191

Анонимен

преди 9 години

Вярно е,че възпитанието има значение, но не само. Зависи детето в каква среда ще попадне....а то в България качествения материал е малко - както преди време се изрази Ръководителят ни. Освен това пълнолетните отговарят сами пред закона. Родителите са до време. Няма родител, който цял живот да носи отговорност за детето си - освен ако детето има някакви ментални проблеми. Полицията спи и не иска да направи нищо, съда и прокуратурата - също. Но те са в едно котило, а гарван гарвану око не вади..

190

D

преди 9 години

TUKA BORISOV E PRAV NE MOJE SAMO DA ISKAME BEZ DA DAVAME NISHTO

189

Стамат

преди 9 години

Ха-ха, ***!Държавата да си влезе в ролята!

188

ани павлова

преди 9 години

Какви родители бе Бойко в селата няма нито един полицай със седмици ела в монтанско да видиш какво чудо е по селата кара се без книжки пияни с нерегистрирани автомобили с превишена скорост ужас еееее

187

Анонимен

преди 9 години

какви родители бе Бойко те са на гурбет и са го оставили тук при бба му и му пращат па ри за кола и гледай какво ставя

186

Анонимен

преди 9 години

Плондири, в случая Борисов е прав. Всичко започва от възпитанието в семейството. Не може на всеки метър да има полиция.

185

Анонимен

преди 9 години

Абе Орешарски и Станишев са винони, ей че сте и вие едни ... забраванци такива.

184

Димо

преди 9 години

"Борисов за гонките: Родителите да си влязат в ролята!Къде са майките и бащите на джигитите, чуди се премиерът "Борисов,и аз се чудя къде е държавността - и не говорим само за този случай ?Кога Борисов, ДЪРЖАВАТА НАЙ - ПОСЛЕ ЩЕ СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА ?Колко още ще трябва да умрат по българските пътища, за да си размърдате лоясалите *** ?:(( :((:(((

183

драган

преди 9 години

Та те имат по 10 деца. Как да ги знаят къде са всички :)))

182

Анонимен

преди 9 години

Добре би изглеждал на сумо тепиха. Стойката му е като на Котоошу.

181

Анонимен

преди 9 години

Този съвсем изтрещя , лично той разпореди полицаите да не спират за проверка без нарушение - ефекта е карат без книжки , граждански и прочие . Катаджиите ги направи на кинооператори и тон режисьори - наблъска колите с камери и микрофони , ефекта от работата им спадна почти до нула , сега само водят статистика и броят жертвите . Бойкооо едно куче колко повече го биеш ,толкова повече свива ушите и се крие в колибата .

180

Анонимен

преди 9 години

Бойко, я се обърни към родителите на Цв.Цв. да го стегнат малко и него! И то й е пълнолетен, и той има проблеми с правосъдието - но ги зарежи тия работи. Родителите са важни в случая!

179

Анонимен

преди 9 години

Кои родители бе , щом има книжка за шофьор и е на 18, човек се контролира сам. Държавата , законите, МВР.. те го контролират.. съвсем изтрещя вече !

178

Анонимен

преди 9 години

"Борисов за гонките: Родителите да си влязат в ролята!Къде са майките и бащите на джигитите, чуди се премиерът."----А защо НЕ казва: ПОЛИЦИЯТА ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА?Защо НЕ се чуди, КЪДЕ СА ПЪТНИТЕ ПОЛИЦАИ?ДА НЕ ПРЕХВЪРЛЯ ВИНАТА ОТ БОЛНАТА ГЛАВА НА ЗДРАВАТА !!

177

Анонимен

преди 9 години

Държавата ни е блато...

176

Анонимен

преди 9 години

Опит за Бай Тошо 2. А, ескортът Му, е готов да убие човек на пътя.

175

Анонимен

преди 9 години

Много погрешни съвети давате. Няма полза от все по-суровите санкции след катастрофата. Тогава загиналите и ранените вече са факт. Полза ще има само ако никой не си и помисля да прави нарушения на пътя, вкл. и да шофира пиян, а това не става с огромни санкции, кактто някои предлагат. Пре сегашният КАТ само рекета им ще стане по-печеливш.

174

Анонимен

преди 9 години

Като гледам в тоя сай,а и не само в тоя,всяка дума на Б.Б.немедлено се отразява и започвам да се чудя ние м-р председател ли имаме или клоун,който непрекъснато ни забавлява?Всички проблеми си решихме,та го ударихме на веселба.Ама че народ.Уф.

173

Анонимен

преди 9 години

Представям си ако толкова народ беше изгинал за една седмица по времето на Орешарски, какви "спонтанни", "общонационални" протести щяха да се вихрят.Обаче нали сега царува Кратунко, а той девицата никога за нищо не е виновен.

172

Анонимен

преди 9 години

Пред човешката глупост са безсилни и родители, и държава, че даже и Бог ;) Вместо да се занимавате с тези *** самоубийци, участващи в гонки, помислете за хилядите жертви на катастрофи, които не са имали никаква вина, а виновниците рядко получават наказание. Това е истинският проблем!