92

istinata

преди 8 години

Te niama da si trugnat nikoga.chestito na pechelivshite

91

Karpuzan

преди 8 години

Germancite sa na pat da si reshat demografskia problem.

90

Има изход

преди 8 години

Европейските държави да дават соц. помощи само на хора, които могат да докажат, че три поредни поколения техни предци са плащали данъци на същата тази държава.Останалите, макар и приютени със статут на бежанци, да осигуряват с труд своята

89

антиараб

преди 8 години

Госпожа Меркел не е с акъла си,честно.То бива да се наведеш,ама тука надминава нашите политици по идиотизъм. РЕШЕНИЕТО на проблема с бежанската вълна е САМО С ТВЪРДА РЪКА.Тук емоции не трябва да се намесват. Какво трябва да се направи накратко:1.Виктор Орбан да оглави Европейския съюз - единствения политик, който проявява твърдост в тази ситуация и не се страхува да го афишира2.Андерш Брайвик да изработи стратегия за ефикасно прогонване на нашествениците, пребиваващи под формата на "бежанци"

88

Анонимен

преди 8 години

Нехуманна България кога ще отвори границите си?

87

Анонимен

преди 8 години

Меркел има план. Премахва санкциите срещу ***, а той поема задължението да приеме 17 милиона бежанци по 1 на всеки кв. километър площ от Русия. *** ги изпраща доброволци в Донбас. Украинците ги избиват и въпроса е решен.

86

Анонимен

преди 8 години

Ега си мръсната демократка- можем да се справим, но ги разпределяме с другите.

85

Анонимен

преди 8 години

Освен това, гурбетчийо, твоите деца и внуци ще ходят на гурбет в САЩ, защото САЩ са хитри и там никога няма да ги приемат тея, освен това няма сухопътна граница да се домъкнат дотам както правят в Европа. В САЩ напливът на латиноси и китайци е наистина ползотворен и в крайна сметка те ще си останат суперсила, а Европа постепенно ще премине в третия свят благодарение на новия материал!

84

Анонимен

преди 8 години

Гурбетчийо, след 50 години в Германия вместо научни изследвания ще се правят по 5 молитви на ден и основния смисъл на живота ще бъде да имаш по 20-30. Сметките на Меркел и немските концерни ще излязат криви, защото грешно сравняват арабите с китайците - не съм чул китаец да води джихад, а освен това Китай успешно приложи ограничаване на раждаемостта - нещо което в исляма е забранено и се реже глава, ако му се противопоставиш!

83

Анонимен

преди 8 години

А ако не се справят тогава що- по на юг ли ще зимуват или по на север ще летуват,а-ха южна Европа ще да е пазара на бежанци щот севера вече е ограден с полярния кръг и е ин и има много път с поток до поток,а някой се опита кат паток то онзи барон ще ги наниже по потока до един.

82

Анонимен

преди 8 години

Германия още не е интегрирала собствените си местни чужденци които са от 20 - 30 години в Германия и още са на Социални помощи , кога ще интегрират тези , отговора е никога

81

Анонимен

преди 8 години

Ако същите тези сглобяват мерцедес и ауди представям си какво качество ще има като в Волцфаген в Словакия Братислава само неквалифицирана работна рака за съжаление и българи благодарение на КТ Подкрема на мафиота Тренчев

80

Анонимен

преди 8 години

как ще живеят немците не ме интересува . важно е на всеки ъгъл да има дюнерджийница

79

Hamburg

преди 8 години

Немския език е много труден за научаване , ако си мислят че всички бежанци ще говорят немски - няма никога да се случи това , работих с един латино-американец който от 20 години живее в Германия но едвам го разбирах какво казва , моят немски С1 е 100 пъти по добър от неговия вероятно Б1

78

ААААА

преди 8 години

Дъщеря ми от 12 години живее в Германия ,лекар е и е с немско гражданство,щеше да си купува апартамент -но на строежа пред блока -табела -строи се блок за бежанци -нищо не купи-,плаща 47% данъци -колегите и са бясни че ще им намалеят соц.придобивки за да компенсират грижите за емигрантите-а Меркел ще загуби изборите-ХАЙДЕ ФАНФАРИТЕ ЗА БЕЖАНЦИТЕ ДА ЗАПОЧВАТ!!!!!КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ДА ГИ ВЪЗХВАЛЯВАТЕ..

77

Анонимен

преди 8 години

Политиците - дреме им за хората. На тях им е обещано да живеят те и близките им. Но да изпълнят директивите. А колко от тях са и ***?Х. Кол ли беше разправял, че от секретарката му нищо не става и да пази Бог тя да взима решения? А то кво стана .. ? :)

76

BUSIENSS

преди 8 години

Докато Германия дава пари и то без работа винаги ще има бежанци или емигранти , не само че дава пари но и легализира емигранти извън ЕС пример са Мароканци и някои др. които чрез така наречените Подготвителни за Университет получават Разрешително за пребиваване с БОНУС право на полвин работен ден за кандидат - студенти и така Схемата работи безотказно

75

Анонимен

преди 8 години

Истината трябва да се КАЖЕ - унищожиха домовете на хората , заплашиха им живота а сега реват защо бягат (нямам думи)

74

друг такой

преди 8 години

Германия е основния стожер на Протестанството. Англия е ясно - те са женени за Сащ. Въпроса е - дали ще бъде прочистена Европа от бялото население или само православните и протестантите, след което обединение на ислам и християнтство и .. както пище на едно място - скоро след това мача ще е свирен.

73

пенсионер

преди 8 години

ех какви времена бяха 60-те години и в двете Германии. Оставяш си куфара на пейката на гарата отиваш пиеш бира върщаш се никой не пипа и то нямаше и хора . свободно , чисто. сега как ще живеят немците не им завиждам нито пък имам желание да ходя пак там.