците които и сега в тая криза имат военен бюджет равен на военните бюджети на следващите 10 страни с най-големи военни бюджети(включително Русия) ще спрат да дрънкат оръжие и да показват колко са велики?

17

Анонимен

преди 8 години

Младите не знаят ама тези които са ходили в казарма знаят ,че войника не трябва да седи без нищо да прави защото мисли лошо на началника си .

16

Анонимен

преди 8 години

С Русия в Сърцецо

15

ДО 13

преди 8 години

И като пишеш за тия бойни глави правиш ли сметка ,че ако ги използват от някъде след няколко минути цялата държава от която са ги пуснали няма да я има.

14

до 12

преди 8 години

Ние българите на това му казваме "на гол г** чифте пищови" хахаха....Хахахаха вие тук на гол *** получихте арабски имигрантски пиш*ки,шот нямате даже чифте пиштови хахахаха

13

Анонимен

преди 8 години

Джуджето мира няма. Комплексите избиват. Докато не му ударат един чепат Майдан няма да мирася.

12

Анонимен

преди 8 години

А България едно време имаше армия с такава численост!

11

Анонимен

преди 8 години

Който има армия прави големи военни учения и пази държавата си.Който няма го заливат "независими" медийни "хот нюз" за "нови мултикултурни ценности" и арабски имигранти вербувани от "Хюман Райтс" НПО-та с обещания за големи социални помощи доживот в ЕС.

10

Боби

преди 8 години

До ами много важно 8Не ракети колега а Ядрени бойни глави. те могат да са монтирани на Бомби и Крилати ракети. В редки случаи на балистични ракети с малък обсег(120км *** МАРС РСЗО системата)