37

:)

преди 8 години

Бадади е изнасилил и американската журналистка Кайла Мюлер !Нали обичахте кюрдите? :)На ви кюрди :)))))

36

Анонимен

преди 8 години

всички в ИДИЛ са кюрди

35

Анонимен

преди 8 години

Neka nqkoi ot velikite sili sega se namesi..kogato ima qvno zlo..a ne prikazki za himicheski bombi..kade sa? Zashto ostavqt ybiicite beznakazani? I vursheshti grehove?.Tova e yjastno da se posqga na jeni po tozi nachin i e sramotno!I ne samo tova..Amerika,Rysiq,Tyrciq..Spite li?!Evropa?

34

Анонимен

преди 8 години

Немската ZDF излъчиха преди седмица док.филм за тези извращения от страна на ИДИЛ

33

БОБИ

преди 8 години

ВСИЧКО Е ЛЪЖА НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ТУРЦИТЕ ЗА ДА БОМБАРДИРАТ СИРИЯ

32

Анонимен

преди 8 години

По-времето на соца изнасилвания нямаше - просто се поставяха партийни поръчения!

31

Анонимен

преди 8 години

Какъв Бог? Бог е само правдание. Всичко е толкова отвратително, чудовищно човешко, че няма накъде повече, при това не за първи път в историята. И после - човекът бил "венецът на природата"... Все повече се убеждавам, че животните са по-добрите същества на планетата.

30

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Има ли нещо общо между главорезите от ИД, Правый сектор, Ал-Каида и останалите техни колеги?Ние отговаряме: Да има! Всички кадри, участвали в убийствата, са били на някакъв етап, подготвяни от Цру. Цру е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

29

Анонимен

преди 8 години

Сатанисти долни! Как ви търпи Бог не знам.

28

Анонимен

преди 8 години

от 4345 годишна жена

27

Анонимен

преди 8 години

Исляма е *** и античовешка религия. Всеки който е запознат с нея го знае. Все пак пророка се отдал като млад на 25 годишна жена (баба по ония времена) защото е била богата а на преклонна възраст е взел дете за жена. Извратена религия. За да попаднете в рая трябва да сте ходили на хач, да се поклоните на камък, но пък иначе се забранява преклонението пред предмети и идоли. Извратеняци.

26

jklн

преди 8 години

Отврат. Кога ще стане ясно на тези последователи на Мохамед че са последователи на злото. То и при католиците имаше секс скандали, но поне никой не се заблуждава че това е угодно на Бога. Отврат.

25

reality

преди 8 години

До 29. Не верни сведения даваш ! Айша не е била на 6 а на 36 години , вдовица. Била е богата търговка и Мохамед , преди да е станал пророк е запчнал на работа в имението и. Бил е с няколко години по млад от нея.

24

Анонимен

преди 8 години

"защо хвърлихте атомната бомба върху японците? по тези червеи трябваше !"В интерес на истината японците са правили много подобни неща през ВСВ. Пострадали са към 200 хил. жени, предимно китайки, корейки и филипинки, насилвани да проституират с японски войници в специално направени публични домове. И до днес евфемистично ги наричат "жени за утеха", а те са били класически секс робини от покорените народи. И досега мразят японците заради зверствата им в тихоокеанския регион.

23

питанка

преди 8 години

А добрите честни мили американци "не изнасилват" - те пускат атомни бомби в Япония, химически оръжия във Виетнам. Сега нека си спомним дали американците не са изнасилвали виетнамски момичета или просто последните са се молили затова на американските войници.

22

Референдум

преди 8 години

Предлагам да се направи един световен референдум и да се гласува в съвета за сигурност на ООН да им се пуснат 1-2 гъбки на тия и да се приключва. Всички плювате по американците, че им се мешат и постоянно воюват с тях. Представете си тези маймуни да имат стабилна развиваща се държава. Да излязат от дупките и да развиват общество и исляма. В един момент ще започне да им е скучно у тях и ще дойда у вас. Само бой по дивашките глави, да си седят по дупките и да не надигат глави, че иначе страшно...

21

АТАКИСТ

преди 8 години

Под всяка статия сързана с ИД да напишат и пъроизточника на тази отганизация - САЩ.Толкова ли е сложно?

20

Мозък

преди 8 години

До ПЕпиВземи прочети статията преди да коментираш. Това е от разказ на момиче, което е успяло да избяга. Не виждаш ли, че е и в минало време.

19

.

преди 8 години

По важно е да се бомби Русия, защото нарушавала Договора за INF през 1987 г.Дето изнасилват деца в ИД - няма грижа.Да ви таковам демокрацията американска и евроценностите.

18

муспи

преди 8 години

Защо такава врява против диваците?! Това са немислещи същества доставяни в Европа от евреите за да се унищожи бялата раса. Това е цвета на земята, това е избрания народ, и евреите като тартори на дивашкия свят могат само да искат да го97364 убият. Нищо чудно тези вопли - да се покрият с ***, да се избият и т.н. да се пишат от еврейските писачи по форумите, за да не става дума за самите евреи!