168

Анонимен

преди 8 години

В Германия се очакват тази година около 1 милион бежанци. Централна и Западна Европа се превърна в арабски халифат без война.

167

Анонимен

преди 8 години

Е как расистки настроен към арабите, нали ББ каза, че има дюнерджийница на всеки ъгъл, и друж бата м/у народите, сигурността била ОК , това онова....

166

Tiberius

преди 8 години

Да се добавят още няколко неща: няма друга храна освен свинско и колбаси на основата на свинско; жените по закон се задължават да ходят незабулени; нощем вилнеят групи от сорта на ку кукс клан и все в тоя дух.

165

аз

преди 8 години

До Анонимен247 сочи преводът на арабиста Владимир Чуков на статия, в която авторът казва, че в България има нечовешки условия за живот, българският народ е расистки настроен към арабите, а и икономически ситуацията е лоша. научи се да четеш и тогава коментирай.Господина е ПРЕВЕЛ само статия

164

Точно така

преди 8 години

Затова недейте да идвате при Нас ! Не Ви искаме....

163

Анонимен

преди 8 години

Сега е момента и нашите "римляни" да хвърлят паспортите и да хванат дружно към богатите държави.Няма ли някое НПО да ги светне на далаверата?

162

Анонимен

преди 8 години

Хаиде сега,нали не искаха да остават,а пуснаха първите проучване да првят рекети да навеждат,с останали бандюги влезли да се договарят,тия неща са ясни за 25 години демокрация сме порасли колкото те за 100,а не ние сме измислили апърте-то живеем си по нашите места,а тез какво още от време оно като натворят нещо изчезват яко дим оттатък морета и се ослушват затуй и начина им е съжителски от ден до пладне,хайде които им плащат да ги прибират нали и уж се питат и си задават въпроси що ги биете бре.

161

Анонимен

преди 8 години

Срамно е, Чуков, недостойно и нелагодарно е да ядеш хляба на българите, и да ги позориш като расисти! А карантинен период е неоходим, мигрантите идват от незнайни места и с незнайни навици. Ами направи в луксозния си дом в "елитния" си квартал един пансион за мигранти, храни се в едни съдове с тях, ползвай едни и същи санитарни помещения. Дай пример, арабисте, и НЕ КЛЕВЕТНИЧИ ЗА ДЪРЖАВАТА ни. Няма по-толерантен народ от българите към чужденците! В едно си прав - условията са нечовешки - за нас!

160

Анонимен

преди 8 години

Егати, иде ми да взема булката, децата, една екскурзия до Македония, хвърляш документите, смесваш се с тълпата, през Сърбия, та в Европата. Иначе да се преместиш като бял човек е невъзможно.

159

Анонимен

преди 8 години

До AmanА защо не се насочат към САЩ, Австралия, Канада - страни богати, човеколюбиви, без расизъм. Щом най-бедната държава в Европа може да дава 1200 лв. за издръжка на "бежанец", за свърхбогатите САЩ и Канада това са някакви си 7-800 долара... При това, там 1/5 от населението са афро"американци"- родствена среда, светкавична интеграция...За тези държави е нищо с няколко луксозни лайнера за по 10-15 000 души да прекарат "бежанците" през Океана. Пример за хуманност и ... дълг към тях.

158

Анонимен

преди 8 години

Да им дават земя която се води общинска в някое село и да отглеждат земеделски култури. Има пустеещи къщи и земи.

157

Анонимен

преди 8 години

da varvjat pri tehnite bratja mjusjulmani v truzia, Dubai, katar i t.p., a ne pri nas. VAN!

156

Мей-мей

преди 8 години

Аз съм човек демократичен и либерален,но и на мен вече ми дойде до гуша.Не може цяла Африка и Азия да се настани в Европа и да чака на помощи!Докато не се вдигне войска и военоморски сили да се направи кордон около европейските държави,управия няма да има и ще ни ликвидират.Те и сега вече са променили етническия характер на цери области.Във Франция в метрото на шир и длъж няма бял човек!Направо страх да те хване.

155

vivian

преди 8 години

Даже може да обявим, че по границите сме изградили газови камери, които очакват с нетърпение да "приемат" бежанци :))

154

Анонимен

преди 8 години

Точно така! Ние сме лоша дестинация за бежанци! Направо се изнасяйте към Западна Европа!

153

vivian

преди 8 години

О, да, тук е ужасен расизъм, о да да! Заобикаляйте България отдалеч!

152

Анонимен

преди 8 години

какво ли ще говорят когато започне боя и е....бането

151

Анонимен

преди 8 години

да изчакаме още 4-5 дни ,когато ще "акостират" в зап. европейски страни.....ще падне шоу!иначе решение на проблема....ЕС скрит под шапката на някоя неправителствена организация за правата на човека ..да наема големи транспортни кораби иправо към Америка.

150

Краси

преди 8 години

В Македония тази тактика се ползва още миналата година.Малките групи ги естрадираха направо заСърбия, аот там на влака и в Унгария.Това ставсше за 24часа.Ние ги приемаме в лагери и ги установяваме поне за месец.Единствената цел е източеане на средствата предзначени за тях.Браво-супер държава.

149

333

преди 8 години

Редица европейски държави предприеха национални /правителствени кампании срещу бежанците и това са Дания, Унгария, Словакия - която заяви че приема само християни, Чехия... големите мълчат от лицемерие....