38

факт

преди 8 години

Човек като чете коментарите за пореден път установява, че Борисов е прав като каза, че матрялът в БГ е калпав. Е затова ни е такова положението - заради вас, калпавия матрял.

37

хахахах

преди 8 години

Плаши Иванчо с дървено ножче. Колко му е да излезе в пенсия самолетът... Ще купим нов. Това момче такова самочувствие има, ще кажеш, че Харвард е завършил и е бил в борда на директорите на Върджин.

36

Анонимен

преди 8 години

и какво - боко не успя да открие колизеума, каква загуба - затова ли пътува със самолет, извинете!

35

Анонимен

преди 8 години

Не може такава просперираща държава като България да няма хубав правителствен самолет!Демократична държава сме имаме пари за пенсии няма за самолет което си е необходимост

34

Анонимен

преди 8 години

Колко са няколко милиона да се купи нов. При тая богата държава, ето и излишък сме били имали ;)

33

Анонимен

преди 8 години

Фалкона е отремотиран в оторизиран сервиз, но не ми се мисли ремонта на МИГОВЕТЕ в неоторизираният сервиз в Полша как ще се направи.

32

Куркински

преди 8 години

Аз летя Аз летяяяааааа

31

Анонимен

преди 8 години

Американските му господари да му подарят един ф-22 !

30

Анонимен

преди 8 години

Защо не лети с кугарите нали каза ,че пилотите и без това трябва да трупат летателни часове

29

Анонимен

преди 8 години

Държавата е в колапс с тоя скапан самолет пада репутацията на управляващите

28

Станислав

преди 8 години

Намирисва ми , че някой е изцапал гащите :))))Това, че се случва за пореден път и то само с нашия (не съм прочел да има други подобни проблеми с друг самолет) говори, че сервиз ни е ГОЛА ВОДА или както казват "силен удар на празно място" !!!Веднага другите виновни!! Смешници!

27

Анонимен

преди 8 години

За демократична България един самолет е нищо ние имаме пари за ескадрила храним хора които нищо не работят нали сме толерантни ,че за един скапан самолет ли сме какво са няколко десетки милиона в сравнение с комфорта на ББ

26

Иво

преди 8 години

Не мога да разбера защо въпбще трябва да имаме самолет,до Брюксел има полети всеки ден,а за в Бг. не му трябва,какво ми обикаля по цял ден за наша сметка.

25

Войвода

преди 8 години

На нас ни направи "магистрали" да си трошим главите,а той със самолет обикаля и ни гледа сеира отгоре...

24

Иванчо

преди 8 години

До 29- точно на съветските нищо де работи. И правителствения Ту154 BTZ каза аварийно с президента ама с не прибран и НЕ заключен колесник. Иначе и на западните и съветските самолети системите са двойно и тройно обезпечени. На някои западни - дори четворно. (Казвам тук Съветски - защото гражданска авиация след разпадането на СССР няма. Всичко е останки от съветско време)

23

по веригата

преди 8 години

Ахахаха, Тиквата яко му е дърпал ушите на министъра си след като е пропаднало ленторязането, той сега изпуска напрежението и симулира дейност

22

TAnkist

преди 8 години

аре у лево, решила тиквата да завърти още една далаверка продават на безценица стария и купуват ноф на завишени цени. тоя филм сме го гледали . И само се питам закво му е на боко самолет като си фърчи с хеликоптери и не може ли да се купи нещо по малко за до 10 човека или постоянно около слънцето трябва да обикалят 30 прислужника?

21

Иванчо

преди 8 години

Проблемът е в декедърния технически състав обслужващ самолета. Ако на мен ми се случи повторен същи дефект - ще ме уволнят на момента.

20

Анонимен

преди 8 години

На руските всичко им работи защото всичко е клъстер , всяка система е дублирана по 2 пъти..А при военните до 4-пъти .. така че като го стреляш и се скъса кабел пак да работи..

19

Анонимен

преди 8 години

Какво става бе *** , ако бе руски самолета , що рев щеше да ..