15

sante_dog

преди 8 години

Този не го е хванала полицията!Имама познат круперн бизнесмен - бяха ограбили магазина му - пари, стока. Даде малко пари на когото трябва, пусна слух че който му предостави информация ще има награда (и то голяма) и всичко се намери. А крадеца едва ходеше, но си върна всичко с лихвите, че и разходите за наградата върна.Просто са случили на грешната баба този път.

14

Анонимен

преди 8 години

А от НАП къде са ? А Икономическа полиция защо спи ? Тези пари от къде са ?!? Защо не са в банка ? А ДАНЪЦИТЕ ПЛАТЕНИ ЛИ СА ?!?! Какъв е този печеливш крупен бизнес ? Познавам крупни бизнесмени - парите им трябват за бизнеса, не могат да си позволят да сложат половин милион в сейфа на баба си...... И пак да попитам - НАП къде са ?!?

13

Анонимен

преди 8 години

Това бабе заслужава да му смачкаш гнусната мутра!

12

Анонимен

преди 8 години

Прав е оня дето коментира, че емоционалния момент е силен в подобни случаи. Пратих майка ми в офиса на оператора , за да и разрешат един проблем и се върна с нов телефон и нов мобилен номер и сега има два номера и два договора.... и тя не знае защо

11

Мартин

преди 8 години

До АнонименТочно защото са пълни глупости не бива да им се вярва. В момента, в който ти звъннат дигаш телефона на човека, за когото става въпрос и се приключва. И мен няколко пъти са се опитвали да ме измамят, ама питат за грешния човек и им тегля 1 стабилна майна. Човек не трябва да мисли първосигнално в тези моменти, а разсъдливо.

10

грешка

преди 8 години

Полакомил се е алото, взел много пари от който не трябва, и са го посъветвали да ги върне, че да не се раздуха много случката... от утре ще звъни на следващата жертва

9

God

преди 8 години

До Анонимен 6Родната полиция работи по поръчка на клиента. Колкото си платил, толкова работа ще свършат. Човекът е обещал бонус и полицаите се сетиха, че могат и да работят. Същото положение е и при откраднатите коли. Плащаш - търсят. Не плащаш - да си се застраховал.

8

Анонимен

преди 8 години

Батето: Не ме занимавайте с глупости, бе! Голям!

7

M daaa

преди 8 години

То вече и на баба си вяра да нямаш,

6

Анонимен

преди 8 години

То няма такава смешна приказка. Що ни занимавате с глупости бе? Истината е 10% която се споменава в статията. Къде е останалата част?

5

Моше

преди 8 години

Обикновено полицаите могат само да свият рамене при случаи на телефонна измама.Сега обаче, когато става въпрос за огромна сума, всички задружно се впрегнали и хванали измамника за нула време. Интересно!

4

Анонимен

преди 8 години

Четете между редовете приятели. Направи ли ви впечатление, колко бързо заловиха извършителите? И не заради огромната сума, а защото това са пари на някой мутраген, който си пусна контактите и намери алотъргашите за няколко часа. Елементарно. Иначе за обикновените хорица, които цял живот са събирали по няколко хиляди лева, забравете да се открият кой го е направил и къде е в момета.

3

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че вече толкова години измамата работи безупречно. Има причина за това. Колкото и да предупреждават един човек, има много силен психологически момент, на мен ми се е случвало, и въпреки да знам, че от другата страна ми говорят пълни глупости (бел.ред. защото нямам син), в първия момент се шашкаш здраво. Какво остава ако нацелят. Моя роднина я предупреждавахме 100 пъти, даже тя недоумяваше как хората се подвеждат, и я преметнаха и нея. Не бързайте да критикувате.

2

123

преди 8 години

Масово бабички само лъжат ! :D Дядовци ? То верно, че са по-малко , защото бабичките бързо ги уморяват след толкова години съвместен живот и тормоз, и от друга страна да си признаем интелекта на жена е малко по.......така :D

1

Сп???нс

преди 8 години

............................................... като казва една статия по горе - българските пенсионери са бедни ,но за сметка на това умни и разумни -- после върви вярвай на вестниците