45

Гошо тъпото

преди 8 години

Веднага консула да им възстанови откраднатите вещи и да им плати за остатъка от почивката! Срамота! Въобще как е допуснал да им откраднат нещата по начало? Тук има някаква конспирация, казвам ви! Консулствата са длъжни да издържат всички прокиснали , които се обявяват за изпаднали в беда, че какво е това нещо! Нали са затова там тези консулства!

44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 35 - "иван костов е виновен"И Станишев, и Орешарски ...

43

Анонимен

преди 8 години

Да мисленето ми го изкривиха наистина,администрацията поне в холандия е на супер ниво,повечето документи се правят онлайн,с ел.подпис,и идват на имейл за 2-3 мин,а в бг,с дебелата кисия и мешка с нерви!

42

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До До гурбетчияИзглеждаш ми на човек, живеещ в бяла държава, изкривили са ти мисленето, чак има логика и морал в това, което казваш...не очаквай да те разберат в бг форуми,НАИСТИНА "ЛОШИТЕ" ГЕРМАНЦИ КАТО ЧЕ ЛИ МИ "ПРОМИХА" МОЗЪКА ! АЗ ОЧАКВАХ ТУК ГОЛЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ ,НАЛИ ПОНЕ ТАКА СЕ СЛАВЯТ ГЕРМАНЦИТЕ КАТО ЧУЖДОФОБИ ! А ТУК СЕ НАУЧИХ ,ЧЕ ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА ! ТУК СЕ НУЧИХ ,ЧЕ ПОД СЛЪНЦЕТО ГРЕЕЩО В ГЕРМАНИЯ ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ !

41

Анонимен

преди 8 години

Женами ходи за документи на новороденото ни бебе в холандското посолство :)))) цената била толкова за бърза поръчка,трябвало да чакаме! 5 дни,жена ми казала,че сме с три деца,неможем да киснем по посолствата,след обяснението цената била нормална и документа бил готов за 5мин! Тъй,че добри комисионни си искарват наште!Промяня трябва и то спешно,на нас ни писна другата година вземам холандско гражданство.нямам нерви да се занимавам повече, Успех на всички.

40

?

преди 8 години

не ги интересуват нито проблемите на българските граждани , нито подобряването на функционирането на посолствата и консулствата , например никой досега не е поставил въпроса за тенденциозното минимално осигуряване , което решиха да дават гръцките власти на жени ангажирани с гледане на стари хора , така тези жени работят по 15 години , затворени в къщи за да издържат цели семейства в България и накрая остават без пенсия , българските власти не се интересуват от тези неща , искат 70 ЕВРО !!! за пасаван , единствения документ , с който можеш да се прибереш ако изгубиш документите си или бъдеш обр

39

?

преди 8 години

Подозирам , че извършителите са наши "роми" (изкуствено налаган от журналисти и политици неправилен термин) , един приятел беше към Солун преди месец и каза , че е пълно с такива. Иначе това може да е новина единствено за хора , които не са живели извън България , такива са ни консулствата и в Германия , Франция , дори в САЩ , аз лично съм превеждал от гръцки какво иска гръцки гражданин на служителка в посолството в Атина , което означава , че това са "наши" хора , пратени на сладка служба ,не ги интересуват нито проблемите на българските граждани , нито подобряването на функционирането на по

38

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

АМИ ТОВА СА БЪЛГАРСКИТЕ КОНСУЛСТВА И ПОСОЛСТВА В ЧУЖБИНА ! ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ОТ ДЖОБА НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ,А НЕ ИМ ПОМАГАТ ПРИ НУЖДА !

37

Shark

преди 8 години

Ей сега външния ни министър ако е на место веднага ще го отзове тоя *** посланика в Солун. Нали това им е работа на консулствата бе, да съдействат на хората при проблеми.

36

Анонимен

преди 8 години

Маляките умряха от глад и почнаха с кражбите.

35

Анонимен

преди 8 години

През 82г. трябваше да ми дадат направление от нашето посолство в страната N за незабвно лечение. Да спомена, че бях на 6г. Оказа се, че сме дошли в супернеподходящ момент - някакви празници, трябвало да изчакаме 3-4 дни докато се появи този, който ще издаде направлението. Баща ми напсува всичко живо, качихме се в 1-ия самолет и в София. От летището ме взе линейка и след 30 мин бях на операционната. След това лекарите казаха, че ако се бяхме забвили още 24ч, можело и да е фатално. Та така...

34

Анонимен

преди 8 години

Докога ще храним *** по посолства и консулства?По- добре да ги няма въобще- няма да ги издържаме, отколкото да поддържаме такива скодоумци, от които без друго ползата е никаква. Освен за тях, самите.

33

Анонимен

преди 8 години

Това са на бойко аверите, от старата бригада, праща ги да наказва хората, че са отишли в Гърция, вместо у *оморието!

32

Егати посолството

преди 8 години

Само седят да лапат пари там, *** мръсни!!!А в българската логика, жертвата е по-виновна от виновника! Човек като отиде на почивка трябва все да трепери над имуществото си нали? Тези хора не са виновни, че са ограбени!!! И в България да бяха, от морето без пари пак не можеш да се прибереш!

31

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До ГостАБЕ ТИ ГЪРЦИТЕ ДА НЕ МИСЛИШ ,ЧЕ КАТО ИМАТ КРИЗА ПАСАТ ТРЕВА ?! И ТЕ СИ ИМАТ СПЕЦИАЛИСТИ ,СЛЕДОВАТЕЛИ ,ПСИХОЛОЗИ И ДР. ,КОИТО ВЕДНАГА МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ДАЛИ ПОТЪРПЕВШИТЕ НАИСТИНА СА ПОТЪРПЕВШИ И ДАЛИ ЛЪЖАТ ! ДОРИ ПОТЪРПЕВШИТЕ НАИСТИНА СА ОГРАБЕНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ДАЛИ НЕ ПРЕУВЕЛИЧАВАТ С ОПИСАНИЕТО НА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ,ВЕЩИ ,ДОКУМЕНТИ И ДР.! НЕ СИ ИМАЛ РАБОТА С ПОЛИЦИЯ, С ПСИХОЛОЗИ И СЛЕДОВАТЕЛИ И ЗАТОВА НЕ ЗНАЕШ ,ЧЕ ВЕДНАГА РАЗБИРАТ КОЙ ЛЪЖЕ ,КОГА ЛЪЖЕ И ЗАЩО ЛЪЖЕ !

30

Спомени от соца. 2.

преди 8 години

Баща ми работеше в една африканска държава, мама беше с него. Аз още учех. След една от летните отпуски ме взеха с тях за един месец. Нямаше пряка самолетна връзка между София и онази страна - сменяше се самолета в Нигерия. В тамошното посолство познаваха татко.Когато дойде време да се прибирам, той се свърза с посолството и помоли да ме вземат за една нощ, да не стоя сама на летището. Бях на 18 г., бяло момиче там струва скъпо. Но никой не дойде. После се извинили на татко, че са ме забравили

29

Драгомир Тодоров

преди 8 години

Напълно съчувствувам на нашите сънародницш.Ако има някакъв начин да публикувате адрес и телефон бих им помогнал.

28

Анонимен

преди 8 години

В Солун няма кой друг да ги обере, освен някой българин

27

Някой си

преди 8 години

75 евро е глобата за загубени документи, ако са откраднати се носи бележка от полицията и не се дължат. Временния паспорт се заплаща отделно. Но е платена и личната карта и паспорта, като отидеш да ти ги издаде МВР....

26

Анонимен

преди 8 години

иван костов е виновен