77

До 80

преди 8 години

Ама ти наистина ли вярваш, че някой плаща данъци от тези които дават чадъри под наем?Наивник :)

76

Анонимен

преди 8 години

AZ misla 4e ne mnogo 57 moje i pove4e vse pak govorim za bulgaristan i kurortite ni ne za bora bora ili maldivite

75

mnenie

преди 8 години

Всички мои познати ходят в Гърция: - там за чадър и шезлонг не се плаща. Имаш право да ги ползваш, ако си купиш нещо от заведението на плажа. Цените не са скъпи на безалкохолните и др. Не по-скъпи от нашите плажове. - на нас ни е по-близо: около 120 км до най-близкия плаж.- "нашето" черноморие от известно време ми е чуждо и далечно. Мутрите, простотията... Не, благодаря.

74

мда

преди 8 години

Още по абсурдно е , че изобщо има министерство на туризма, за да обслужва мутренските интереси на собствениците на хотели, както и че тази семпла женица я направиха министърка

73

Пука ми!

преди 8 години

От над 10 години не ходя на нашето черноморие!Аман от простаци и руски аборигени!

72

Лилит

преди 8 години

Аман от идиотщини. Може и 100? да е.Министърът защо не си гледа задълженията, а се е вторачил в ценообразуването в " частният" бизнес?

71

Анонимен

преди 8 години

Почивката в България, вече не е почивка, по скоро е мъчение, все едо си отишъл на концентрационен лагер

70

до 91

преди 8 години

Дори и Олигархията, притежаваща хотелите тука, ходи в Гърция, Италия, Южна Франция, Испания, Португалия, Маледивите и Тайланд.

69

мъро

преди 8 години

Хора, от няколко години ходим на море в Гърция и Турция. Почивка в Мармарис, или Закинтос , а на Санторини е прекрасно. По добре малко по- скъпо но впечатленията и преживяванията са незабравими. Ако нямаме възможност, по-добре на планина, отколкото на Черноморието- Мерси, няма нужда!

68

шоп

преди 8 години

Никалинка разбра какво се случва на морето една седмица преди края на активния сезон!По-голяма дилетантка от Никалинка няма, но виж да лобира за Цеко Минев и да затваря очи за разграбването на българската природа много я бива.

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 87А така! Няма значение дали министърката е крокодил или не - пазарът ще отрегулира всичко.Ама какво ли е пазарната цена на министерското кресленце и колко ли е дал тати? Само пазарът знае, щото там търговете са тайни.

66

:)

преди 8 години

60 % от плажа да е безплатен, а 40 % платен :)Общината да прати един хигиенист и няколко спасителя - толкова може да си позволи :)А мутрафоните да се избиват за тези 40 % , да се гърмят, да се колят - техен си проблем :)))))Това е нормално, всичко останало е порнография :)))))

65

Анонимен

преди 8 години

Ми що бе - нали пазара е най-добрия регулатор - пазара регулира всичко - може ли министър да се меси в цените на бизнеса. Щом хората плащат 57 лева за чадър, значи толкова струва. Иначе нямаше да плащат и пазара щеше да отрегулира цената надолу - пазара е най-добия регуларор - значи хората имат пари. Либералния пазарен капитализъм е най-съвършената система. Нали конкуренция такова - по вискоко качество на по-ниски цени разби'ши - пазарен капитализъм такова...

64

Джо

преди 8 години

Плажа трябва да е наполовина безплатен, но не както сега отпред платено до морето а там отзад до баирите безплатно. Трябва да бъде разделено на зони, платено до морето и баирите, безплатно до морето и баирите, тоест разделението трябва е спрямо посоката изток-запад, а не линиите на разделението да минават по посока север юг. Това разделение устройва мутрите а те както знаем концесионерите са главно пловдивчани и софиянци.

63

Анонимен

преди 8 години

Ако са безплатни *** селски ще иде в 5ч и с кирливи кърпи ще ги заеме всичките - та гръцкия вариант е сполучлив- 15лв кафета,бири и чадъра безплатен

62

Анонимен

преди 8 години

Тази откога е министър на туризма а още говори в бъдеще време. Трябва, ще направим, необходимо е. Докато се натутка той живота ни ще мине. Явно от Герб се гласят да ни управляват дорде сме живи.

61

:)

преди 8 години

До абжвеНай - богатият руснак Олег Дерипаска в момента е в Мармарис - Турция, на почивка ,платил си е колкото трябва и никой не му досажда, даже го охраняват специалните части - като бонус :))))), на теб какво ти пречи :)))))), или само си пишеш ей така :)))))

60

socialen

преди 8 години

Псевдодържавата нищо не може да направи, защото е обсебена от 26 години на всички ниво - държавно, общинско - от неолиберали, либертарианци, анархокапиталисти, пазарнофундаментални капиталисти, дяснолиберални капиталисти.Изказването на министърката не е повече от една констатация за положението в нашата неолиберална, либертарианска, обективистка, анархокапиталистическа, олигархична, асоциална, дясна ***.

59

socialen

преди 8 години

Средната цена общо на 1 шезлонг + 1 чадър за плаж в магазина е, при луксозните стоки, е общо 220 лева! Един туристически сезон има 105 дена. Цената за ползването им е тогава 220/105=2 лева и 10 стотинки на ден. Да прибавим и 2 лева за подръжка на двата на ден, то тогава общата цена на ден е макс. 5 лева или 2 евро и 50 цента!Демек, според министърката искат до 11 пъти повече от реалната цена. При 10% плосък данък те правят невероятна печалба! Ето още 1 аргумент ЗА прогресивен данък!

58

Анонимен

преди 8 години

До абжвеАко имаше такива пари, каквито на приказки демонстрираш, въобще нямаше да се замисляш за море в България. Но е вярно и друго - глупаците трябва да се наказват, защото сегашното състояние на нещата в държавата е плод на техните "усилия"!