80

Анонимен

преди 8 години

Спомням си Надежда Нейски как ни лъжеше колко добре щяло да стане в България като влезнем ЕС!А сега се чудя накъде да бягам от тоя африкански съюз! В Европа няма каде, но по скоро Русия,там поне ще живее семейството ми с бял културен народ! Не искам богатство,не искам пари, а скомен живот с нормални хора. писна ми от ***, а сега и *** и араби,не

79

Анонимен

преди 8 години

Вижте какво става на о-в Лесбос.Ще настръхнете Напишете в тубата-This is Greece, not Middle East Диалогът във видеотоКореспондент-Кой с кого се бие?Бежанец-Сирийци с афганистанци.Афганистанци всеки ден удрят сирийци и иракчани.Всеки ден.Грък пенсионер-Махайте се от тук.Това е частен паркинг.Не може да нахлувате в частно пространство.Уважавайте Гърция.Г-я е тук,а не в Близкия Изток.Далеч от тук.Майка-Ние не правим война.Ние сме тук жертвите,а не тези.Трябва да живеем живота си както преди..

78

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Европа си отива.Това е ясно.Гответе се за преселение в космоса.

77

Адам Хутлер

преди 8 години

"Да ни е честито!"

76

Аз Малдив

преди 8 години

Ако стане така както пише - жална им майка на разпределените в България - ще видят "кон боб яде ли". На нас също, защото политиците ни ще се натискат за повече бежанци, за да си попълнят запасите за старини...

75

Анонимен

преди 8 години

ДОБРЕ ЧЕ СМЕ В НАТО И ЕС!

74

Пресмятащ

преди 8 години

На един ислямист-нашественик от нашите данъци му се полагат по 500 евра на месец да се настани да живее у нас. На един българин, който е работил 45 години му се полага максимална пенсия 910 лв- 460 евра. Повече не може независимо на колко си се осигурявал, защото това е тавана. Въпрос: Може ли да се откажа от българско гражданство и да приема исляма. Да си изхвърля личната карта и да стана бежанец в България. Така ще получавам повече отколкото сега като пенсионер.

73

Анонимен

преди 8 години

World War Z !!!

72

свинаря

преди 8 години

Вижте им само погледите... Никой не може за ме убеди,че това не е режисирано

71

Анонимен

преди 8 години

На Борисов е началника е *** като него..

70

Анонимен

преди 8 години

След 2 месеца още няколко хиляди *** и така до края на света..

69

Кубаа

преди 8 години

У Куба ша става американско скоро. Инглиш знаем. Местната култура я обичам. Музиката кърти...Ше карам стара руска кола из Хавана...Животът е кратък. Искам да е без гледки на чаршафосани и чобани.

68

Ангел

преди 8 години

Господ преди да затрие някого му взима акъла.Днес се убедих,че с подобни безумни решения ЕС е пътник.То се очакваше де,СССР( занитен с доста по- яки връзки) издеяни 45 г. с нашата карма да унищожим всичко от което станем част:-)))))Нека днес сведем глава пред паметта на Бай Тошо.По негово време такава простотия нямаше да мине:-))

67

Анонимен

преди 8 години

A Честито ви 2000 *** .. да не си помислите , че ЕС ще ви изпрати Сирийци..

66

Анонимен

преди 8 години

Сега нашите политици да си плюят на ръцете и да видим, колко по 6000 евро ще получат. Алчността ще унищожи България!

65

Анонимен

преди 8 години

Все едно Юнкер казва, ще преместим овцете от нашата тучна паша в съседната, не толкова тучна паша, а овцете ще си пасат кротко там и няма да ни създават повече проблеми. Дооооообрееее, ще му кажем :-)))

64

До Тодор

преди 8 години

Ако ни забранят и да кажем какво мислим...не мога повече. Ще продам панелката и отивам у Куба.

63

Анонимен

преди 8 години

В Германия митническите власти били задържали пакети,които са били изпратени в Германия,като пакетите съдържали сирийски паспорти.Сръбски полицай е казал,че 90% от преминаващите границата се представят за сирийци и странно било, че попитани за датата на раждането им повечето посочвали 1 януари, вероятно първата дата, която в момента им идвала на ум.

62

Анонимен

преди 8 години

Тея на снимката не са бежанци, а войници. Да завлядват Европа с х..й.Бежанците щяха да са всякакви, на всякаква възраст, с жени и деца.

61

Тодор

преди 8 години

Внимавайте какво пишете! Скоро по всяка вероятност изразяването на мнение против ЕС ще бъде криминализирано.