48

Анонимен

преди 8 години

Всеки иска, ама дали ще допринесе нещо за развитието е друг въпрос. Нека се надяваме на добър завършек: Бабето в пустинята и пр.

47

Бежанец

преди 8 години

Меркел Ко сатана бе МАМЕ, нали се снимахме и обеща.Подпис: Алах агбар

46

до 53

преди 8 години

Те може да са араби, ама не са толкова луди, че да ходят в Рашата да живеят.Ясно се видя предпочитанието им - Германия. Това говори всичко. Тоест искат уредения и рационалния свят.

45

Арту

преди 8 години

Когато немчолята вбигнат глава им го слага чичко Сам, за да не се впрягат чак толкова. Така нито една колония не им дадоха и се натскат 80 милиона на тясно. Е, щом им трябват арабелките, нека си ги вземат всичките.

44

Анонимен

преди 8 години

Тук *** русофили гледам че си пробват остроумието пардон тъпоумието. Едно нещо не ми е ясно, защо тия сирийци не отиват в руската зона в Сирия при Башар Асад, ами с една чанта багаж и 3-4 деца бягат на друг континент? Ето например 70% от бежанците от Донбас отиват в Украйна и си остават там, другите 30% поддали се на путинската пропаганда и лъжи отиват в Русия и после си хапят т..аците. Защо сирийците бягат от хубата руско-алавитска зона в Сирия?

43

Анонимен

преди 8 години

Евах ти германците! Тия много *** колелета излезоха, по *** почти от нас:-((

42

Анонимен

преди 8 години

Ако през последните 25 години се работеше наистина за зближаване между страните в ЕС, а не за задоволяване на имперските амбиции на 3- те главни, то сега разпределенито щеше да е равномерно, а не насочено към тях.

41

Анонимен

преди 8 години

Що така бе бабо Меркел, нали такова свобода на движение на стоки и хора, или викаш това само, когато Германия продава и идват умовете от заробените страни. Сега берете плодовете на колониалната ви политика, дано се зядавите!

40

Анонимен

преди 8 години

Днес на ЖП гарата в Берлин настъпил хаос, пристигнали 10 хиляди бежанци,на един бежанец куфара му миришел на барут, и настъпил хаос от страх че има бомба

39

Чугун

преди 8 години

А като тръгнат африканците, например от Нигерия, един бял на десет зелени ще останете. Добре че мен ме няма там в ЕСето....

38

Анонимен

преди 8 години

На Западна Европа и свърши комфорта каквото и да си говорим. Беше каквото беше. Оттук насетне те ще споделят всичко с бежанците от Африка и Близкия Изток. Няма да има повече така, че на единия край на планетата да умират от глад, а в другия да има първо, второ и трето. Не могат да ги баламосват повече, имигрантите научиха лесното. Няма нещо с което да бъде спряна тази армия от алчни имигранти, те са толкова ентусиазирани все едно ги пуснаха в Рая.

37

Анонимен

преди 8 години

Ще ги проверяват на границата за расова чистота. Те сирийците и иранците са си чисти арийци, не като германците.

36

Хелмут

преди 8 години

Всеки деспот прави някой ден грешка, която му струва скъпо. Бабешкера изпра пешкира, пак канцлер ама на куку.

35

Анонимен

преди 8 години

БАБО МЕРКЕЛ КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА. ЗАЩО НЕ СИ ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ ОЩЕ КОГАТО УНГАРИЯ ЗАПОЧНА ДА СТРОИ ТЕЛЕНАТА ОГРАДА? АМА ТИ ДОКАТО ЗАГРЕЕШ КАКВО СТАВА 100 000 ТЕ НАЦВЪКАХА КАТО ВРАБЦИ. СЕГА ЩЕ ВИДИШ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ И МАГАРЕ СТОКА ЛИ Е. ЗНАЕШ ЛИ СЕГА КАКВО ЩЕ СТАНЕ? НЕЗНАЕШ? Е КАК ТАКА ДА НЕЗНАЕШ!? СЕГА ЩЕ СТАНЕ МАНЖА С ГРОЗДЕ! ЯЛАЛИ СИ ТАКАВА? НЕ СИ? Е СЕГА ЩЕ ЯДЕШ ДА ВИДИШ КОЛКО Е ВКУСНА!!! НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ТУРЦИЯ ГИ ПУСКА КЪМ ЕВРОПА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ ОТ ЛИВАН ЙОРДАНИЯ СИРИЯ И ОТ САМАТА ТУРЦИЯ.

34

Анонимен

преди 8 години

Лудата баба вкарва Европа във война. Защо още Германия е в ЕС? Или Германия ВЪН от ЕС, ИЛИ ВСИЧКИ СТРАНИ ВЪН ОТ ЕС!

33

Комит

преди 8 години

Путин им плаща на трафикантите. Голям шлем на бабето, ха ха умрем от смех.

32

Турчин

преди 8 години

Да изпуснем още няколкостотин хиляди бежанци, в Турция са 2,5 милиона

31

Анонимен

преди 8 години

Това се отнася и за Европа, разбира се. Разликата е, че след половин хилядолетие лутане, борби, сблъсъци, кървища, мракобесие, дивотии и войни, Европа се съпикяса. Осмисли миналото си и съдбините си, преоцени и пренареди ценностите си, за да бъде, както винаги е била почти, водеща световна сила, догонвана и надминавана в някои области единствено от САЩ. /Русия с нейния Брутен Вътрешен Продукт по-малък от този на малка Италия тук да не се бута, барабар Петко с мъжете /.

30

Анонимен

преди 8 години

Виновна е Америка. Съединените Американски Щати са виновни, а също и Европа, защото им се подчинява. Американците нападат чуждите държави, те нахлуха в Украйна, не руснаците. Те са виновни за войните в арабските страни, защото се намесват. Като са виновни едновременно и за това, че се намесват, и затова, че не се намесват. Виновни са за това, че нахлуха в Ирак, но са виновни и за това, че се оттеглиха от Ирак. / Докато най- близо до истинската им вина е май е тази, че се оттеглиха след като нахл

29

Анонимен

преди 8 години

И това все повече прилича на нашествие. Оня неразвитият, изостаналият, неуспешният, проваленият свят арабски, руски, всякакъв, започна да се нахвърля върху успешния свободния, творческия, производителния. По всички възможни начини. Би пробвал и с война, ако би съществувала и най-малката вероятност да успее чрез война. Европа и НАТО не са беззащитната като Украйна, обаче. / Пък някои още се чудят какъв е смисълът на НАТО /Дори Северна Корея се вдъхнови и започна да се заканва на Южна.