22

Анонимен

преди 8 години

До Шоп......Шопе,ти се оказа по-умен от 145 милиона руснаци бе....май така ти се иска--ама едва ли...

21

Време е

преди 8 години

Време е да се подготви война в Мексико и да се пренесат бомбите в Америка, в защита на умерената мексиканска опозиция

20

Властелини

преди 8 години

Американците се имат за новите хитлеристи, дето ще управляват света с бомби

19

Шоп

преди 8 години

Блъдимир Путин е политически труп, но русначетата още не са разбрали и продължават да му правят изкуствено дишане.Фючърсите за края на годината са с 30% по-ниски от заложеното в бюджета на Фашистка Россия.

18

извод

преди 8 години

САЩ отново се о*раха...

17

Berlin

преди 8 години

в България има повече глад отколкото в Русия...----------------------------------------------------------------Лайковете под този анонимен коментар показват колко трагично ниско е качеството на материала.

16

Анонимен

преди 8 години

До Berlin до 20 Ти не Путин акъл не дей дава че ако стане нещо Америка и НАТО няма да дойде да ти спасява туловището а ще е пак Ушанката. Ама то е така като ти се прави лошо се помни цял живот а като ти се прави добро се забравя бързо,бързо нали така многознаещ

15

Анонимен

преди 8 години

Plana na Putin e da spre da poddurja ruslqmistite i da se tupa po gurdite posle.

14

Пешко

преди 8 години

До mdaНе забравяй евтиния петролец

13

mda

преди 8 години

Смешници!!! И САЩ и Русия!!! такава демагогия не е имало досега... И едните и другите могат, но не ИСКАТ. Толкова е просто. АКо искаха вече да няма ИДИЛ. Ама не им отърва да си продават скапаното оръжие да им приседне дано на смотаните политици с глупавото им показване на мускули...

12

Анонимен

преди 8 години

дъртия плешив джуджак пак лъже!!!!От кога е конфликта там той си седи!!!!ПЛАНА ТА *** Е ДА СЕ САМОУБИЕ ТАКА КОНФЛИКТА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ИМАЧЕ ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА!

11

Berlin

преди 8 години

Путин първо да помисли как да нахрани над 100 000 000 гладни ***, а после да решава световните проблеми. ***.

10

Пешко

преди 8 години

Мда, турците скръцнаха за патока и Вовата веднага премести пешката с кюрдите. Нормално. Според мен ИД е удобна за всички (нямам предвид населението, а политиците) и въобще никой няма намерение да я унищожава поне засега

9

Въпрос

преди 8 години

Американците са се провалили, а къде руснаците са се справили!

8

Анонимен

преди 8 години

До 9Руснаците да не са глупави да участват в чужди сценарии. Те си имат свой план и работят по него. Ето в Катар Лавров започна леко - леко да го обнародва.

7

Анонимен

преди 8 години

Американците винаги се държат по света като слон в стъкларски магазин.

6

Анонимен

преди 8 години

Путин да изстреля 2 бр МБР "Сатана"с ядрени бойни глави. Това ще реши проблема трайно поне за 50 години напред.Няма да има нужда да се изпращат и наблюдатели, защото какво да видиш на лунен пейзаж?

5

zeus

преди 8 години

САЩ щели да подкрепят създадената, обучена и въоръжена от тях "умерена опозиция". На езика на международното право това е незаконна терористична организация, имаща за цел сваляне на легитимното правителство, груба директна намеса във вътрешните работи на независима държава. В същото време Турция използва момента да избива кюрди, които в същото време са основен възпиращ фактор срещу ИД. В цялото това време ООН, уж арбитър в такива ситуации, мълчат като... Определено е необходим нов подход там.

4

Анонимен

преди 8 години

Американците създадоха ИД-логично е руснаците да ги унищожът....

3

Анонимен

преди 8 години

Решението е само едно с тези араби. Една ядрена бомба и приключва проблема . Наречете го ограничен ядрен удар или както си искате .