11

паметник

преди 8 години

През Втората световна война американците бомбардираха София и убиха 4200 цивилни. Благодарните софиянци издигнаха паметник на американските летци, бомбардирали София! Има ли и в Хирошима паметник на американските летци, бомбардирали Хирошима с атомна бомба?

10

знайко

преди 8 години

до ВасилевАко не си вечерял да го направиш веднага,щото е важно!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Фицпатрик не знае ли само колко невинни хора загинаха в Ирак да речем,да кажеш,че имало мир 70г е не само смешно но и подигравка с паметта на МИЛИОНИ ЗАГИНАЛИ ОТТОГАВА.

8

в Илиада

преди 8 години

До Роналд РейгънВ Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

7

Анонимен

преди 8 години

За сведение в Япония днес, 70 години по-късно, учениците вярват че, атомните бомби ги е хвърлил Съветският Съюз! Така пише в учебниците им, съвсем сериозно, знам го от първа ръка! Формулирали са го много хитро, пишат за руската военна мощ и агресия след което следва описание на резултата от ядрения удар. Повечето млади са убедени че, руснаците са ги хвърлили, това е факт.

6

Анонимен

преди 8 години

От 70г.никога не е имало мир в света и оттогава лъжата е стремежа да стане веруюту на света.Ядреното оръжие оповести началото на строежа на царството на антихриста,което да кулминра с оглавяването на сатанистко правителство под него в Йерусалим.Всички страни трябва да се обезоръжат и ядреното оръжие да е под контрола на световно правителство. Най-голямото доказателство за лъжата властваща по високи места е фарса срещу Иран,които нямат и не искат ядрено оръжие с главен подстрекател за войни,ционисткия режим седящ на няколкостотин скрити ядрени бомби с история на тероризъм от 1948 до днес,без са

5

знайко

преди 8 години

до 6-ти АвгустА знаеш ли причината?! Как Японските самурай са секли главите на Американски военопленници

4

факт

преди 8 години

Факт е, че Червената армия Освободителка, заедно със съюзниците си от Сащ, Англия и Франция, победи фашистка Германия и освободи човечеството от тотално унищожение. Факт е, че Сащ, Нато и Ес, 70 години след Хитлер, полагат огромни усилия да възродят фашизма в Украйна, Полша и Прибалтика и да покрият цяла Европа с кафявата чума!

3

чест и гордост

преди 8 години

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.

2

знайко

преди 8 години

Дреме ми да пускат бомбите,ако оцелея ще мога да ходя на марс и луната без скафандър

1

на 6-ти Август

преди 8 години

На 6-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 140 000 цивилни японци в Хирошима. С атомна бомба.