168

До 299

преди 8 години

А не ще да фалира Русия? Дали? Като гледам тенденциите бавно и сигурни Русия потъва. Сега в бедна африканска държава няма да се превърне, но тотално ще се отдалечи от западния стандарт.

167

ГГ

преди 8 години

До Аналнологичен слючайА бе прочети си утре коментара преди да си се нашмъркал и си дай сметка, че Сорос няма вечно да плаща.

166

Аналнологичен слючай

преди 8 години

Квото и да се пънат тука копейкаджиите, железозубии мужик с ватенката и партенките па Че руча патрони както си беше у съсъсъръ -то, шото микромена освен от кгбешнически номера и вся власть путину, друтго не може да откине и така ЧЕ е до края на свето.Щото ако изпадне от поезда и 70-те милиарда дето е украл, нема му помогнат, ако и не свърши предварително като Берия, омотан у килимо и изнесен от кремля!

165

Хипопотам Минчев

преди 8 години

В Русия храната няма вкус,няма нищо по-вкусно от сладки американски ***,питайте мене.......

164

Анонимен

преди 8 години

стига сте писали глупости, а си отворете очите, тук магазините са пълни с еко продукти и без гмо

163

седераст герберасов

преди 8 години

Мъка голяма *** се очертава ,пустата Русия не ще да фалира,а от това само расте *** на Огнян Минчев и другата седерастка *** покрай него

162

Анонимен

преди 8 години

Някакъв руски *** тук злорадства как Русия щяла да врътне кранчето на Европа. Само че това е самоубийство. През 2013г. 90% от руския газ е купен от Европа. 176,2 м3 от 196 м3. Газпром загива. През 2008г. пазарната стойност на Газпром е била 360 млрд. долара.На 28.07.2015г. Газпром е оценен на 51 млрд. долара, над 7 пъти по-евтино.Пазарната стойност на всички руски компании е по-малка от тези на Майкрософт и Apple, взети отделно.

161

Той е

преди 8 години

Много са ми странни разсъжденията на еврогейовете,никога няма да ги проумея!Ето,една Полша,най-много вряка за санкции,пък после понесла тежко ответните мерки!Какво,да я съжаляваме ли?И в целия *** съюз е така,останали изненадани,че Русия им върна "жеста", и реват на умряло,колко е несправедливо това!Странна логика,еврогейска - значи те могат да налагат санкции,ама като им наложат ответни ограничения,се правят на света вода ненапита!Двойните стандарти са официална политика на гейовет от ЕС

160

Анонимен

преди 8 години

В момента нашият пазар е залят от най-некачественото , от това което се изнасяше за Русия. Европейците си пробутват ***, а нашите *** пък търговците охотно го купуват.

159

Анонимен

преди 8 години

в момента руските граници са задрьстени от хиляди емигранти който искат да живеят в руския рай

158

Анонимен

преди 8 години

Не, не може да бъде. Питайте форумните ***, това са долни *** лъжи. В Рассия средната заплата е 1000 долара и се качва. Всичко е на 6 под вещото ръководство на бащицата. Просто рай на земле.

157

Анонимен

преди 8 години

До Бойко : Пълни рафтове ама с *** и ментета -- както си го пише в саттията :

156

Бойко

преди 8 години

Анонимният *** от всекидневно напъване да очерни Русия сега е болен. Сега го тревожат мисли като: леле, как може в Русия да има пълни рафтове, как така не се е сринала; трябва да положа още усилия /лъжи, клевети, обиди/ белкем успея.

155

Анонимен

преди 8 години

Тоталитаризъм и нищета имаше за крадците и мошенниците от "Магурата"!!!За 100 лева начет продавач в магазин влизаше в затвор!!!Банков служител с дни наред се потеше,че месечният отчет не му се вързвал С 1 СТОТИНКА и накрая като не можа да открие грешката си залепи на отчета стотинка от него!!Друго си е да живееш сега с крадци и да не ти прави впечатление,че за ЕДИН ПЪТЕН ВЪЗЕЛ ОТИДОХА 67 МИЛИОНА ЛЕВА,който не струва 10!!!Много лапат майките и бащите ви от ДЪРЖАВНАТА СЛУЖБИЦА ДНЕС та коментарите

154

Анонимен

преди 8 години

До 209Бих ти обяснил колко си ***, ама си прекалено *** за да разбереш.Мууууухахаха-та ти бръмчи в главата.

153

хъм

преди 8 години

Най-безвкусното нещо е "журналистката" на повикване *** Василева.

152

Анонимен

преди 8 години

При толкова сдухани новоизлюпени европейчета е ЯСНО защо държавата ни е в това положение!!Радвайте се на магистралите,но скоро ще ядете асфалт,защото заемите,които ги плющят всяка година ще направят храната и водата ни по скъпа от златото!!!

151

Анонимен

преди 8 години

до 209..незнам за твоето муххххаахаха ама "Блумберг "точно преди седмица написа--"Русия засега остава в Топ ? за най-силни икономики"....виж в нета....и тогава муххаахаахха...Щото май са по-умни от теб...

150

Анонимен

преди 8 години

До 200 АнонименВ сътрудничество с Русия България се сдоби с атомна централа,изгради енергетика,коробостроене,машиностроене,заводи за индустриална химия,атомна централа........няма да ми стигне коментара да ти ги изброявам!И в последните 25 години всичко се затри!ЗАЩО?Защото партньорите ни сложиха продажници и некадърници на власт прогнили от корупция,а за КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ,ИЗОСТАВЯНЕ НА РАЗРАБОТЕНИ ПАЗАРИ,РАЗРУШАВАНЕ НА ДЪРЖАВА по указания най-малка вина ти носи Русия за мизерията ни!!

149

До 202

преди 8 години

Русия най-богата страна в света? мухахахахахахахаххаха. - Русия е на 97-мо място в света по доход на глава от населението!5 икономика в света ? мухахахахах 10-15-таСтандарта на живот расте? муаххахахахаха - стандарта на живот намалява правопропорционално с цената на рублатаПартньори? Муууухахахахахахахаха Индия и разни бедни страни чиито имена завършват на "Стан".Или викаш нищо, че това което си написал е пълна глупост, който се хване хване а ? хаха. Симпатяги с опорни точки такива