57

Анонимен

преди 8 години

Да може да се върне, ако обаче не си махнал olld;-)

56

Анонимен

преди 8 години

В Гамеспот вчера четох че на Windows 10 пиратски игри вече няма да могат да се играят ,всем ако неса купени. Ни кънтърстрайк на 10ката май няма да играеме.

55

:)

преди 8 години

Уникално глупава статия. Някой пак е ползвал гръбначния си мозък.

54

az tam

преди 8 години

За всеки случай си направете един Ghostда може да си възстановите стария WIN, ако 10-ката не ви хареса.И внимавайте - ако го теглите от България се инсталира на български и после :)

53

Опън Сорс

преди 8 години

Да живеят благородните дивелъпъри на Линукс. Да са живи и здрави че даряват един велик продукт на света безплатно. Другото няма значение

52

до 59

преди 8 години

Някой май не се сещат колко много, ама много си прав!

51

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКойто е със седмица и сложи безплатната десетка разбира веднага колко много се е прецакал. Обмислям формат на С и връщане обратно с инстал на чисто....Windows 10 дава възможност да се върнеш към 7. Има опция за връщане на предишната версия ако не си доволен, не е нужно да затриваш всичко и да инсталираш отново.

50

Анонимен

преди 8 години

На 64 битова седмица съм, от две седмици ме кани да го пробвам. Ама няма начин да се случи ...

49

Тутуууу

преди 8 години

До lolОт умрел писмо чакаш, братко. Мани не се излагай

48

Димитър

преди 8 години

Що за изсмукана от пръстите статия...

47

Windows 3.11

преди 8 години

Явно дойде време да избираме между червеното и синьото хапче. Синьото хапче е Уиндоус-Червеното е Линукс. Твърдо избирам червеното.

46

маняк на CS

преди 8 години

до анонимен 54Че то в света има два вида игр - кънтър страйк и всички останали.

45

Палавия техник

преди 8 години

Госпожо/ице кикаир , мога да ви посетя и да проведем една дълга беседа по темата. А когато ни омръзне , бихме могли да правим далеч по-интересни и приятни неща с цел взаимно задоволство.

44

lol

преди 8 години

игрите са оптимизирани, а чакаме и DirectX 12 :)

43

Робин

преди 8 години

Джъткам си Windows 7 и много грубо му бия хикса на 10. Много съм разочаровам от 8.1, защото някой като ми седне на лаптопа и всичко се вижда, дори и кога съм фръцнал...... Но в крайна сметка всеки сам си избира.

42

Ужаса

преди 8 години

Най-лошото е че сканира и открива всякакъв пиратски софтуър и игри които са инсталирани и стартират с помощта на "cracks" (кракове) на вашия компютър и ги де-активира, след което изпраща рипорт то сервер центъра на Майкрософт. Не мерси, на линукса всичко ми е ОК и два пъти по бързо, и не на последно място безплатно.

41

До 39

преди 8 години

Браво Умнико!Явно много разбираш...Компютърните експерти нищо не разбират, само ти знаеш истината.Ти да не би случайно да пишеш тези хвалебствия от офиса на Майкрософт в България?За такива катоо тебе е констатирано - ***, но упорит! Значи, подходящ за Windows 10.

40

супер е

преди 8 години

Тука някви гъонове, които не са виждали компютър отблизо, тръгнали да го плюят. ХР, 7, 10 - това са последните 3 Windows-a които наистина си струват.

39

Анонимен

преди 8 години

А бе, Тулски, ти не разбра ли, че точно тези, които си мислят, че не са интересни и няма какво да крият, точно те са любимата мишена за компютърни престъпления?Такава една Интернет офца, която и отворено всчико и сто и с "оголен ***" в Интернета, я доят, стрижат и колят докато си зяпа глупости по разни сайтове.Наскоро един такъв, дето нямало от какво да се безпокои, ми се жалва, че му работи бавно компютъра. Оказа се, че е хакнат и го ползват за WEB ресурс за разпространение на порно.

38

Анонимен

преди 8 години

виндос хр няма да го сменя и за златен платине и тем подобни виндоси.