8

Анонимен

преди 8 години

Има ли наивници още да мислят,че са свободни и имат свобода???Каква свобода има в България,бре???Каква???Свобода на свободният грабеж и разграбване!!!!А той ви е гарантиран и без участието и протекциите на НАТО!!!Достатъчно и единствено условие е ***,ЗАТЪПЯЛ,ТЪРПЕЛИВ ПО *** НАРОД!!!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Този като си отвори устата и се разниса много неприятна "евроатлантическа" миризма. Затова изобщо не го чета а врднага добавям коментар и се махам бъро.

6

Анонимен

преди 8 години

Ащколсум аго Расиме, машала.

5

112233

преди 8 години

Ревете ***

4

Ф.С.В

преди 8 години

Да -26г българският народ разбира че свободата не е безплатна- той плати скъпа цена за това- беден намалял с 2.5 мил интелигентни българи избягали от *** БГ-скъпо платихме за свободата - сега ни сочат с пръст като няй тъпата и най умираща нация -сега едиственото което им трябва е - географско разположената ни земя за да си слагат военна техника демонстрираща заплаха към Русия -Половин Европа сърба попарата на войните в Близкият Изток - ами емигрантите не бягат към САЩ- Европа им е по близо

3

Анонимен

преди 8 години

Rosene, i ti si prodagnik!

2

Факт

преди 8 години

Браво на Президента, всичко което казва си е 100% истина и си е точно така.

1

Анонимен

преди 8 години

Май с подобни приказки като на този са обяснявали защо България се е присъединила към Германия през Втората световна война.