13

Анонимен

преди 8 години

Абе братя българи,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,че никой не желае да живее във Вашата страна?И тези които са се подлъгали след няколко месеца си отиват.Вие и политиците намерете отговора-"Защо..?"

12

?!

преди 8 години

От кой зор нашите се натискат да откъснат още нещо от парите ни - помощи за плащане на ток?!Имали хиляди евро, за да платят на каналджии, но да си плащат тока тук - не щат!Отказват и предлаганата им работа! Смаях се, когато разбрах, че на бежанци без образование и професия се предлага да работят като овчари срещу месечна заплата от 700-800 лева, но те отказват!А каква е заплатата на повечето млади висшисти у нас и как те си плащат тока?За чие размножаване се е загрижила нашата държава?!

11

Анонимен

преди 8 години

тези/няма да ги определям че як бан ще има/от ЕК тия пари от къде ги копат бе тяхната...м...а/абе гадове няма ли бездомни и безпарични българи на таях да помогнем и след това на тия дето след време ще ни режат главите.

10

Нашите мислят ли?!

преди 8 години

- Защо нашите управници се натискат да им издават български документи за самоличност?!- Когато са в центрове за настаняване на бежанци, е по-лесно да бъдат наблюдавани и да се контролира дали някои от тях на поддържат връзка със съмнителни елементи. Защо искат да ги разпръснат по квартири? Та по-лесно да си "купуват" ромки от бащите им ли? И така да станат европейски граждани, в качеството си на европейски зетьове?- Толкова ли ще е зле, ако тези 690 000 евро бъдат пренасочени за други цели?!

9

Анонимен

преди 8 години

Щом препатилите войни и разрушения чужденци, не искат да останат в оазиса България, значи тук е по-лошо и от война!Управляващи, замислете се, как живеят вашите избиратели, които ви осигуряват живот на саудитски принцове!

8

Анонимен

преди 8 години

Ей така от глупост Тиквата ще запали България! Приеме ли тази при нас рано или късно ще ще почнат с атентатите и ще ни въвлечат в конфликт заради глупостта на една бивша мутра и настояща евро марионетка. Чудно ми е тези като Тиквата като се кълнат пред Трибагреника на фона на химна и портретите на Левски и Ботев, какво ли им се върти в *** глави мамка им?!?!?!

7

бай хой

преди 8 години

горките чиновници,ако не "усвоят" паричките ще ги пренасочат и няма да могат да ги краднат, голям проблем

6

Анонимен

преди 8 години

Я, ги наритвайте тези капризни търтеи към Сърбия и от там да им бере гайлето Баба Шмъркел!

5

parala

преди 8 години

aide na novia business, kak da izdoim otnovo Europa

4

Анонимен

преди 8 години

Научете се да ги екстрадирате обратно към Турция- първата държава,която са преминалиМушмороциКак всички са без лични картиМного ясноВ Турция им ги вземат каналджиите

3

Анонимен

преди 8 години

и американските индианци не се справили с мигрантите и сега живеят в резервати!

2

ами

преди 8 години

Прави са,ще излезе на квартира и какво ще яде,къде ще намери работа?А и не е ли по-добре така,хранят го,плащат му всичко....държавата му е длъжна...те са горките...а българските пенсионери,работили цял живот...да си му мислят...

1

Анонимен

преди 8 години

аааа и аз искам апартамент в софия.хем съм българин,хем работя на тази държава.