12

Анонимен

преди 8 години

На 15 километра един от друг са построени 2 стадиона !А иначе е пълна мизерия .Аз се боря в едно село да косят тревата по централната улица .Не става въпрос за тревна площ зелена , а за избояла трева до кръста ! Даже им помогнах , като платих на работници да разчистят джунглите на някои места . И не мога да си представя че тревата е висока вече , не е пипнато от юни ! Непрекъснато спира водата че някъде има повреди !

11

Анонимен

преди 8 години

Българина трябва да разбере, че комунизма когато всеки си клатеше краката и получаваше наготово отдавна свърши. Сега сме пазарен капитализъм и демокрация - най-съвършената система. Държавата не е длъжна на никой да осигурява канализациа - всеки има равни възможности - да сане собсвеник на петролна рафинерия, да стане банкер, строителен предприемач - безброй възможностти да забогатее и да си направи собствена канализациа. А който е некадърен - да бачка за 800 лева и да ползва нужник на двора

10

ideq

преди 8 години

Хубаво е да има велоалеи и стадиони по малките населени места, но където преобладава възрастно население, и то повечето самотни възрастни хора, може да се помисли например за създаването на старчески домове, както на Запад.

9

Фолк DJ

преди 8 години

Еваларката за стадионите. Ше има къде да се събира народа на чалга и скара-бира.

8

Анонимен

преди 8 години

Ясно е, че не може да се построи всичко наведнъж, ама нека да започнем от най-необходимото. Приоритезиране се нарича. Иначе сега е като "на гол тумбак - чифте пищови".

7

Анонимен

преди 8 години

България изгуби 15 млрд. евро от членството си в ЕС, загубите в близките години поне 29 млрд.евро. Разбира се годишния членски внос, равняващи се на 1% от БВП на България са най-малката загуба. Равносметката от присъединяването към ЕС за икономическото развитие на България е ръст на брутния вътрешен продукт (БВП) от едва 10 %, за периода от 2007 до 2012, докато за същия шестгодишен период преди влизането в ЕС ръстът на БВП е 40 % или 4 пъти по-голям.

6

Анонимен

преди 8 години

Канализация няма, велоалея има ?!Това заглавие ми прилича на заглавието на един клип в ютуб -Протести срещу ци.ганската престъпност има ,протести срещу българската престъпност няма ?!

5

Анонимен

преди 8 години

Значи спуканата тръба на улицата , няма значение !Какво ли ще е , ако трябва сега да се канализира селото ?Само за стадиони ли се отпускат пари от ЕС ? та на 15 км има 2 стадиона ?Защото гледах един кмет , колко много неща беще построил вътре в селото ( пълно обновление ) та даже и нова канализация !

4

Анонимен

преди 8 години

Вредите ще се появят в дългосрочен план. То хубаво строят, но нали трябва и да се поддържа. С какви пари? На общината, дето няма пари за канализация? Ще реват на държавата за субсидиране, а междувременно едни наши хора ще са прибрали едни пари покрай усвояването, а после ще прибират покрай поддръжката. Дано поне да има някаква реална полза за трениращи отбори и за местните младежи.

3

неблагодарен народ

преди 8 години

Кметове строят стадиони и велоалеи за милиони. 25 общини трябва да усвоят общо 58 милиона до края на годината, съобщава BTV......Няма по неблагодарен народ от българският ! Взимаме помощи от ЕС ,а плюем по ЕС ,възхваляваме онези ,които погубиха интелигенцията ни и бяха против съединението на България ,разбирате кого визирам !

2

Анонимен

преди 8 години

Може да е глупаво но не е незаконно. Парите требе да се "усвояват"

1

Селянина с кол'

преди 8 години

А така, браво ГЕРБ. Как беше- градим България! Ха-ха-ха...