238

Анонимен

преди 8 години

do 354Не говоря, че ми е критерий, а единствено той ще се наеме със задачата да оплюе както подобава тоя *** Йорданов заради Крисия. Това на Сашо в тази статия ще му се стори на Йорданов като мана небесна пред това какво го чака от Слави Трифонов като обиди и неговите сценаристи.

237

Анонимен

преди 8 години

Извинете ... кой беше тоз Йорданов че не можим да се сетим ?

236

Анонимен

преди 8 години

Малеее, тоя плондер Йорданов какво ще го направи Слави Трифонов не ми се мисли, след като се върнат на работа септември от Шоуто. Не ми се мисли. Ще го скъса.

235

Сиси

преди 8 години

Чета и се чудя , що за хора са някой. Знаят ли,че в изкуството няма политика. Някой болни мозъци които от това живеят вместо да се радват на успехите на това дете критикуват и чертаят черни краски. Какво направи ти за България г-н Йорданов? С какво прослави ти страната ни. Какво разбираш ти от изкуство? Изумена съм от наглостта на някой хора.

234

Анонимен

преди 8 години

Близо 400 хил. българи страдат от алкохолизъм. Годишно на глава от населението се падат около 30 л. концентратБългария внася 60% от храните, които населението консумира, включително и традиционни за българското земеделие продуктиБългарите са най-застаряващата нация в Европа и на 7-мо място във светаБългария отделя най-малко пари в цяла Европа за социална защита на гражданите си, въпреки че българите са най-зле финансово в целия Европейски съюз

233

Анонимен

преди 8 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. В евроатлантическа България пенсионерите ровят в кофите за *** защото не им стига пенсията за храна.

232

Анонимен

преди 8 години

Само през 2012г. 200 хил. българи са останали без домНад 2 млн. българи имат ПОВЕЧЕ от един кредит към банкова институция54% от българите живеят в крайна бедност, или са застрашени64% от българските пенсионери живеят в крайна бедностПрез 2020г. всеки четвърти гражданин на България ще е ромБългария е на първо място в Европа по брой осъществени самоубийства!Цели региони в България подлежат на ислямизация

231

!!!!!!!!

преди 8 години

До ПфуууПълни глупости.В това твое писание няма нищо реално. Ако сметнем пияниците ,наркоманите,спинозните в процент от броя на населението ,съм сигурен че ще сме преди тях За американци .англичани ,немци няма да говорим те направо са ***.Това за топлата вода също не е вярно. По това време живеех там и мога да споря че техните болници бяха в пъти по-добри от нашите

230

Пфууу

преди 8 години

До АА--342;В Русия много добре ли живеят? Колко измират от глад? Колко са АЛКОХОЛИЦИТЕ ,НАРКОМАНИТЕ ,СПИНОЗНИТЕ и др. По време на СССР 25% от болниците нямаха топла вода.( ГОРБИ )

229

Пфууу

преди 8 години

До Одисей 1--325;Първата партия на Хитлер е Германска работническа партия. 1933 г Хитлеридва на власт с помоща на комунистите изкомандвани от Сталин.Мусолини е Фашист. Преди това е бил социалист и приятел на Ленин. След Окт. революция живее в СССР ,но се отвращава от социализъм--комунизъм и става Фашист.Фашизма е по--прогресивен от комунизЪма--Еднопартийна система с частна собственост, което е икономическа свобода.

228

Bez ime

преди 8 години

Taq swinq da se beshe zagrivila kato beshe ministyr.Sto waobste go otrazqwat toq bonak

227

ООТО

преди 8 години

ДОБРА НОВИНА НЯМА ПИШЕ НАВСЯКЪДЕ ЛОШО А ВИЕ МИСЛИТЕ ЗА РУСИЯ И КРИМ

226

АА

преди 8 години

НЕ ВИЖДА ЧЕ Е ТУК МЛАДИ ХОРА ЗАМИНАВАТ А СТАРЦИ ЖИВЕЯТ МИЗЕРНО А ТОЙ ПИШЕ ЗА РУСИЯ НЕКА НАПРАВИ ТУК НЕЩО ДОБРО

225

АА

преди 8 години

ТОЗИ ЙОРДАНОВ КАКВО ОЗНАЧАВА ЧЕ ДАВА АКЪЛ КОЙ КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ НЕКА ОТИДЕ В ДОНБАС И ДА ВИДИ КАКВО НАПРАВИХА УКР ФАШИСТИ ТОВА ЩЕШЕ ДА СТАНЕ И В КРИМ ГОЛЯМ ПОЛИТИК ***

224

Пфууу

преди 8 години

До Анонимен--322;При атентата в Църквата СВ. Неделя ,*** убиха 30 деца. ПОЗОР

223

Anonimus

преди 8 години

Fuckтически Сашо Дебелото се върти като грамофонна плоча, само да интереса му е на лице. Дали ще си спомните как беше направил посолството ни в Полша на Duty Free Shop с алкохол марков - " Цар Киро"?Какво да искаш повече от такъв...../как ли да го нарека ?/.

222

Анонимен

преди 8 години

Седарасти , *** , Герберасти и комунисти всичко е предател инфраструктура на окупатора САЩ.. Само Атака се бори , против окупатора..

221

Анонимен

преди 8 години

Йорданов , да върне парите от подкупити , които е получил , до като СДС разпродаваха и унищожаваха България .

220

Биг бос

преди 8 години

Дългия е виновен, ако, ще ставаш политик, би трябвало поне да си даваш сметка, че с тази изцепка затвори вратите на детето в западна посока. А А. Й. само изказа на глас, какво, ще стане.

219

vdch

преди 8 години

До Одисей 1Моят случай е от по-скоро. Земята ми е до едни завод. Ама ме е страх да ти кажа за кой става въпрос. Съвсем друга е темата ,че връщането на земята е една глупост, която само у нас се извърши.