9

Недялков

преди 8 години

Това туловище пак говори нелепости с едничката цел да заслужи доларчетата подхвърлени му от янките! Защо ли премълчава, че бежанската вълна беше провокирана от изтъпленията на "радетелите на демокрацията", които се опитаха да налагат своята воля в африканските държави в Ирак, после Либия, Сирия и тн. В крайна сметка успяха да взривят обществения мир. Всичко беше планирано в тяхната бандитска служба наречена ЦРУ.

8

КК

преди 8 години

Абе, от къде ги вадите тези *** на нафталин пишман политици????На 17.11.1993 г, след победата на Б-я над Ф-я на Парк дьо Пренс, този същия, като Председател на НС, каза : Б-я победи, защото дясното крило вкара гола". Това може да го каже един каруцар на централна гара, на не и Председател на НС...Председателя на НС може да каже : Б-я победи, защото игра като отбор...Скоро и относно наградата на Крисия от Крим, беше казал някакви глупости.Каруцурското му мислене не се е променило...

7

Анонимен

преди 8 години

Този човек отдавна не другарува с главата си! Не мога да разбера откъде накъде изтипосват такива *** да дават на някого акъл? Или само си запълват времето на телевизията? Ей, алоууууу, ако краварите ИСКАХА ДА УДАРЯТ ИД, досега да са го направили!!!!!!!!!! Ама как ще си трепат техните си отрочета??? ***! Ама май нас ни мислят за ***, че не разбираме игрите им?

6

факт

преди 8 години

Проблемът с бежанците се нарича Германия, тъй като тя има нужда от нова работна ръка и тя стимулира бежанската вълна. Ако Германия не ги приемаше, сега нямаше да има такава небивала вълна от мюсюлмани, които като скакалци облазват Европа и в близко бъдеще ще ни създадат огромни проблеми на религиозна основа.

5

Анонимен

преди 8 години

"Пребоядисването" унищожи България! От червената БКП се нароиха безброй комунистически партии с цветовете на дъгата...Остана да излъжат и без това объркания народ че това са новите "демократи" и всичко свърши-България пое пътя към края!70 години комунисти (натурални+пребоядисани ),начело на държавата стигат!

4

Аз

преди 8 години

Стига сте лансирали това ***,омръзна ни!71762

3

Ангел

преди 8 години

И възстановяване на смъртното наказание в ЕС!!!!Хайде стига лиготии!

2

Анонимен

преди 8 години

Този *** какво взехте да го лансирате напоследък?На Крисия акъл даваше сега и от бежанци взе да разбира

1

Анонимен

преди 8 години

Браво Чомбе! В този случай си много прав.