272

Анонимен

преди 8 години

Нека БСП предложи в парламента "чинията" на Бузлуджа, която е държавна собственост, да бъде подарена на партия ГЕРБ. Да видим какво ще направят от нея Бойко и Цецо с парите, които натрупаха от рушвети и контрабанда. Предполагам, че това дарение има шанс да се събере даже квалифицирано мнозинство.

271

българина

преди 8 години

ерата на БашБашибозука свършва и за това става все по нагъл луд лицмерен и тотален ***. този е най големия *** от 1878г

270

ognyanz

преди 8 години

За абонатите на ЕВН в североизточна България има увеличение на цената за битовите потребители с повече от процент. Бойко нещо да каже по въпроса? И друг път съм писал, че тоя човек е патологичен лъжец и манипулатор. Къде е намалението на цената електроенергията? За бизнеса се увеличава, за една трета от България - също. И сега бат' ви Бойко приканва и бизнеса да намали цените. Как да стане това?

269

Oleee

преди 8 години

Никога не сме имали такъв лъжец и наглец, който да управлява България!!! А как краде ...

268

Анонимен

преди 8 години

ми то по голем олигарх от путин в нашата вселена едва ли има бе другари. Айде земите слезте от летящата чиния

267

Анонимен

преди 8 години

Абе червени шушлаци вие какво искате се народа ли да плаща ,айде сега и така наречените бизнесмени да се бръкнат и да плащат за кражбите на хидроинжинера ахмед и за гьола в белене и за далаверите на овчаров айде са плащайте и вие. Евала бойко

266

Анонимен

преди 8 години

Празни приказки.Ще вярвам само ако го видя с очите си.

265

Gazoo

преди 8 години

Видях статията за грозния, дебел и надут нарцис и сега ще получа газове...

264

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

От Бузлуджа, та направо във форумите на сайта.Ей това е червена организация.Незнам дали сте забелязали, от известно време липсва един."ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ" няма го никакъв тук. Изглежда Сталин и Ленин си го взеха при тях.

263

койчо

преди 8 години

Как точно сваляш цената на тока, като при ЕНЕРГО ПРО цената се вдига с над 1процент?! Поредната демагогия!!!

262

снежина

преди 8 години

Оставете човека намира . Той поне се мъчи да оправи нещо Искам да Ви кажа, не се интересувам от никакви партии.

261

нн

преди 8 години

Борисов, Борисов създай само яки, ама много яки държавни контролни органи навсякъде и ще видиш как парите в хазната ще потекат като река. Първо в енергетиката, икономиката ,транспорта, земеделието, държавните ведомства и т.н. Там е разковничето. Бъди безкомпромисен и ще видиш. Пари има, ама са в ръцете на алчни хора. Мамят държавата и го смятат за нормално, а то е престъпление от където и да го погледнеш.

260

Анонимен

преди 8 години

Изумявам се от простащината, демонстрирана в коментарите на червените позитански ***!

259

к

преди 8 години

Тоя е уникален *** природно и талантливо *** човек.Само подвизаващите се тук странджата и одисей / умишленно изписани с дребни букви понеже са жалки и дребни душици / могат да са му конкуренция.Той бил плащал всеки месец лихви сякаш ги вади от джоба си ,а не от данъците на народа.***

258

политолог

преди 8 години

Каквото и да си говорим в момента , а и в близките 10 години Б. Борисов няма алтернатива . Замислете се защо е така преди да плюете ей така за спорта .

257

Анонимен

преди 8 години

Някой задава ли си въпроса?!Защо Русия е силна държава днес?!Защото Путин размаза олигарсите,които разграбиха държавата при Борис Елцин!Когато и тук някой ги размаже,тогава и ще се оправи Родината ни.Скептик съм.

256

Анонимен

преди 8 години

Морски се говорит че това не е било. Обаче.... ами......... е било. пунктата...

255

ес

преди 8 години

До социологПровери си температурата и фактурите за тока през 1989г

254

Анонимен

преди 8 години

Абе Одисей, за какъв комунизъм блееш бе? Кога е имало такова чудо? Като му целувате охраниният такова на този пораноик подкрепяте геноцида срещу народа на България. То бива платена дейност но хората не са ***.

253

Одисей 1

преди 8 години

339 Отиди на митинг на Атака или дъщерната им партия БСП и ще се сблъскаш фронтално с остатъците и рецидивите на комунизма