29

anonimen

преди 8 години

Makarenko da se varne,Makarenko s pra4kata ,4e da gi po4ne.........

28

анонимен

преди 8 години

с това дете трябва да работи специалист какъв свещеник ще го възпитаватова е хипер активно дете

27

Анонимен

преди 8 години

Откак свят светува се знае "Бий дупе, да не биеш дупище". Никой досега не е опровергал народните мъдрости.

26

Анонимен

преди 8 години

БОЙ НА МАЙКАТА ПО КРАТУНТА , НЯМА АКЪЛ КОЛКОТО ЕДНО КОКОШКА

25

Анонимен

преди 8 години

Според мен това са абсолютни глупости на търкалета. Свещеникът отишъл да се изповяда на майката, че набил гаменчето хахаха, тази пък е с доста богата фантазия.

24

kb

преди 8 години

Един шамар на дете на 6 години което псува. Първо си го е заслужил шамара и второ от кога един шамар е пребиване?? По тази логика аз съм бил пребиван постоянно като дете. Леле как ли съм оцелял. Златко празна ти е главата моля те откажи се от журналистиката преди да е прекалено късно. Всички тук в сайта ти се молим.

23

Баба Меца

преди 8 години

До BojeОчевидно не знаеш някои народни мъдрости, като тази например: "Бий го за иглата, за да не му плачеш после за главата!". Ама от де толкоз акъл? Той не върви с *** ценности! За уточнение кое е "евроатлантическа" ценност и кое не, питай Н. П. ЧехлЮ, ПРЕЦЕДЕНТИНА...той знае най-добре, нали се те са му на езика...

22

x

преди 8 години

В кой век живеете,хора??!! Енрике си е Енрике-малък и палав!!!Я си помислете вие на неговата възраст какво сте правили??!!Какво сте зейнали срещу детето,макар и ром или какъвто и да е!!! Я се опомнете-попът е пълнолетен и носи отговорност по НК,а Енрике-не!!! Точка!!!!!

21

Баба Меца

преди 8 години

Бре, че и пребит даже! Ще кажеш, че е откаран в болница с изпотрошени кокали! А човекът му бил само два шамари (за съжаление!)...Ама как представят нещата само! Ще вкарат свещеника затвора още малко, само защото напердашил едно гаменче! Егати журналистите...

20

до Boje

преди 8 години

Защо не се хванеш за ушите и си удариш сам главата в някоя стена?

19

художника

преди 8 години

В карето между блоковете си спретнахме готина и чиста градинка. Сложихме и нови кошчета за ***. Гледам едно дете рита кошчетата, а майка му седнала с други майки и чопли семки. Скарах му се на детето да не рита кошчетата и оная като рипна.... Що съм му секарал, да не съм го бил правил аз .. въобще ЦИРК. Е това е криворазбраната "Демокрация", свободата се превърна в свободия.

18

Анонимен

преди 8 години

На майката трябва да я глобят най - малко с хилядарка да си научи урока

17

Анонимен

преди 8 години

Явно родителите ще са някакави преселци от някакво пропаднало село на такова лигавне което да досажда всеки ден и аз бих му ударил 1 2 шамара един умрук на бащата и един шамар на майката да се научат да си го възпитават представете си като стане на 15 16 какъв престъпник ще е

16

Анонимен

преди 8 години

Боят от страна на възрастните върху малко дете е израз на тотално безсилие и невъзможност да изградиш лично отношение с човечето.Разгневеният голям човек наказвайки прехвърля своя гняв върху по-слабия ,който не може да му отговори със същото.Но утре тайничко ще намери начин да си отмъсти вярно на човешката си природа.Детето също е човек.

15

Петър

преди 8 години

Май майката е за пребиване.

14

Анонимен

преди 8 години

Класика в България. Когато гаменчето прави пакости - нищо, но когато му се отвърне, майки, защитни организации и съдилища.

13

Анонимен

преди 8 години

Как може удрянето на шамар да се определя като "пребиване"?!?!До кога всички ще търпят словоблудствата на журналистите?!?!

12

бай Тъпчо

преди 8 години

Едно време кат бехме войници имахме един дрът старшина дет цел живот в казармата беше изкарал и един път иде голема проверка от София и сме са наредили на плаца сички и старшината от лево на ротния и иде един наперен полковник,козируваха с ротния ама кат виде старшината му вика-абе помниш ли ти кога бех при тебе войник още какъв шамар ми удари бе старши?Пък *** премига,премига и вика-ами кой съм бил-човяк е станал и полковникът са засме и ръка му целуна...таквоз нящо никой не беше виждал

11

Макаренко

преди 8 години

До OneLoveсамо възпитание, другарю

10

Анонимен

преди 8 години

Пази Боже от свещеници, които не им издържат нервите и бият деца. Недопустимо е. Нулева толерантност към насилието, никакво оправдание няма за възрастен човек, който бие дете.Лекувайте се нервите бе хора, себе си лекувайте.