49

Анонимен

преди 8 години

Снощи до късно вечерта слушахме свистене на гуми и писъци на обезумели ку.ви в Малдост 1.И то забележете до ПОСОЛСТВАТА.И полиция не дойдеее.Кой знае пред кой блок са спали в патрулката тия тюфле.и??А а иначе даже и протест правеха,на нищо правенето си отгоре искаха и запалати.Ами хайде хванете се да бачкате да видим резултат па тогава може и народа да ви подкрепи.Но за сега нямате шанс никой отдавна не вярва в институцията и хората от МВР никой.

48

x

преди 8 години

НЕ САМО В СОФИЯВ П.ОВДИВ Е СЪЩАТА ,АБОТА П,И ТОВА В ЦЕНТЪ,А НА Г,АДА

47

Гонките неСаОт днес

преди 8 години

През 1978 г. гостувах с родителите си в с. Брегово, близо до западната ни граница. Оказа се, че в този ден е местният събор. Всички коментираха случай, станал няколко месеца по-рано в това село.Двама младежи имали съвсем нови автомобили, еднаква марка /мисля, че беше "Лада"/. Решили да се състезават посред бял ден, на шосето, без дори да се отдалечат от селото. След като потеглили, неочаквано една баба тръгнала да пресича. Единият младеж отклонил леко колата и се забил в топола /Продължавам/

46

Злати

преди 8 години

На Околовръсното, веднага след кръговото на Драгалевци, посока Младост, всеки четвъртък, а нищо чудно и други дни, има гонки. Най-интересното е, че на OMV-то, където се събират, винаги има полицейски коли, които стоят до към 10 и след това се започва.

45

Shark

преди 8 години

Какво прави МВР ли, ами взело си е подкупите и си трае, ето къде е. А ние нали сме овце, си мълчим.

44

Дедо

преди 8 години

Много лесно се оправят тези - няма смисъл да се гонят - опъва се една лента с шипове на пътя, пукат гуми и се самоизтребват... комплексирани *** не ни трябват!

43

ххх

преди 8 години

не знам за червения във Варна , но на обръщача Почивка нощем през час се въртят на ръчна... а куките спят в патрулката паркирана в ТВ-центъра на 50 метра оттам.

42

Анонимен

преди 8 години

Бе тия много са гледали бързи и яростни и се изживяват като някакви хамерикански гъзари, а всъщност са обикновени *** и *****вци

41

Анонимен

преди 8 години

Това което сега се случва е черешкта на тортата. Много назад в годините започна обедняването и изпростяването на българите за сметка на няколко стотин семейства разграбвали и разграбвали и сега. Рапона е последният който ще затвори вратата, неспособен за нищо което ще даде надежда. Лаком и ***, грабещ от всичко и всеки,нанесе такъв удар на младите, че с наука и образование ще се мизерства у нас. Нищо за икономика, работни места, правосъдие. Ето резултата,безумства от младите загубили надежда!!

40

Анонимен

преди 8 години

Същото е и във Варна на "Червения" площад и не само!

39

Анонимен

преди 8 години

гонки и пилене на гуми ли?има едно културно и възпитано решение - бой и кубинки в тъпата кратуна докато омекне ... 10,000 глоба, година затвор с полезен труд и естествено - конфискация на колата , независимо дали е дръгел от 5 бона или порше за 200.всичко друго е компромис и води до поощряване на наглярите и задълбочаване на проблема

38

Начини има

преди 8 години

240 мухльовци в парламента лапат големи заплати и привилегии.Достатъчно е да гласуват закон:За участие в гонка - конфискуване на превозното средство и пет години принудителен труд като наказание за извършен неуспешен опит за убийство. /Защото се случва при гонки да загиват хора, при това жертвите не винаги са участници в състезанието/Отделно да се реши какъв срок се дава на МВР да ги излови. Ако не успее - оставка на министъра и на още един куп други МВР-шефове.

37

Анонимен

преди 8 години

Тези *** като искат адреналин да се запишат на бънджи скокове или на парашутистки скокове. Ама там ще напълнят гащите. ***.

36

Анонимен

преди 8 години

Пацоо,Пацо,коне много-акъл малко!

35

Полюция

преди 8 години

Полюцията, на която плащаме щедро като данъкоплатци, има в България само едно задължение и то е Да охранява управляващите и Мафията. (което си е едно и също).Щом е така, да извадят пари управляващите крадци и стоящата зад тях Мафия и да плащат те на полюцията, а нас да ни оставят да се самоорганизираме и да се самозащитаваме. Но да не ни искат пари за Полюция, защото тя не служи на гражданите - данъкоплатци.

34

студент

преди 8 години

А Студентски град защо го премълчавате? Точно по ул. "Академик Борис Стефанов" и по "Иван Странски"...всяка нощ ръмжене на двигатели.

33

Анонимен

преди 8 години

Пацо, онова малкото меко нещо в гащите ти ли те комплексира така мощно?

32

Анонимен

преди 8 години

До Пацо И какво по-точно можеш? Да се размажеш в някое дърво примерно....или да прегазиш човек?

31

Предлагам

преди 8 години

Държавата да върне казарма поне една година,да върне трудово-възпитателните училища и трудово-възпитателни лагери.Средствата,които се заработват там да служат за плащане на щети и кръвнина на жертвите...а не да ги хрантутят по няколко години в затвора и като излязат-пак същите разбойници.

30

1 млрд безсилие

преди 8 години

Тези гонки са абсолютно забранени в САЩ и представляват криминално деяние. Правят ги нощем, но знаейки, че това е криминално деяние и ако ги хване полицията книжка не виждат от тук насетне.В Италия за едно изпреварване от дясно карабинера ти взима книжката и повече не я виждаш.Как така полицията ще е безсилна. Над 1 мрд лева от бюджета за това безсилие? България има най-много полиция на глава от населението в ЕС. И за какво служи тази добре финансирана и многобройна полиция? Да ни яде парите