20

Анонимен

преди 8 години

*** е отритнат отвсякъде.

19

до 17 кукловод

преди 8 години

Много си тп бе , първо московитите са откраднали от укранците (Киев) името Русия и второ поляците никога не са били "руснаци" , защото цялата тази територия е била БЪЛГАРИЯ !!!

18

от 20 до 19

преди 8 години

иронията ти е неуместна, в Русия засега,само Путин и Рогозин са хора-мисионери,водени само от една мисьл "зад нас е страната ни" Засега няма политик,който да живее под това мото(не се вторачвайте в това колко взи мат-а как и на и за каква идея Служат и За Какво работят-ако са предани на страната си)

17

1234

преди 8 години

Как не се е сетили да го обвинят, че той самият е убиецът ? Куца им въображението...

16

Анонимен

преди 8 години

путин е виновензащото не им дава да смучат от русия и качи заплатите 10 пътии затова руснаците при тая стагнация предпочитат него а някой като елцин дето ще ги върне на стария хал едно еда загубиш 10 - 20 процента друго е да загубиш 90 процентанай виновеен щото им разтвори чадър в *** на краварчетата и сега цялата платена *** палач се занимава с това да казва колко е виновен путина американските централи че са смекнали 10-тина милиарда с измислени цени няма кой даго напише!!!!

15

До 19 "платения

преди 8 години

Това че се изразяваш толкова тъпо и елементарно, че се подиграваш (но в крайне сметка не на другите, а на себе си,разбра ли) на такова бих казал,клетъчно ниво,означава че не си платен, а още по-малко пък и кремълски! На никого не му трябват *** ***. Те винаги постигат обратния ефект. А пък на Кремъл никакви не му трябват.За тях истината си говори сама. И колкото и да лъжат всички останали (като тази госпожа горе) всичко един ден си излиза.А че Путин е виновен за всичко вече не е и интересно

14

Анонимен

преди 8 години

Дори и да е извършено от КГБ, то начина по който е направено така примитивно показва, че решението е взето на доста ниско ниво. Хайде да не принизяваме всички, според наши си критерии.

13

Анонимен

преди 8 години

Сьпругьт ти като е носил няколко дини под 1 мишница-си е негов проблем,така си мисля,като обикновен човек. А тази г-жа май се чуди от коя дьржава да си извади дивиденти....но "игрите" на мьжете-си ги знаят само те,,,тази статия е на ниво-ЗАЩО Е УБИТ КЕНЕДИ?-ОТГОВОР?-ЗАСЕГА НЯМА

12

Платен траляляльол

преди 8 години

Нема да закачате ***!! Той баща той майка!!!Ако падне от власт ще ни спре кранчето това ли искате!!!Да ни няма нас платените крьомалски Траляляльоли!!! безсрамници

11

Анонимен

преди 8 години

А баща му преди 2 години ,по италиянска ТВ., плачеше и кълнеше англииските спецслужби за убииството на сина му.И се молеше на Родината си да му прости думите и обвиненията , които беше казал против нея.,,Прости ,Родина ,.... мне старика.....хочу домой,в Родине,, Уж беше руснак ,след това излезе чист еврейн ,а погребан като мюсюлманин .Плитко скроено ,тъпо от скелетите в гардероба . Така и не разбраха тези от Запада че с пропаганда и лъжи от преди 50-60 години загубиха ,,битката ,,*** !

10

Анонимен

преди 8 години

Руския народ някога беше велик !! Сега е една страхлива пасмина щом го търпят жалкия им псевдо лидер да се гаври и подиграва с тях както си иска и да убива масово хора за негово лично удоволствие и да позори целия руски народ !!!!!вече няма такова нещо като Руски народ явно това е една страхлива сбирщина!!!!

9

Цък

преди 8 години

Парите на г-жа Литвиненко свършиха и ..... ама, разбира се - Путин е виновен!И за убийството на Дайана пак Той е виновен!!!!Абе, кой за какво се сети - Путин е виновен, ами че кой друг, да не би да е англиската кралица??? - ))))))))))Е, това ли всичко, което може да снесе болният ви либерало-троцкистски мозък бе другарчета и господа???

8

abc

преди 8 години

Газ пикаят евроатлантическите гейове,че в Русия има държава и тази държава е силна и имат лидер който отстоява интересите на народа и държавата и че не клякат пред "демократичната" банда престъпници които се стремят да поробят целия свят.Обикалят около границите на Русия като подивели *** и лигите им текат и тракат със зъби ,но историята учи ,че тия *** винаги са завършвали с разбиа мутра.

7

Траляльол платен

преди 8 години

*** е невинен!!! *** е невине!!!!!!1Във Русия няма диктатура и фалшифициране на изборните резултати вервайте ми!!!!!

6

руска демокрация

преди 8 години

в Русия всичко е демократично! Има демомратичет терор и демократичен страх!

5

Анонимен

преди 8 години

АМИ ДА НЕ Е ПИЛ ЧАЙ С ТАКИВА САМ СИ Е ВИНОВЕН!!!ВСИЧКО МОЖЕШЕ ДА МУ СЛОЖАТ ВЪТРЕ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТОЧНО ДА Е ПОЛОНИЙ И МАЛКО ЦИАН КАЛИЙ ЩЕШЕ ДА СВЪРШИ РАБОТА!!!!ТАЗИ ПЪК ОТ СТРАХ Е ЧАКАЛА 9 ГОДИНИ ХА ХА ХА!!А *** ЦЯЛ СВЯТ ГО ЗНАЕ, ЧЕ Е МАСОВ УБИЕЦ И ПЪЛЕН СТРАХЛИВЕЦ ТОВА НЕ Е НЯКАКВА НОВОСТ ВЕЧЕ!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Тая ако я беше толкова страх от Путин, дали щеше да ги говори тези измишльотини?

3

вова ,вова

преди 8 години

руснаците са невинни .Те са света вода не напита !Нека и на Императора да дадът от същото!

2

Анонимен

преди 8 години

Тия сами не си вярват! Ако руските тайни служби решат да убият някого, никой никога няма и да заподозре, че е било убийство! А историята с радиоактивния полоний издиша от всякъде. Струва ужасно скъпо и се използва за изработване на *** бомба. Ако беше полоний всички клиенти на заведението, персоналът и хората минали оттам щяха да са мъртви!

1

Анонимен

преди 8 години

Чакам скоро да обвинят Путин и за Втората световна война, и за чумата от Средновековието, дори и за метеорита който е изтребил динозаврите... Даже се чудя как *** още не са се сетили...