197

vivian

преди 8 години

Трагедия, за която средния европеец няма никаква вина!!! Ама никаква! Голяма грешка е да се подхожда по този начин към съвестта на обикновения човек-европеец. Разберете едно нещо - тези хора, мюсюлмани, идващи от Африка и Близкия изток, тези хора НЕ РАЗСЪЖДАВАТ КАТО ВАС, ЕВРОПЕЙЦИТЕ! За средния европеец това удавено детенце е трагедия и ужас, но за близките си то скоро ще бъде забравено. Тези хора са с различно мислене и ценности, разберете го, преди да е станало много късно!Европа ще плаче!

196

Анонимен

преди 8 години

Като се има напредват и кои посткомунистически мафиотски структури ,които в голямата си част са членове на бившите служби ,не е въобще страно как се организира канала през източна европа на имигранти . Целта е повече от ясна отслабване и разцепване на евро съюза ,. Обаче другари да не земе па да стане точно обратната

195

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 277 Кое е по-добре:Добър и мъртъв или лош и жив?????Други варианти НЯМА,както е тръгнала работата!

194

Анонимен

преди 8 години

Приликите между болшевиките и ислямска държава стават все по явни когато методите са идентични значи въобще не става въпрос за някаква случайност . Унищожава не на всички което е било преди теб ,маламов терор ,това си и направо износ на революция от любимия ни кагебисдки режим и няма никакво съмнения особено като се има и напредват и ударят по европа който дори и косвен може да се окаже важен за ссср

193

Паметлив

преди 8 години

Ако не се вземат спешни мерки,най-много до 10 години труповете на нашите деца ще се търкалят по улиците обезглавени!Това разбира се няма да е трагедия,нали?

192

Анонимен

преди 8 години

Нека бъдем хора, преди всичко и винаги! Ние, българите сме добри хора и винаги сме били. Ние, нормалните и отрудени хора не се оплакваме - ние си помагаме и не мразим. Ние можем да бъдем фактор в този объркан свят - не политически, а човешки. Всеки един от нас има за какво да е горд - не заради спорта, не заради бедността, а заради чонвечността. Не забравяйте!edition.cnn/videos/world/2015/07/24/intv-amanpour-bulgaria-king-a.cnn

191

Анонимен

преди 8 години

Хора, сега казаха по новините, че това дете, майката и 5г. му братче се били удавили в отчаян опит да избагат при роднини в Канада. КАНАДА?!

190

турчин

преди 8 години

Европа крайно време е да каже не на войната в Арабските страни. Проблемите идват от човеконенавистната политика на производителите на оръжия и най вече на ционистите. Това е удар по европейската демокрация.

189

Румбо

преди 8 години

Всичко това трябва да тежи на съвестта на Управляващите в САЩ и Израел,които запалиха Света!Само че тия с малките шапчици нямат съвест и никога не са имали!Съвестта е нещо,което пречи на правенето на пари!Тая гледка е покъртителна,наистина,но трябва ли заради нея да пренебрегваме собствената си сигурност?По-малко трагично ли ще е,когато по улиците на Европа започнат да се търкалят трупове на хора с отрязани глави?А това е неизбежно!Пълно затваряне на границите и трагедиите ще бъдат избегнати!

188

УТЕХА ЗА ЧОВЕКА ....

преди 8 години

Убити деца ще има винаги , ДОКАТО ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ НЕ ВЗЕМАТ СЪДБАТА ИМ В СВОИТЕ РЪЦЕ И НЕ НАКАЖАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ , ЗА ТЕЗИ ДЕЯНИЯ ...А НЕ ДА БЯГАТ КАТО ЗАЙЦИ И ТЪРСЯТ ПО -ЩАСТЛИВ ЖИВОТ!Не знам колко ЩАСТЛИВ МОГА ДА БЪДА И ДА ЗАПОЧНА НОВ ЖИВОТ ---АКО МИ СРИНАТ ДОМА И МИ ИЗБИЯТ СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА...!САМО *** , МОГАТ ДА СЕ САМОЗАБЛУЖДАНАТ ТАКА...!ЗА МЕН ---САМО ОТМЪЩЕНИЕТО И СМЪРТТА ,МОГАТ ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВАТА УТЕХА СЛЕД ТОВА...!

187

219 до 250

преди 8 години

"SAZDADENI OT ZAPADA SAMO I SAMO DA OGRABQT PETROLNITE ZALEJI"Защо Запада? Най-големият оператор в Ирак е Лукойл! Значи Русия граби петрола на Близкия Изток, обаче Западът бил виновен...?Сто пъти попитах каква е вината на Запада, но никой не може да обясни...

186

fifi

преди 8 години

наестина стига цвърчене за детето.Виновни за смъртта му са единствено простта трътка майка му и баща му, дето в условия на война две чавета са направили без да мислят как ще ги гледат. и после се правят на тюлени в морето. меркел никаква вина няма чу пачите не правят семейно планиране,

185

Ха ха

преди 8 години

Изглежда за еврогейците е по-добре такава съдба да сполети техните деца, което неминуемо ще стане, ако керваните с *** не бъдат спрени...!!!Особеностите на характера, традициите, вероизповеданието, начина на живот на афроарабеските *** са несъвместими с наложените от векове закони и правила, спазвани от народите и обществата в Европа...!!!Нежаланието на пришълците да се съобразяват с тях, ще доведат неминуемо до конфликти и кръвожадността им ще се стовари върху жалостивите толерасти...!!!

184

??????????

преди 8 години

До До А СЕГА ЧЕСТНО!Украйна избра пътя на Евроинтеграцията и НАТО????? С какво, бе? Със кървав преврат но фашаги и ***, подготвен от САЩ и командавн от дедо Сорос!!! Затова ли вече в Киев гонят новото "честно" избрано правителство, бе проамерикански неграмотен????????????????????????????????????????????????????????

183

каракочев

преди 8 години

Интересно! тази държава която се мисли за господар на света, разпалва войни и принуждава хората да бягат защо? не приема бежанци.Целта и е те да са в Европа в която винаги да има проблеми е да е слаба и разединена.Те изтрепаха коренното население на Америка, а останалите живи пратиха в резервати.Създават врагове и после уж се борят с тях, но въвличат и други за да има и други виновни Какво правят български войници в Афганистан какво правиха в Ирак. Чий интереси защитаваме там?

182

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 235: който иска да дестабилизира Европа и ЕС, той причинява всичко това.

181

ноне

преди 8 години

Много е приятно човек да по псува и да се по накара тук анонимно

180

ZABOBOL

преди 8 години

MILOSARDIETO e v osnovata na choveshtinata.Za jalost na prokletite Balkani,a i na severo-iztok ot tqh to pochti lipsva.BALKANSKIQT ***-KOMUNIST rugae USA i EVROPA-ha,ha,ha...

179

А СЕГА ЧЕСТНО!

преди 8 години

А ЗАЩО ВИЕ МЕДИИТЕ НЕ ПОКАЗАХТЕ СНИМКИТЕ НА УБИТИТЕ ДЕЧИЦА И БЕБЕТА В КОЛИЧКИ БАЛАБАР С РОДИТЕЛИТЕ ИМ В ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И УКРАЙНА!ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО???????????????????????ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ, АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНЕТА, ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ СМЪРТИ НА ДЕЦА СА ПРИЧИНЕНИ ОТ НАТО И САЩ!!!!!

178

none

преди 8 години

Не са ми виновни за всичко САЩ но за този конкретен проблем са. Никой неми плаща да пиша каквото и да било аз съм българин и не искам България да е във ничия сфера на влияние освен своята собствена.