7

Анонимен

преди 8 години

Е, добре де, не мога да разбера нещо. Нали Цветанов беше натоварен със задачата да купи изборите. Сега и Горанов ли.

6

Анонимен

преди 8 години

16мрд ги опукахте за една година.Велики сте и после кой беден ,кой богат.Дори и Вашингтон ви каза ,че много ама много корупция в поритиката.

5

Анонимен

преди 8 години

Е 16 млрд. лв. заем си изтеглиха, все ще заделят от него 50 млн. лв. да купят изборите

4

Анонимен

преди 8 години

Е НЯМА ПО ГОЛЯМО ПОСМЕШИЩЕ ОТ БУДАЛИСОВ!!!ДОВЧЕРА ИМАХМЕ 800 МИЛИОНА ИЗЛЪШЪК СЕГА ПАРИ НЯМА!!!--------------А НАРОДА ЯВНО Е *** ДА МУ СЕ ВРЪЗВА НА БУДА НА ПРОСТАЩИНАТА!

3

Анонимен

преди 8 години

Неслучайно ДПС и ДПС (герб) оставиха само въпроса за т.н. елeктронно гласуване. Работата е, че така Султанът ще може без каквио и да е проблеми да контролира изборния процес. Сега естествено пропагандата с пълна сила ще казва, че така ще се даде възможност да гласуват българите в чужбина и т.н. Обаче истината е, че електронното гласуване подлежи на лесна манипулация, защото няма следи - т.е. бюлетини. Затова бг простият матрял ще бъде агитиран да гласува за референдума от послушните медии и полтически шарлатани, слуги на Султана.

2

Анонимен

преди 8 години

Ако си изберем Баце за цар що пара ще спестим... Това избори, това дупетати и народно събрание, това субсидии, това партийни централи...поне милиард на година. Ще мое си построим и магистрали, и да бетонираме черноморието, Рила, Пирин и Родопите Един Баце като Слънце и друго ни не требе.

1

Анонимен

преди 8 години

Досега изборите струваха 20-30 милиона, сега 51. Да не би в сметката да са сложени и стадионите и залите, както и ленторязането им.