95

Анонимен

преди 8 години

Смятам, че това предаване е изключително полезно, за да се видим отстрани какви сме като общество. Човек сам себе си не може да види, но отстрани се виждаме. Да, тук са ги събрали умишлено само ***, но нека все пак видим до какво води тази наша вечна омраза. Човек разбира доброто, само когато го сравни с лошото. Смятам, че така е много по-добре, отколкото лицемерно да си мислим колко сме перфектни. Нека си замислим какви сме всъщност като хора и общество и дали това ни удовлетворява.

94

зрител

преди 8 години

Ако погледнеш реално в ганьовските филми докато няма псувни не става..

93

анкетьор

преди 8 години

Аз не гледам това предаване , а вие ???ДА+НЕ -

92

Оптимист

преди 8 години

Колкото и да неосъзнаваме българите макар и *** по природа се развиват в правилна посока.И факта че днешния Биг Брадър има рейтинг сходен с този на Времена и Нрави по кабеларката Евроком е показателиен.А помните ли 2004 и 2005 когато шепа налетци начело с Тупарев и оная лифтинговатапсихоложка забъркваха едни сапунени истории на които цял народ вярваше и пращаше ли пращаше есемеси и им пълнеше джобовете.После се оказа че всичко е долнопробен театър какъвто са всички т.н. реалитита.Е има напредък

91

Учуден

преди 8 години

Че има ли хора да гледат това тъпо предаване?

90

edin

преди 8 години

Браво,Александьр!

89

циник

преди 8 години

Съквъртирантити, са като Дипутатити: ядът, сер.т и заплати получават и народа пари дава Парламентарен контрол, Просташки сеир да гледа ... ХАХАХА.

88

П.Петров

преди 8 години

Тази ***(защото никаква къща не е) не я пускам в моята къща !

87

Анонимен

преди 8 години

Авторът на статията е пропуснал умишлено или неумишлено - не знам, че преди изобщо да започне скандала, ромката Ирена каза на българката Силвия, че майката на Силвия се срамува от дъщеря си и трябва да се отрече от нея. Това защо не се споменава, като основния мотив от който тръгна скандала, а се хвърля цялата вина върху Силвия? Хайде малко по-обективно.

86

принцеса леа

преди 8 години

Поздрави за автора на статията - Александър Попов! БРАВО, че вече се е специализирал в риалитита и други важни теми, а не се обременява със сложнотии като политика, икономика и Чернобил :)

85

Анонимен

преди 8 години

Най-интересното е, че с тази помия някои печелят много пари.

84

Простак

преди 8 години

Това шоу е нагласено. Аз съм на-големия *** в Перник а не ме взеха в къщата

83

Айде..

преди 8 години

Бръкни в окото на големия брат като му покажеш големия пръст!

82

Ангел

преди 8 години

Биг Брадър го гледам само когато има *** в къщара. Другите неса ми интересни. Просто обичам да разпускам с простотии. А кажете че и вие несте като мен!!!!!!!

81

da da

преди 8 години

Телевизията е за ***, само те издържат на неспирното повтаряне на едно и също по-цял ден. Гледането на телевизия повече от 15 мин. на ден е вредно за вашето здраве, телевизията сериозно уврежда, както вашия мозък така и този на децата ВИ , телевизията краде по малко от теб всеки ден и го дава на баба ти под формата на сапунка ...Спри телевизора за да видиш, че живота не е толкова ш..ан колкото ти се казва!

80

123

преди 8 години

Каня всички да участват в групата "Аз не гледам Биг Брадър". В описанието на групата ясно се казва за какво става въпрос. Ще се радвам, ако споделите нашите виждания по въпроса.

79

Анонимен

преди 8 години

С комшията ще правим конкуретно шоу в неговата къща - много мацки, алкохол, простотия, пиянство, сбивания 24 часа само срещу лев на месец.

78

Ангел

преди 8 години

Айде стига, кво дъно къв провал господа завистливи журналисти от конкурентни медии, на Българина му дай сеир и панаири. Биг Брадър имаше рекорден рейтинг на боя. Тва е барометара не вашите завистливи коментари!!!

77

Анонимен

преди 8 години

До гледащите ББ имам извънредно съобщение качете снимка на, която се вижда че гледате ББ с хаштаг #голямапростотия и спечелете кофа с ***.

76

Анонимен

преди 8 години

Много яко предаване си купиха тарикатите от Нова Тв.Да им е честито.Даже чух анонси, че щяло да продължи много дълго време.Хахахахаха