14

Геле

преди 8 години

Абе , докога ще ни занимавате с тези ***?

13

Един

преди 8 години

Момченцето от село Жернов никога не е бил модел или пък певец. Работи като личен асистент на леля си но и това го мързи да прави. Че си е мека китка не ще и дума. Лично познавам това изключение на природата и благодарение на някой хора не беше бит както си му е реда.

12

цоп

преди 8 години

споко, платената журналистика и долнопробните телевизии не са мерило за деградация на нацията, а просто тези, които им плащат искат да ви убедят в това. спреде да ги глегате и спрете да ги четете и те сами ще се издавят в собствената си помия.

11

Анонимен

преди 8 години

Тоя ли е гаджето на Божинов?

10

Анонимен

преди 8 години

Предаването наистина е един експеримент с хора, но такъв, в който всичко е по сценарий. И така лесно може да се манипулира мнението на зрителя с избрани кадри (което и редовно правят). Абе като вкарвате хора вътре ми вкарайте нормални хора, такива които работят на заплата 400-500лв. Много повече неща ще кажат и покажат за междучовешките отношения от тия актьори.

9

Анонимен

преди 8 години

До onТова "шоу" въобще не трябва да се излъчва, поради уникалната си простотия

8

on

преди 8 години

Това шоу трябва да се излъчва след 23 ч., защото се гледа и от деца...Къде е СEM?

7

asd

преди 8 години

Споко, естествено че нормален човек не би си губил времето да влиза там. От там и ниското ниво на участниците.

6

Анонимен

преди 8 години

Биг брадър е интересно предаване, защото научаваш много за характерите на различните хора, това си е жив експеримент с хора...???? Ti chyvash li? Boza i kakvo naychavash? Neshto polezno?Dobro? Neshto nravoychitelno? Nishto! Demoralizaciq i mrasotiq.Choveka nqma (do 4) Predvid che mrazi stranata si,a slychvashtoto se v neq i idiotizma.

5

уш

преди 8 години

Кой го е разрешил и кой го финансира!?КОЙ?

4

Анонимен

преди 8 години

Само татуирани *** няма такава помия това е деградация на нацията ни.Мислех че сме стигнали дъното но уви продължаваме да копаеме .

3

Анонимен

преди 8 години

Degredirali bez moralni cennosti,bezdyshni,bezvkysni,zbirshtina otrepki..neznam koi go gleda..Pomiq pulna..taka e

2

Mich

преди 8 години

Малко вече взе да ми писва от чуждопоклоници и такива които мразят българското и обичат чуждите държави, по-добре наистина да не се връщат тези овце в България! Като обиждаш страната си с нищо не помагаш, а доказваш, че си просто един излишен .Биг брадър е интересно предаване, защото научаваш много за характерите на различните хора, това си е жив експеримент с хора...

1

SD

преди 8 години

Браво номер 2 !Това е и моето мнение .