8

Анонимен

преди 8 години

Ама на улицата ли я е насилил?

7

НДК

преди 8 години

За ДНК не се ми чакаше 2 години от чужда лаборатория?

6

Анонимен

преди 8 години

От къде се взе тоя рецедивист,че кучетата са се разбягали или и те са били пърлени,горени и не защитили стопанката си,невероятно,все на някое от тях по зъбите им е останало още ДНК,тоя ще да е двоен рецидивист и на хората и животинките.

5

marinov

преди 8 години

Възстановяването на българското село минава през преследване на черната престъпност с постоянство, строгост и превенция(по която част нашата полиция не разбира нищо). Аз лично искам да си купя къща на село и да имам двор и градинка, но ме е страх от черни, които освен да откраднат нещо, могат и да ме пребият или убият за 5 лева

4

qwerty

преди 8 години

До 1Няма нужда да драматизираш толкова. Малко ли българи бяха убити , изнасилени , продадени зад граница на Западняците и отвъд Атлантика. Тези неща са нормални, случвали са се и ще се случват. Дразнещ е фактът, че се акцентира когато жертва е "западняк" в България, а българските граждани , станали жертви на насилие в чужда дърважа са за статистиката.

3

сет

преди 8 години

КОЙ< КОЙ< КОЙ Е ТОЙ!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Баце вече и вътрешен министър ли е, говорител на МВР ли, много всеобхватен нещо...

1

Елате в Булгаристан

преди 8 години

Западняци, заповядайте да си купите имот в ***.Гарантираме ви да ви ограбим поне 100 пъти, да ви бием, лъжем, изнасилим и убием.