18

Анонимен

преди 8 години

Знаците са си на място! Преди трябваше да изчакаш всичките РК и Е - та гордо да се влеят в столичния поток, а сега малко ще поизчакват и те.

17

анонимен

преди 8 години

Нищо ново.Един луд избягал от лудницата , откраднал автомобил и подкарал в насрещното движение.Пуснал радиото и чул предупреждението , че един луд кара в насрещното движение.Той подскочил и се развикал:как един луд бе , всички срещу мен са луди...

16

Прав

преди 8 години

На това кръгче и на други подобни трябва да мислиш бързо иначе газиш лука, яко се излагаш и отнасяш псувните. Ама може да се прави по-семпло да кара човек без да напряга много гънки по главата, съвсем сериозно има други неща, за които човек си ангажира мисленето. Движението на трябва да затруднява и ангажира, а точно обратното.

15

БГ

преди 8 години

Минавал съм от там и не съм имал проблеми има си знаци и всичко необходимо, този е ***.

14

123

преди 8 години

До ПънчоЩе те помете, като не можеш да прецениш ситуацията!Аман от мрънкащи същества като теб!

13

Сандо

преди 8 години

шофьора на рейса не е идито а е *** !

12

Анонимен

преди 8 години

излизането от кръга (при трамвайните линии) е много недомислено.вижда се и от тази снимка, ако има пешеходци на пътеката си длъжен да спреш и да ги изчакаш, а спираш точно върху релсите......

11

Пънчо

преди 8 години

Доста *** направено крастовище! Докато чакам да минат пешеходците трамвая ме помита....

10

Западнак

преди 8 години

"Това само в България може да се случи" е тъпашки израз, грешен в повечето от случаите.Например подобно движение в насрещното се случва от време на време във всяка една държава и България съвсем не е на челна позиция.

9

Анонимен

преди 8 години

Тоя шАфьор нали знаете че е от "новите софиянци домъкнал се от на майна си райна.

8

Анонимен

преди 8 години

1 и 3 са един и същ платен герберски люлюнаджия.

7

според зависи

преди 8 години

За шофера на рейса тия срещу него са в насрещното :))

6

Анонимен

преди 8 години

Снощи и ние имахме малък проблем... променено е предимството...

5

знаещ

преди 8 години

Най-накрая оправиха предимството на това кръгово , преди като видех номер от провинцията се заковавах и пропусках независимо от предимството. Сега си е като цял свят - влизаш без предимство , излизаш с предимство. Сега си е супер, мазен асфалт и полегати гърбици на пешеходните.

4

Анонимен

преди 8 години

Кое е "абсурд"??Че вългараците са прости и неграмотни ли??Аре стига глупости!

3

koki

преди 8 години

Здравейте,за всички които използват градски транспорт в Софияви споделям този сайт с разписания и маршрути, много е добър и рисува маршрутите на карта.razpisanieto.bg

2

Анонимен

преди 8 години

Е,че то кога сме виждали нормално кръгово тук, затова и не знаем откъде се излиза... След толкова години най-после се минава нормално през Руски паметник!

1

Момо

преди 8 години

На всеки може да се случи да се обърка. Който не е шофирал, само той не е правил гафове.Човека внимава, кара бавно и се връща обратно в лентата си.Това не е кола да дадеш 5 метра на задна и готово.Виж, онези по магистрала със 140км/ч в насрещното са друга работа.