52

В допълнение към 45

преди 8 години

И всички ние, дружно, вкупом ходим на работа и плащаме данъци за да си ги отглеждаме! Да сме живи и здрави!

51

Анонимен

преди 8 години

Виновни са Управляващите след 1878 година , затова че са узаконили Ромите в България

50

CCCP

преди 8 години

Тодор Живковите СЪЗДАНИЯ така са научени по време на неговото Управление , разликата е че нямаше информация по Медиите

49

Анонимен

преди 8 години

Щом като управляващите не желаят да вземат мерки )НЕ ЖЕЛАЯТ, а не че не могат), значи ще трябва сами да се организираме и да се справим.Много хора ще кажат, че това няма да стане. Но те не са изучавали професионално нито история, нито социология. Който се е занимавал цял живот с тези науки, знае, че обществото рано или късно създава това, което му е необходимо.

48

Сандо

преди 8 години

няма кво да губи ...

47

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 57Сельски, нещо се убръка, избиратели на ДПС и БСП, така че ставай член, ако и да си!

46

Анонимен

преди 8 години

Гласоподавател на ДПС И ГЕРБ т.е. на Бостан. Как де не станеш член на тези партии, как???

45

Анонимен

преди 8 години

Орден стара планина веднага да му се връчи и да му дадат една книжка каза баце по телефона за да не кара така.. и вече няма да работи в администрацията щом пие не за друго

44

доц. д-р боко боков

преди 8 години

стига с тези роми, първо терминът не е коректен, второ определението е дискриминационно. това е пиян ***-водач неправоспособен. плащам данъци искам престация в замяна. хайде сега полиция и съд да се задействат и урода обратно от там, където е бил и порка на воля, че е излязъл. обаче и малко общественополезен труд, да разбере какво е. да се потърси отговорност и на този, дето ми е дал мерцедеса счупен, фейса му, нацупен

43

Анонимен

преди 8 години

за награда да му дадът чисто нова баварка и книжка.и да го облекът от главата до краката и цялата рода.За похвала за награда за орден за президент

42

Диана

преди 8 години

По въпроса с връщането в затвора - сетих за един стар виц след като прочетох новината:Ром пише писмо на майка си от затвора."Здравей, мамо, тук е много хубаво, ядем по три пъти на ден, спим на чисти чаршафи, телевизия гледаме, с една дума - живея добре!"По-късно получил отговор:"Добре, мама, радвам се за теб! И да слушаш, де не вземат да те изгонят!!!"

41

младен

преди 8 години

"Преди 15 дни мъжът е излязъл от затвора и от тогава не можел да спре да пие от радост, разказаха пък негови приятели."Ми да го върнат пак там че да му секне радоста. Всъщност кога ще направят тухларни в затворите???

40

акуд

преди 8 години

като няма книжка кара пиян и НЕ мъ е за първи път в затвора и там всеки ден копане на камъни в продължение на 1 година

39

Трудовакъ

преди 8 години

С такива хора могат да се постигнат чутовни, извънземни трудови рекорди, които никой, никога, никъде няма да подобри: "Во время войны ведомство Френкеля использовалось в горячих точках. Когда во время Сталинградской битвы необходимо было за месяц построить рокадную дорогу вдоль линии фронта, зеки сняли рельсы с уже построенного участка БАМа и доставили их на фронт, где за десять дней смонтировали железнодорожный путь длиной 80 километров." Никога няма построят 80 км. ж.п. линия за 10 дни!

38

Resistance

преди 8 години

Хайде пак да полежи на топлото. Ами следващия път ако помете спирка и деца? На топло и обществено полезен труд.

37

Анонимен

преди 8 години

PRODALGAVAT DA SE TRIAT KOMENTARITE.

36

Анонимен

преди 8 години

А ние продължаваме да си мълчим и да търпим

35

иха

преди 8 години

До АнонименГлава има , има как да се отреже..

34

Алекс

преди 8 години

Ни полиция ни съд има в България. За това подобни тъпотии са ежедневие. Дано след 100-тина години да се променят нещата. От моя гледна точка съм доволен, че не ми се налага да се разправям с подобни катили.

33

Анонимен

преди 8 години

откакто България и Румъния бяха приети в ЕС, ксенофобско настроение партии печелят избори дори. Страни като Швеция, които непознават насилие извън пиянски свади, вече имат организирано такова срещу просещите. И кои са причините за всичко това ? Тези, които французите ни връщат на талази. А ние си говорим за интерграция ... За съжаление решението на проблема се самоуби в Брлин, преди доста години вече.