140

Младост

преди 8 години

До silver riderДостъпа до хит-та всъщност се улеснява. Вече има два входа, докато преди беше само 1.

139

Men

преди 8 години

До Протест днес в 18 ч.Уважаеми съкварталци стига сте мрънкали за глупости. Спирката ви е на 50м пред блока, улицата се пресича както и преди. Достъпа до ХИТ-а е същия. Имате метро станция на 100м.

138

Протест днес в 18 ч.

преди 8 години

Уважаеми съкварталци от Младост 2, каним Ви отново днес-02.09.2015 г. на протест, но този път за разлика от вчера ще бъде направо пред общината на Младост. Молим Ви за масово участие и съдействие по време на протеста! Сега е момента да накараме управляващите на софийска община, на медиите и на широката общественост да ни обърнат внимание и да направят всичко възможно да оправят проблема, който самите те създадоха. Ние представляваме хиляди хора, които не могат като нас да дойдат пред общината.

137

Анонимен

преди 8 години

В нашата мила родина само това работи - шантаж на тема избори. Кметовете правят нещо преди изборите, цялата държаава се активизира. Защо да не направим изборите всяка година, така ще си осигурим работеща държава, за поне 6 месеца в годината, не както е сега, 6 месеца на 4 години...

136

Анонимен

преди 8 години

От старата до новата спирка май има цяла спирка отстояние. А и хората да не живеят върху старата спирка, и това си е бая ходене.

135

ЖИТЕЛ

преди 8 години

Истината е ,че Младост 2 беше застроен безобразно,без мисъл и в големи количества.И продължава.Блокове на тротоарите даже!За хората не остана пространство.Как беше позволено това???

134

Да се засрамя?

преди 8 години

Че Евгения Раданова и Балъков искат да строят спортна зала и нямат паркинг, сега вземат от пътя на рейсовете. 2000 души да се лишат от удобен транспорт заради интересите на двама? ОТ КАКВО ДА СЕ ЗАСРАМЯ, ЧЕ СИ ЗАЩИТАВАМЕ УДОБНИТЕ АВТОБУСИ ЛИ? Засрамих се, доволни ли сте? И пак ще се борим до като автобусите минат покрай блоковете ни, разбрахте ли ни?

133

silver rider

преди 8 години

Да си довърша: и са толкова немощни да продължат, че искат обратно да се връщат. Та според мен това е решението - кръстовище тип 5- те кьошета и още 1-2 светофара на новата отсечка, но не постоянни, а с копче по желание. А, и още - пред 222 блок докога ще стои този безсмислен светофар, а не се направи надлез като при ХМС- то.?

132

silver rider

преди 8 години

Не бих казал, че не е нужен новият булевард, но решавайки един проблем създава друг- няма повече места за пресичане, достъпа до хит се затруднява, отсечката от ъгъла на 319 блок нагоре към Бизнес парка вече се използва за гонки с коли и мотори, а най-фрапиращото е, че вместо да се остави старият път и направи като Петте кьошета, всеки да си избира накъде да върви, той се затваря или прави еднопосочен. Вече два пъти след работа излизайки от метрото превеждам стари хора, които едвам се движат и

131

от 201 блок

преди 8 години

Как защо? Просто имаха удобна и близка спирка, която сега е отнета. Със 76 и 111 просто се стигаше до другите автобуси, които спират на поликлиниката. А сега просто вече ги няма 76 и 111 и спирката им е изместена на повече от километър. Как нормално да стигнат хората до нея?

130

Анонимен

преди 8 години

Каква спортна зала и за кого ще се строй, като в квартала не остана място за пешеходци! Пак някой ще пере и усвоява едни пари!!! И със този строеж ли ще ни поставят пред свършен факт?!???? Диков е крайно време да бъде разстрелян на стадиона, но де ги китайските закони.....

129

ММ

преди 8 години

До от 201 блокБихте ли обяснили защо няма да могат? Доколкото си спомням, вариантите за стигане до поликниниката от Младост 2 и досега бяха с автобусите до Верона. Нито 76, нито 111 някога са минавали през поликниниката или общината.

128

Анонимен

преди 8 години

До ЗикиТи по партийна линия стана *** , или такъв си се родил ????

127

разяснение

преди 8 години

Първата спирка до кръстовището може да е изместена на 100 м., но втората, която беше до Хит-а е преместена на близо километър. За това и блоковете, които са в близост до старата спирка до Хит-а протестират и то напълно основателно. Тези блокове са огромни с по над 100 апартамента всеки и с хиляди хора, има и множество по-малки блокове с достатъчно хора също. Какво да прявят тези хора, как да се придвижват, колко хора могат да изминават този километър няколко пъти на ден на отиване и на връщане?

126

Гражданин

преди 8 години

До СелянинаАми аз съм роден в София преди повече от 55 г. и никога не съм чакал и не чакам някой да работи заради (или вместо) мен - нито гражданин, нито селянин. Редови наемен работник съм като мнозинството работещи в "голямото село" и ми писна разни откъде ли не да ни делят на "граждани" и "селяни" или на "софиянци" и "провинциалисти". Това деление няма да ни реши проблемите нито в София, нито където и да е другаде в България.

125

Мен

преди 8 години

До Неудобни въпроси - казва се "свършен Факт". Свършения Акт е вечер след 12

124

Неудобни въпроси

преди 8 години

А зимата как да стигнем до новите спирки до метрото, а в поледицата, колко повече инциденти ще има? Защо не е мислено при проектирането и одобрението? Защо не е имало обществено обсъждане преди приемането? Как е възможно столична община да постави пред свършен акт община Младост? Защо кметицата на община Младост не е реагирала след като са я поставили пред свършен акт? Как ще обяснят всичката тази несвършена работа пред избирателите си? Как да не гласуваме за други, които да не свършат това?

123

до 112 от mdaa

преди 8 години

112: Аман от такива като теб, заради вас, сме ан такова дередже.Знам! Но не ти пожелавам хората 'като мен' да решат да ти помогнат и да отгледат децата си далеч от мрънкачи. Аз казах" Имае дна затворена спирка - ХИТ! Ако не съм прав, което е напълно възможно, ми кажи , коя е другата/другите. Но ти какво направи? Обясни, че съм ти виновен с нещо. ОК. Щом ти е по-леко на душата, радвам се за теб. Остави си тел номер. Ще ти се обадя , когато емигрирам, за да знаеш кога започва възходът ти.

122

от 201 блок

преди 8 години

До сега болните ни родители се придвижваха трудно, но все пак успяваха да се придвижат и сами до поликлиниката, до пазара, до общината и т.н. От тук нататък те просто не могат да стигнат до новите спирки. И ние сме принудени да излизаме от работа с риск да си я загубим, да се чудим къде да оставим малките си деца и да обслужваме родителите си. Т.е. страдат не само родителите ни, но и децата им и останалите им роднини, които сме принудени да ги обслужваме като инвалиди в тази ситуация. Разберете.

121

Мен

преди 8 години

До Селянина - аз съм готов да поема риска, отидете си по селата! Ще дишаме по-спокойно. Няма да има хиляди ***, които идват, осират навред и реват какво голямо село е София.