14

роу

преди 8 години

Трябва да бъдем чесни ,че винаги Европейските ,,рицари са освобождавали" арабския полуостров/божи гроб/ и винагипод тази благородна кауза се крият корисни цели....Но о никой не казва защо хората там подкрепят тази средновековна религия ...Беше ми смешно как може да има толкова заблудени хора и започнах да чета..какво ги кара да се борят закаузата..ОКАЗА СЕ ,ЧЕ МАКАР И СЪС СРОМНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ВЪЗМОЖНОСТИ РЕЖИМА ОСИГУРЯВА БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИ ,БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,БЕЗПЛАТЕН ГРАДСКИ ТРАНСП

13

Анонимен

преди 8 години

"Борбата ни ще продължи, докато империализмът и неговите слуги не напуснат страната ни и всяко късче от родината ни не е изчистено от американските военни бази" пише в съобщение публикувано от организацията в интернет. В момента консулството на САЩ в Истанбул е временно закрито.

12

Анонимен

преди 8 години

От "световните" новини липсва голямата новина за атентат в Истанбул. Ситуацията е сериозна, за съжаление. Новината е по всички други големи сайтове.

11

Анонимен

преди 8 години

Вече има изтрити коментари. Когато писах, беше към 11. Сега е 10.

10

Анонимен

преди 8 години

А страхливите иракчани вместо да се присъединят към тях пълнят рейсовете и тировете за социални помощи в ЕС.Нищо,че ИД са 100 хиляди а ония са 60 милиона.

9

Анонимен

преди 8 години

Стига бе, коалиция от толкова държави се борят срещу ИД от колко време вече и да не могат да ги унищожат, това е невъзможно. Ако Великите сили наистина искаха да унищожат ИД, за два дена щяха да го направят.

8

Анонимен

преди 8 години

Masonska propaganda lihat za vsichko

7

Анонимен

преди 8 години

До 11Шиити и Суни се трепят от както съществуват. Все някой друг им е виновен в тоя край на света. И повечето "бежанци" са икономически мигранти. Време е арабските държави да поемат политическа и икономическа отговорност за проблемите в собствения им двор и за братята си по религия.

6

Анонимен

преди 8 години

Разумно би било повече хора да се присъединят към тези.

5

Анонимен

преди 8 години

Защо никой не пише за Турция. Южната ни съседка ври и кипи. Ердуган си навлича врагове сред своя народ

4

Анонимен

преди 8 години

Браво

3

Анонимен

преди 8 години

Като се видя че нито една държава не е сериозна за премахване на ИД, това е разбираемо.

2

Анонимен

преди 8 години

sveta taka e ystroen i e v ramkite na normalnoto da ima voini tova e kato dadenost dobroto i zloto ne se promenia taka shte si varvi,dokato sashtestvuva ili zatrie.....

1

Ко?Не!

преди 8 години

"Твърди, че дори на 4 пъти е виждал битка отблизо."В горното изречение се съдържа квинтесенцията на цялата приказка.Не му го пожелавам, но ако някога И участва в битка, ще осъзнае, че:1. Военното обучение има смисъл.2. Качването на снимки у фейса е почти невъзможно под напора на куршумите.Както и да е. Хора всякакви...