86

Анонимен

преди 8 години

Този, на снимката с палката, и баретата. Е заел доста адекватна, позиция.

85

Анонимен

преди 8 години

Значи "съгласно новото унгарско законодателство което е в противоречие с това на Ес" е голям проблем...а затварянето на границите от Меркел не са в противоречие а???или журналистката е от унгарския клон на бхк ????

84

Подкрепям го

преди 8 години

Браво! Ето това е човек за пример!!!

83

Анонимен

преди 8 години

Евала на Унгарците. Отивам да живея там - искам живот в бяла държава а не в кафява тоалетна като Англия, Франция и др.

82

110

преди 8 години

Извинявам се, ако съм обидил някого.

81

Браво!

преди 8 години

Браво на Орбан!Той е единственият политик в Европа ,който има нормални мислене и се грижи за народа си!

80

Анонимен

преди 8 години

Нищо от това няма да бъде прието. Подобни статии са капан за наивници и националисти и генератор на коментари.

79

№108

преди 8 години

Уточнение, коментар 108 е адресиран до коментар 105

78

до 106

преди 8 години

Едно уточнение: Това ще се случи ако тръгнат да приемат такива "закони", а аз не вярвам че са си изгубили ума дотолкова. Тези "закони"/медийни балони/ нарушават директно толкова много международни споразумения, директиви, договори и прочее, започвайки с най-първата - хартата за правата на човека, че няма смисъл изобщо да говорим. Ще повторя - не вярвам че унгарците са си изгубили дотолкова акъла, това е просто евтина медийна сензацийка.

77

Хан Крум

преди 8 години

Браво на унгарците. Де такива политици и в България. Лекето Овощарски пусна 15000 маймуни през границата. Новите говорят за прием по квоти.Къде останаха хората защитаващи интересите на страната?НИЕ НЕ ИСКАМЕ НОВИ ОРДИ ОТ МЮСУЛМАНИ В РОДИНАТА СИ. ДА СИ ВЪРВЯТ ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ. МАЙНАТА ИМ.

76

Анонимен

преди 8 години

Интересно, най-много гюрултия вдигат тези, при които никой не ще да ходи.

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 94Глупости на търкалета. Каква ти изолация, добре, да приемем, че бъде "изгонена" от ЕС (колко ли страни ще гласуват против), какво следва? Обмитяване на стоките на съюза; тесни връзки с Русия, Китай; търговски връзки с който си иска и както си иска. Изключено, Унгария е в сърцето на Европа. Забраветв, по-скоро ЕС би се разделил с Гърция.

74

Валентин

преди 8 години

"Тези намерения, ако са истина, са си чист фашизъм/комунизъм в действие."Я обясни по-подробно кое им е фашисткото. Единствените фашисти по форумите сте вие, продажните ***, които обиждате и плюете по всеки, който не блее в едно с безумните ви опорни точки.

73

Анонимен

преди 8 години

Стотици хиляди български бежанци са приемани радушно през годините...Милиони български мигранти живеят и работят в чужбина...

72

Валентин

преди 8 години

До meriИ аз се замислям да гласувам за някой, който ще гарантира, че "бежанец" не значи безплатен билет за послон, храна и доживотен терор над местните (нас). Ще гласувам за някой, който обещае да прави като Орбан, регистрира нелегалните имигранти и ги третира като такива по бързата процедура, а не да харчи неродна пара за преводи и обжалвания.

71

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко години имаше кампанийка и срещу българските/румънските бежанци/мигранти. Между другото - над 8 милиона българи живеят в чужбина като имигранти. Десетки хиляди са приемани като бежанци по времето на комунизма, стотици хиляди са намирали подслон по време на войните, да не говорим за бежанците от Беломорска Тракия, Македония и още много, много...

70

Анонимен

преди 8 години

Виктор Орбан - президент на ЕС!

69

meri

преди 8 години

Вече наистина се замислям да гласувам за Сидеров. С тази продажна пасмина няма да ни бъде.

68

Анонимен

преди 8 години

Това ми намирисва на медиен балон - няма как, на нормален човек да му хрумнат толкова глупости наведнъж, че и да реши да ги приема като закон на всичкото отгоре. Па нямало да имат преводач, па преносими съдилища, па лагери... да бе да, айде айде... някой ни взима за мезе :)

67

Анонимен

преди 8 години

Тези си затварят границите ,а Тиквун ще чака -"да му се върне доброто " ...сигурно кога цъфнат налъмите