59

Антрополог

преди 8 години

До ИмбецилДа, София е център на културата, защото тук се стичат хора от цяла България и те правят културата.

58

Анонимен

преди 8 години

За съжаление простотията е силно заразна. Надойдоха купища селяни в София и заразиха останалите.Става въпрос за селяни по начин на поведение, а не по произход.

57

Одисей 1

преди 8 години

66 Там е работата , че той е продукт на изпращачите в Белене68 Със сигурност има и софиянци прошляци но по ред обективни причини тези които са от прованса винаги са били по напористи и нахални , въпрос на оцеляване все пак . Винаги е било така и преди и след девети и след десети

56

До 68 <64-А>

преди 8 години

Защо не реагира по подобен начин на куп други писаници - примерно на номер 56, който изброява тези три града?

55

Имбецил

преди 8 години

София, батенце, центъра на културата!

54

Анонимен

преди 8 години

Кой управляваше в България след 1989-та година - 1-ви или 2-ри пловдивски адвокатски колектив?

53

64-А

преди 8 години

До 64Защо си мислиш, че мястото на раждане предопределя начина на възпитание? Нима в София няма *** софиянци? Предполагането, че в "столицата" се раждат само войводи, дето трябва да водят четата е абсолютна тъпотия.Доказателство е 25г управление на "демократични", "екологични", "артистични" и т.н."столични" навлеци, които ни докараха до това пожарникарско дередже. *** чалгаджии, без трудови навици и морални норми. Благодарение на "столичното" ни управление.

52

Белене

преди 8 години

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там шофьора! Там да паркира по велоалеите! Там да псува обкръжаващите го!

51

Анонимен

преди 8 години

По тази снимка излиза, че най-големият наглец е Фандъкова, която "паркира" някакви псевдовелоалеи върху тротоара.

50

Анонимен

преди 8 години

Този трябва да е от новите столичани, дето са родени в градове с претенции да бъдат столици. Един по-долу ги е изброил - Варна, Пловдив или Велико Търново.

49

без държава

преди 8 години

Държавата е абдикирала. Полицията дреме.

48

Анонимен

преди 8 години

СО - селянин - опасностТова означава, когато го срещна на пътя и в 90% от случаите е така.

47

Сандо

преди 8 години

всички мноо знате по форумите и по фейса ама на улицата подвивате опашка и въртите 166 за придружаване до вкъщи ... мишки

46

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Полицията и държавата явно изнемогват, явно не могат да се справят с положението...За това нека ние гражданите се активизираме и да следим за подобни прояви и нарушение....Най-малкото нещо което можем да направим е ДА НЕ СИ МЪЛЧИМ! Видите ли такъв наглец - овикайте го, нека околните разберат що за гнида е... Ако той понече да нападне , нека околните се притекат на помощ - нека смажем тези ***, нека изкореним простащината.... Не разчитайте на държавата.....

45

kukoto

преди 8 години

До АнонименТа кой член от този закон отговаря на въпроса ми, че не го намирам?

44

странно

преди 8 години

Бъркаш колега - СО означава Софиянец от скоро, а апокрифната версия - Страшен ***. Майтапа настрана, човека може да е с произход и с 4-то отделение и дори да не вдява какво е това пешеходна / вело алея. Много народ накупи книжки, що материали да ДАЙ имаше по форумите.

43

Анонимен

преди 8 години

София след падането на ТОДОР ЖИВКОВ трябваше да не е повече СТОЛИЦА !Столица трябва да бъде ВАРНА ,ПЛОВДИВ или ВЕЛИКО ТЪРНОВО.ЗАЩО Е СТОЛИЦА СОФИЯ зарада МАВЗОЛЕЯ дето го няма или заради жълтите павета детоне са български даже. *** събрани в едно ДЕРЕ с *** това е СОФИЯ от кактосъществува !!! СОФИЯНЦИ и СЕЛЯНИ Е СИНОНИМ !!!

42

fff

преди 8 години

До До 47 AzВ допълнение: регистрация СО означава още "селянин отдавна" или "софиянец отскоро".

41

Явор

преди 8 години

.... Големите кореняк столичани, още не знаят от коя страна се стои на ескалаторите .... пишман столичани сте всичките ...

40

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова трябва да бъде съдена за тези така наречени велоалеи - на част от тротоара му е тегли една боя и от тротоар става велоалея. А пешеходците къде да ходят, по улицата ли? Аман от некадърни кметове.