155

!

преди 8 години

стига драми, така е навсякъде по света с незаконната стока! Едно врме когато си мечтаех за нормален 17" монитор на едно летище в България унищожиха(поне на документи) над 20 бройки 17" ЛЦД та всеки беше над 1500лв .... местя го у лево и стига драми. А Мария Несторова е *** проста и най-вече неука и некадърна!

154

Анонимен

преди 8 години

RUSIA E GITNIZATA NA SVETA.

153

Анонимен

преди 8 години

RUSIA STRANA NA SAZIDANIETO I IKONOMICESKIAT RASTEG.

152

Окупатора

преди 8 години

До Анонимен 300 Ами на тази логика да питаме и гладуващите в Англия през 1688 г ? Я стига глупости . Русия отдавна не е това което е била в началото на миналият век . Просто на западните страни им се налага да приемат , че в момента на сцената излиза една нова империя ( и то сериозна империя ) която е много силен играч и за рзлика от тях разполага с реален капитал и ресурс . Така че тепърва ще се огъват еврогейците , а Хамерика ... кой я пита тя е отвъд океана . Да си седи там :)

151

Анонимен

преди 8 години

Да бе, как ли се чувстват оцелелите от блокадата лрнинградци като гледат по телееизията как по заповед на Путин се унищожават храни. За тях 125 гр. хляб на ден е означавало живот, а той мачка стотици тонове. Колко човешки живота са това?

150

Анонимен

преди 8 години

до 268ПРАВ СИ. НА ЗАПАДА ДАЖЕ ИМА ВИЦ- АМЕРИКА ОГРАЖДА РУСИЯ С "ПРО" А РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ОГРАЖДАТ АМЕРИКА...

149

Окупатора

преди 8 години

Относно танка - ОПЛОТ Както всички знаем военно промишленият комплекс на Украйна е бил тясно свързан с този на Русия . Когато през 90 се взима решение за създаване на собствен танк се взима съветският вариант Т-84 . Тогава се правят 2 доработки - ОПЛОТ и ЯТАГАН . Печели ОПЛОТ , но част от идеите на Ятаган се прилагат в ОПЛОТ . Серииното производство е започнало през 2000г . В сръвнение обаче с Т90 , Оплот е с по-занижени показатели , но въпреки това е добра машина .

148

Анонимен

преди 8 години

Жужи само на такива фронтове може да побеждава, а ушанките го адмирират с лиги на уста.

147

Анонимен

преди 8 години

Някой да ми посочи нещо положително, което да е направил Путинистан? Да убива, окупира, разрушава, заплашва с дрънкане на оръжие знаем, че може.

146

Аз Малдив

преди 8 години

Ама много им личи на западняците, че хич не им е добре от санкциите. Вече лаят от чиста злоба - като че ли у тях контрабандата не се унищожава. Треперят от безсилие управляващите, че Путин ще си е в Кремъл много след като тях са ги свалили и забравили.

145

Анонимен

преди 8 години

За разлика от Б-я /ЕС/ в Русия не могат да се продават 20 годишни меса и *** изхвърлени от западните магазини пълни с консерванти ,оцветители и ароматизатори...ХИМИЯ. До къде ни докараха , да не можем с парите си да си купим качествена и здравословна храна.ТРОВЯТ НИ ,А ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ СИ МЪЛЧИТЕ И НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ.

144

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си пдихопат или много голям *** за да унищожаваш храна в страна преживяла блокадата на Ленинград, където стотици хиляди руснаци са умрели от гладна смърт. Или да си роден в същият този град и да се казваш Владимир Владимирович.

143

ист русофила.

преди 8 години

Голяма работа че унищожават храни. Трагедия ще е, ако унищожават водка. Аз съм русофил и всичко в дома е руско производство - колата, телевизора,таблета, телефон с камера, облечен съм с руски маркови дрехи и гледам само руски филми за революцията.

142

Окупатора

преди 8 години

Това е контрабанда и е нормално да се унищожава . Но на мен ми е любопитно следното нещо : След като ЕС наложе ембарго , защо продължава да продава на Русия дори и по контрабанден начин ? Защо не самата тя не спре търговията с руските контрабандисти ? Нали могат и без тях ? Ама на всеки западняк му се иска да вземе Руската Кешовица . Защо ЕС не иде да прави контрабанда с Украйна ? Как се прави контрабанда с беден народ ? Контрабанда се прави при богати хора . Това е !

141

Анонимен

преди 8 години

А на Дмитрий Песков ембарговия часовник за 37 млн. златни рубли смачкаха ли го под валяка?

140

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера защо реват руските *** срещу ЕС. Жужи наложи контрасанкциите да покаже, че е най-великия евразийски гей без да му пука за народа.

139

Анонимен

преди 8 години

Марииче, престани да пишеш глупости.О тиди и виж ,че магазините в Русия СА ПРЕПЪЛНЕНИ СЪС СТОКА от цял свят и при това по ниски цени от колкото у нас.

138

ник

преди 8 години

Значи гейчетата като наложиха санкции на Русия ни ривът!Като им сложиха контра започват да ривът!Мъчат да избикалят и видиш ли се загрижили за руския народ!

137

боленздравноси

преди 8 години

И какво ме интересува мене това защо ми пълните главата с разни глупави информации

136

Анонимен

преди 8 години

Боже, още ли има хора, които мислят, че е имало нещо безплатно по време на соца? Това, че определена стока или услуга е стигнала до определен човек без да му се налага да плаща не ги прави безплатни.