81

Анонимен

преди 8 години

За да се избягнат всякакви недоразумения ще поясня значението на думата PURK: на френски означава ***!

80

От 102 Продължение

преди 8 години

Друг е въпроса, че има области с компактно турско население. Ако това беше само Кърджали и по границата с Турция, с кеф да им го дадем и да забравим за тях завинаги. Обаче, турски райони има в Шуменско, Разградско, Русенско, Силистренско и Варненско. Аз просто не виждам как може да решим този въпрос. Най-вероятно цялата Източна България след години ще стане вилает на Турция. ПП Продължавам

79

Анонимен

преди 8 години

Пичове, положението хич не е добре. След като нарязахме ракетите на Ямболската Ракетна Бригада ни чака ние да си ги ***. Ето ви фактите - Турция произвежда Ф 16 и досега имат 232 бройки, в допълнение са заявили 100 бройки Ф 35 - това ви прави 350 модерни самолета и 60000 военни само във военновъздушните им сили. Ние 10 години борчове по 160 милиарда да вземаме подред пак не може да ги стигнем. Голяма тъпотия беше бракуването на танкове и оръдия, рязане на ракети - сега сме просто 0 кръгла нула

78

до 100 % PURK

преди 8 години

Кой въпрос бе господин ПУРКо?! Я го повтори та да се посмееме!

77

Тарамбука

преди 8 години

Сабахалямаляибахалита! Дубрутрю на арабски хахаха.

76

100 % ТURK

преди 8 години

Ясно. Тоз въпрос на българи повече няма да задавам. Буксуват на него. :).

75

Сабайдинчо

преди 8 години

Голям купон се завихря в Република Пуйкистан. Сами са си виновни. Сега ще ядат шамари и от кюрди и от арабели. После да няма ах и ох.

74

Анонимен

преди 8 години

До 100% Турк:Абе пич, имаш ли някакви новини за човека-долар и Сиднито,които списваха тук и правеха майтапи? Изчезнаха ми от погледа.

73

до 93

преди 8 години

Пурко по- тъпо въпросче може ли да зададеш?! Само Хитлер се опита да създаде чиста арийска раса, но не успя!

72

100 % ТURK

преди 8 години

Ха ха. Едно въпросче зададах и млъкнаха. Търси се бабаит българин да отговори.

71

до 100 % PURK

преди 8 години

*** кво правят в българското интернет пространство?! Чакат може би да станат курбан в скорошния конфликт между християни и ***?!

70

0

преди 8 години

Ястребе ,да не пукнеш жлъчката от злоба!

69

100 % ТURK

преди 8 години

А бе много мозъци тука . Все експерти. И аз да питам тогава .... що е то българин ? Ама сериозно питам понеже познавам бели като памук българи и черни като брикет. А да ме светне някой умен българин.

68

каймакам

преди 8 години

До 85. Брей ! Сам ли ги брои на границата един по един.

67

до 76

преди 8 години

Тогава ислямските армии са завладявали европа,а днес ислямските армии са в самия център на Европа. На чия страна ще се бият тези 20-30 милиона или повече мюсюлмани в самата Европа? Без нашите танкове и самолети сме беззащитни пред мюсюлманите, а горивото за тези танкове и самолети внасяме точно от мюсюлманите. Когато завъртят кранчето познай какво ще стане. Ще се бием пак със саби и ятагани. Както при Никопол 1396 г, където турците направо насичат на парчета западняците,дошли да ни освобождават.

66

до 70

преди 8 години

Баш турците са си тръгнали след Руско-турската война за Турция, останали са еденици и то тези, които да женени за българки, останалите се страхували от отмъщение да не ги убият и са напуснали България с турските войски! Така че днешните мюсулмани в БГ са с български корени! Факт!

65

да ,ралични са

преди 8 години

До 76Нещата сега са различни с това, че арабите не владеят Испания,а са една голяма част от населението на западна Европа. Турците не обсаждат със 100 или 200 000 армия Виена,а са 5-10 милиона в Германия. Различни са с това, че в Европа капитализмът и демокрацията докараха небивала мизерия на голяма част от населението. Докато мюсюлманите нямат тези крайности и имат какво да губят,ако не се бият както трябва. Различна е, че купуваме петрола от тях, а танковете и самолетите вървят с гориво.

64

Анонимен

преди 8 години

Fakt!Nie Balgarskite Turci i Turcite ot Tutciq ne se obichame! Az lichno poznavam okolo stotina ot Turciq, ot tiq Turci okolo dvama trima sa hora a ostanalite sa divaci!

63

Анонимен

преди 8 години

Заради гордиливоста и честността Баязид губи битката срещу Тимур,братя с братя се биели.С предателството на бейлъците и черните татари Баязид губи битката.Но преди това във един дол прекарва войската на Тимур но заради горделивоста и чесноста всячески искал лице в лице синовете му Сюлейман,Мехмед,Муса молили са да нападнат.Тимур до сутринта се молил на Аллах да не го нападнат

62

Анонимен

преди 8 години

Много интересно се получават нещата в Ирак и Сирия. Ердоган много хубаво напада кюрдите, но как ще реагира на това Иран? Нищо чудно персите да се включат открито във войната, ако Ердоган продължава да си играе с огъня. В Ливан също е нужна само една клечка кибрит за да се взриви.