119

Анонимен

преди 8 години

na toa informaciyata za orajie na ruskite samoleti sigurno mu e ot tuitar ili druga mreja shtoto BALGARIA otdavna nyama razuznavane (a nay-veroyatno ot BELIYAT DOM).

118

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха имал съмнения, няма по голяма глупост, получили сме заповед и затова сме отказали.Убеден съм че никой не е направил проучване или анализ или каквото и да е друго действие различно от бъркане в носа.Много сме зле ама много, просто пълни некадърници

117

Анонимен

преди 8 години

НАРОДЕ ,ЗАЩО ЧАКАТЕ.НА ОРУЖИЕ.

116

Анонимен

преди 8 години

До ЦветанкаРусия ли предадоха ?

115

Анонимен

преди 8 години

абе *** тиква ненчевска.тия ако искат да прелетят над страната ни,ще пуснат такива сущения ,че на жена ти ще й спрат теченията.абе тикво проста градинарска.

114

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо, но не мога да имам вяра на мъж с присадени коса.Мисля си, че щом отвън си фалшив, не може отвътре да си истински.

113

SS

преди 8 години

тоа текезесар е срам за нацията. А със сигурност преди 10-ти ноември е лелеял мечти за кариера и пребиваване в Москва

112

Иван

преди 8 години

Един ясен пример за некадърен министър, "имал съмнения"- давай по свирката на американците. Американците вече ни управляват!

111

Цветанка

преди 8 години

Не съм очаквала че нашите"управници" са такава долна предателска ***!!!....

110

Анонимен

преди 8 години

Трябваше да им кажат ДА на Руските, да ги пуснат , то и така други държави ще блокират прелетите на руските самолети, а не ние. Ние сме малка страна и лесно могат да ни заобиколят. Сега само си разваляме отношенията ни с Русия а нищо не се влияе от нас, нали.

109

сесесере на всеки км

преди 8 години

това таварищи са транспортни самальоти и не летят с 1000 км/час.не само че сте простаци и *** селяни ами сте и супер нагли. Рашките като са толкоз да се телепортират самички.

108

11

преди 8 години

Ненчев, да ти окапе косата ако пак лъжеш! То не че имаш и самолети, де! Ще хванеш фърчилото на руснаците, ако решат да прелетят!

107

Венелин

преди 8 години

Няма спор, можем да откажем с мотиви или даже без. Но това хич не се връзва с посещението на министърката на туризма в Москва, да моли руските туристи да идват в България. Нито с вчерашната визита на Кристалина пак в Москва и пак с молби за помощ за бежанците. Меко казано идиотско е. Не може президента да вика "с Русия сме във война", а премиера да обяснява какви сме приятели на руснаците. Цял свят ни се смее и то основателно.

106

vanko

преди 8 години

До АнонименА ти ше си блееш в карлуково

105

Анонимен

преди 8 години

Ненчев, безроднико, в ада ще гориш, заедно с оня очилатия *** Митов, много скоро, малко ви остава на цялата проционистка, антибългарска мафия, която е узурпирала властта вече 25 години.

104

Анонимен

преди 8 години

И от какво точно са породени тези съмнения, след като самолетите още не са натоварени. Или така ви казаха кукловодите ви от Козяк.Това не е правителство на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, а марионетки на САЩ, дошли на власт чрез преврат и фалшификации.

103

ognyanz

преди 8 години

Ние сме слуги на чужди интереси. За съжаление нямаме избор. Края на нашия съверенитет може да са определи много точно: когато бяха снети от въоръжение ракетите СС20 (наша собственост) по времето, когато в президентството беше друг продажник: Петър Стоянов. Точно той уволни началника на ракетните войски генерал Марин, затова, че отказа да подпише заповед за унищожаване на ракетите, които бяха насочени към Турция.

102

Джоко Роосич

преди 8 години

"Ненчев: Има данни за въоръжение на борда на руските самолети"...... От къде имате такива данни.. Самолетите още не са натоварени и вие сте готови на изявления......

101

бобец

преди 8 години

Народе,дойде време да се грабват пушки!

100

Анонимен

преди 8 години

Явно на Плевела, Тиквата и Очилатото соросоидче така им е наредено от Козяк.Интересно защо Присадената коса не казва, каква точно е информацията.Много общо звучи.