92

Анонимен

преди 9 години

Да екстрадират в Зимбабве и американските полицаи, разстреляли чернокожи ***.

91

жираф

преди 9 години

всички ловджии в афганистан и там могат да изпитват тръпка и да (ги) дебнаткомплексари

90

Анонимен

преди 9 години

JABARSKA UTREPKA! BIH I OTRQZAL GLAVATA I SNIMAL S NEQ.

89

Анонимен

преди 9 години

Стига защитавахте животните, а хората? Статистика: по 1 дете умира на всеки 6 сек. от глад;(5.6 милиона деца всяка година); около 9,2 милиона деца всяка година от лечими болести. Ще кажете, че не е ваша работа, че животинките няма кой да защити, а децата? ЛИЦЕМЕРИИИИ!!!

88

Ловджия

преди 9 години

До 122А не те ли е страх че лова може да се отмени и нашия да се върне по-рано? Нали се сещаш, ако онодиш жената на веге, ще повика покряка, че му мине. Ама нашия кой знае какво ще направи как е с пушката в ръце :) Залагам кило вино че само се опитваш да ме дразниш, изневерите сред притежаващите оръжие са доста по-редки :)

87

КАРМА

преди 9 години

Чакем те с нетърпение, ха-ха-ха-хаПодпис, КАРМАТА

86

Анонимен

преди 9 години

Тука има яко извратени и безчувствени гадове, които явно се кефят на убийство ей нака за кеф! Голяма *** сте!

85

факт

преди 9 години

Ако на снимката не беше жираф, а куче, вече щеше да има над 1000 коментара.

84

Анонимен

преди 9 години

Животното си е .... животно, вид вещ със своите собственици и стойност, а не субект с права и задължения. Да се сравнява с човек и да му се вменяват човешки права е признак на скудоумие, лицемерие, душевно разстройство или трите заедно.

83

Анонимен

преди 9 години

ОТВРАТИТЕЛНО! ТАЗИ И ВСИЧКИ КАТО НЕЯ ЗАСЛУЖАВАТ СЪЩАТА СЪДБА НА ЖИМОТНИТЕ!

82

Ловджия

преди 9 години

До Анонимен 122Добър опит, но жените обичат силни мъже, а не мекушави вегета. Дори и жените които жалят животните. Природата го е заложила това, с някакви моди еднодневки не можеш го промени, до преди 50тина години само, ловец е значело месо на масата, не можеш да победиш инстинкти формирани милиони години с някакви си "доводи"

81

s

преди 9 години

Добре, че *** ловци от време на време се убиват и помежду си, иначе трябваше нормалните да ги трепят. Няма по-тъпо нещо от ловеца. Дълбоко комплексирана биологична единица, чието съществуване е крайно безсмислено.

80

vesko02

преди 9 години

Нали се сещате кои са" големите " ловджии у нас,ако скоро се окаже че е болестно състояние ,какво ще правим с хората на властта?

79

знайко

преди 9 години

Путин има план срещу ИД,колко хора са убити от ИД??!А вие се занимавате с неква женска *** щото убила стар жираф?!НЕМА ПО ГОЛЕМИ ОФЦЕ ОТ ХОРАТА СТАДО СА СИ ТВА Е.

78

Ловджия

преди 9 години

Наричате ни комплексари, садисти, какво ли не. Но нашия живот е хубав, напиваме се, ходим гърмим, като ни дойде време умираме. Безсилието, безпомощността, яростта са ми напълно непознати чувства, за разлика от вас вегета. Вие страдате много повече от животните които ние убиваме, вашия живот е безкрайна агония запълнена с възмущение от лошите хора и съчувствие към нещастните животни, които биват ядени, прегазвани от автомобили, или убивани просто за кеф. Вас, а не жирафа, е редно да жалим

77

Анонимен

преди 9 години

Забелязал съм , че който се хвали с пушката , нищо не може с п..ката!Ама винаги е така.И се сещам защо и Буда и Гоце постоянно ходят на лов.Дори знам няколко места на които ходят заедно още от времето , когато премиер и президент се дърляха по медиите.Изглежда малките п..ки са силно обединяващ факт.Комплексарска работа е лова.Нищо мъжко няма в това да гърмиш от сто метра с оптика по кротко и беззащитно животинче.Но малките п..ки винаги носят голеееми пушки.

76

АвДжи

преди 9 години

Ловуването законно ли е? Законно е. И защо убийството на лъв в Зимбабве да е по - различно от това на прасе или теле в някой месокомбинат? Иначе и природозащитниците си похапват мръвчиците.

75

знайко

преди 9 години

Рейтинга на тази Сабрина днес бие този на Путин и. Обама,който е и рожденник жив и здрав!И всичко това Сабрина го постига добре облечена,без да се съблича пред камери и фотографи за мъжки списания

74

Анонимен

преди 9 години

Това е лицето на краварите по целия свят!Дето е стъпил краварски крак нищо хубаво не се е случило.След Виетнам ,Сърбия ,Афганистан ,Либия , Сирия и къде ли не/над 64 войни до сега/ , да се стягат украинците.А нашите тиквари им *** краката.Начело естествено е Вожда-доказан слуга от времето на Тато и Царя!Пфу , ***!

73

Анонимен

преди 9 години

До ЛовджияИ като имаш пушка това те прави много мъж ли кво ли??Виждал съм ги такива като тебе много кви са пъзльовци и мижитурки.Комплексите са ви много защо вероятно сте с малки п...и а това си е травма.