71

Анонимен

преди 8 години

КОМУНИСТИЧЕСКА КУБА ЖИВЯ 50 ГОДИНИ ПОД ЕМБАРГО И НЕ СЕ ПРЕКЛОНИ, СИРИЯ Е ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ ЗТЪНАЛА В КЪРВАВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И НЕ ПАДНА, ТА РУСИЯ- НАЙ БОГАТАТА НА ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ И ПРИРОДНИ РЕСУРСИ СТРАНА В СВЕТА ЛИ ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ????? СССР БЛИЗО 10 ГОДИНИ Е БИЛ В ПЪЛНА МЕЖДУНАРОДНА ИЗОЛАЦИЯ, А УСПЯ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА 80 ГОДИНИ.

70

Анонимен

преди 8 години

Путин е платен агент на ЦРУ. Американците могат само да мечтаят за вредите, които той нанася на Русия и най-вече на обикновените руски хора.

69

Анонимен

преди 8 години

До Odisey 1Американците си печатат хартийки и така имат много. Я да видим великата икономика на САЩ къде ще замине, когато долара го гътнат от пиедестала на световна валута (на който сам се е пльоснал). Нищо, няма да е далеч времето, когато ще го ритнат от там.

68

Anonymouzzz

преди 8 години

Россия-новата северна Корея :)

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 110Щом цитираш "Эхо Москвы" няма нужда от повече напъни.

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 114 НЯКОЯ СТАТИЯ И ЗА КАБАРДИНО НЯМА ДА НАВРЕДИ ТАМ НЕ Е КАТО ДА НЯМА НАПРЕЖЕНИЕ

65

Анонимен

преди 8 години

Всяка подобна долнопробна статийка ме убеждава, че Путин води политиката си по съвсем правилен начин. Защо не видяхме някоя статия, как се развива етническото напрежение в Щатите между бели и ***? Как върви печатането на долари? Как се отразяват бомбардировките над ИД на ВПК на САЩ? Е такива неща, за разнообразие. Българите не сме толкова ***, разбрахме че искат от нас да мразим руснаците и Путин. Интересно ми е, като се насочи аскера един ден, към Изтона България, кой ще ни помогне?

64

Анонимен

преди 8 години

7 Златни путински Рубли за 2 Етиопски БИРА (5 ст ) ГРАБИ НАРОДЕ

63

ognyanz

преди 8 години

"Kоментира Максим Трудолюбов*, в анализ за в. "Ню Йорк таймс"." - Платена публикация. Ако беше написал нещо положително за Русия, просто нямаше да го отпечатат. Това е западната пропаганда в действие, съчетана със свобода на словото, така, както този, който дава парите, го разбира.

62

Анонимен

преди 8 години

"Изумительно е до къде стигате в пропагандата си срещу Русия. Сигурно и БКП не са писали подобни простотии."Давай по русски, дорогой. Изумительно(рус.) - Изумително(бг).

61

Анонимен

преди 8 години

Палмово масло в Русия добавят дори и в храната за деца. Не само в сиренето. "Не только сыр. Пальмовое масло используют в кондитерской продукции и даже в детском питании. Одни специалисты утверждают - оно опасно для здоровья. Защитники растительных жиров, наоборот, уверены, что оно даже полезно. А ажиотаж вокруг масла создает не иначе, как молочное лобби."

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 99Пак си избягал от лудницата, руски ! Точно в Русия сега се продава некачествено и безвкусно сирене. Вносът на палмово масло расте и руските производители масово го добавят в млечните продукти. "Поддельный сыр и ненастоящий творог. В России растет количество молочных фальсификатов на фоне увеличения импорта пальмового масла. Его недобросовестные производители добавляют в свою продукцию и часто не предупреждают об этом покупателей. "

59

Анонимен

преди 8 години

Абе тук има само един дето пише срещу Русия но с различни имена.Коментарите му се разпознамат лесно защото във всеки има думичката "***".Не се напъвай бе еврогеец ,ще получиш херния.Само човек който не е ходил в Русия може да пише подобни простотии.Как да ти се обясни на теб проЗтия ,че за 80% от руснаците ладата е по-хубава от мерцедеса и за тях всичко руско е най,най.Ти си карай 20 годишния Западен автомобил ,яж си сиренцето от палмово масло и не ги мисли руснаците

58

бибо

преди 8 години

До БъндиУшанко,научи се да пишеш на български!

57

Бънди

преди 8 години

Изумительно е до къде стигате в пропагандата си срещу Русия. Сигурно и БКП не са писали подобни простотии.

56

Анонимен

преди 8 години

BII ZA DA TE SLUSHAT,A RUSIA NE HVARLIA ATOMNITE BOMBI,ZATOVA I IMA SANKZII.HVARLIASH EDNA,DVE BOMBI I VSICKITE SHTE SE OTNASIAT S UVAGENIE.

55

Джак Спароу

преди 8 години

Това и самите американци го наричат wishful thinking. Демек - колко ни се иска да е така, ама дали е вярно... Че Русия хич не е цъфнала и вързала - това е факт. Но не се дължи толкова на санкциите, а на проблеми, причинени още от "управлението" на алкохолното зомби Елцин (и с колониална зависимост от Запада, записана даже в конституцията на страната), както и от либерастчетата в правителството, които яко слушкат МВФ и СБ, за да папкат яко. Ако се справят с това - добре за тях, ако не - тежко им.

54

Спеца

преди 8 години

Да сравняваш Иран с Русия и обратно е голяма тъпотия !Не си заслужава коментара - явно това е поредната поръчкова статия в медийната война САЩ -Русия!

53

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 86А чичко от фащ обеща ние да станем ,,икономическия тигър на света" ... ама другя път .

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 87Ъхъ . И ще дойде нов ,,демократичен" горбачов или елцин който ще продава на безценица ресурси ... тоа вече го гледахме .