31

коци

преди 8 години

Тоа що не е у КАУША ??

30

греда

преди 8 години

След като сложиха ДДС на ДЕПОЗИТИТЕ,какво сега предлагат мутрите вижте;Финансовото министерство предлага таванът за плащанията в брой да е до 5000 лв.Общините пък ще имат право да облагат гражданите с нов данък, който да е до 2% от доходите от догодина.

29

ъ

преди 8 години

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН И АБСОЛЮТНО ТОЧНО С 35 !!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Като чета не само този форум, а почти всички днес, се чудя кой наистина гласува за ГЕРБ.Или може би партийният работник (осъден престъпник) Цветанов е цар на фалшификациите.Възможно е да му помогат и от САЩ, чиито марионетки са от настоящето правителство.

27

демократор

преди 8 години

От както режима на пожарникаря е на власт, България премина от опита за колективно самоубийство към национален делириум!

26

бивш-ром

преди 8 години

а си мислихме че не може да дойде по лошо от Олигарски кучето бамби КОЙ?,Е сбъркахме имало е и по лошо а и още по лошо се задава на Президетнските Избори,да му мислят младите ние ударихме 50....

25

от там да не излиза

преди 8 години

Цецо да отива в пандиза и от там да не излиза!

24

Патриот

преди 8 години

Мазни герберастки *** ,предатели!

23

Анонимен

преди 8 години

Ако си мислите че гласа ви има значение за кого ще го дадете значи последните 25 години не сте живели в България. Изборите не решават нищо, договорките са направени предварително, изборите са за простолюдието да си мисли че нещо зависи от него, единственото което зависи от простолюдието е да си плаща данъците редовно че да има какво да се краде.

22

Анонимен

преди 8 години

Кажи ЦЦ от коя страна в ЕС сме по добре ,че аз не знам.Кажи как ги изпреварихме румънците ,че аз пак не знам.Румъния е с години пред нас и икономически и финансово.Кого лъжеш и защо физкултурнико.

21

наблюдател

преди 8 години

Каква пищност,какъв ентусиазъм в Зала Арена Червено знаме. Тия май са се самозабравили. Миков, ама и вашата партия няма промяна. И вие сте ***. Нищо чудно да се продадете на американците. Стегнете се.

20

Анонимен

преди 8 години

защо още ти разрешават да говориш.Защо ЦЦ не е на топло.Този физкултурник се подиграва с българите .Защо хора му вярвате на това ***.

19

Анонимен

преди 8 години

Само изборите през 1990 година не бяха фалшифицирани.След това всичко е цирк и човек може да се убеди сам.Влизате да гласувате 10-15 минути преди затваряне на секцията.Давате си личната карта.Почват да търсят вашето име.През това време гледате листите с имената.При 50% средна активност трябва и около 50% от имената срещу тях да има подписи.Но ще видите че това не е така-само тук там ще се мъдри по някой подпис.От там насетне мисля че на всеки е ясно какво правят...:)

18

Китаец

преди 8 години

Перспективата е ясна......кибича край реката и чакам!!!

17

Anonymen 567

преди 8 години

Погледнах този,още няколко имена и като видях между тях и кмета на Ямбол с ефективна присъда за присвояване, но все още на този пост - ами какво да ви кажа -терминал 2 с еднопосочен билет за където и да е, но не в тази пародия на държава,с корумпирани, престъпни "държавници".....

16

Анонимен

преди 8 години

Излъгах се да гласувам за Герб, още в началото като се появиха и от тогава не. Има достатъчно други партии, изборът е голям.

15

www

преди 8 години

ЗАТВОРНИКА Е ОЩЕ НА СВОБОДА..

14

ККК

преди 8 години

Нормално ....всичките управляващи преди избори ревът кой колко власт искал да прелапа ...народа да си знае обора ! Как гласуват хората за подобни личности и партии идея си нямам ! Казва кой какво иска и народа ОК за вас ще гласуваме ?

13

Анонимен

преди 8 години

На фона на статистиката, да излезе някой и да говори подобни неща е просто нелепо. А тя е:- най бедната държава в ЕС сме ние- най-застаряващо население- най-бързо изчезваща нация- най-високо ниво на корупция- над 100-тно място в класацията за свобода на словото- потребяваме най скъпите стоки (вкл.ГОРИВА, природен газ и ЛЕКАРСТВА) и услуги в ЕС- невъзможно е фалирането на физ.лице в България- най неефективна здравна система- без елекронно правителство и още много други...

12

Анонимен

преди 8 години

Тези гербаджийски крадци за 1 милиард санираха точно един блок и парите свършиха!"Санирането" ще се окаже по-голяма кражба и от ктб! Гарантирано от герб!