12

Анонимен

преди 8 години

Драги евро гейчета .Няма какво да анализирате и да се радвате.Руският енергиен министър преди малко съобщи ,че отстъпката от 10.25% за газа е договорена с "Боташ" и преговорите за "Турски поток " ще продължат есента .Тръбите продължават да се произвеждат в Германия и да се доставят.

11

Анонимен

преди 8 години

На западни медии не вярваме. Не се ли потвърди от "Взгляд" все едно ги няма тея пари...

10

мда

преди 8 години

До АнонименАми аз не съм "угледен" също :) не съм и влиятелен (освен във съвсем тесен кръг) , но пък съм щастлив и правя много неща в живота си които ме карат да се чувствам така и то без да преча на никой друг :)

9

Анонимен

преди 8 години

Коя есен?

8

Анонимен

преди 8 години

Според източници които няма да назова моите капитали са 258 млрд, $

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен абе ***, кой ти вярва на Forbes ?Цитирай нещо от итар-тасс

6

Боби

преди 8 години

До Анонимен 11Един път му смятаха приходите. Реално малко под милион долара(преди спекулативно да сринат рублата) и сравниха с Обама. Обама малко над милион на година получава като заплата.Путин реално откакто е на власт не е изхарчил рубла ни за ядене ни за облекло или пътуване - така че пре-спокойно 20-25 милиона може да има.Няма да се учудя ако е въртял някоя далавера с ценни книжа, но те са на приносителя и ние никога няма да разберем а и западните жълти весници не са побликували

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНикой не избира с какво ще се роди. Но това колко ще направиш от себе си се избира. Путин, дребен и неугледен, е станал един от най-богатите и влиятелни хора в света.Ами ти?-------Кога стана най-богатия на света ? Нали има един малък апартамент в Масква и заплатата му е по-малка от моята ?

4

egati

преди 8 години

Путин колко е по дребен от Ердоган на снимката! Явно Кремъл има проблеми когато отсреща си няма лесно манипулируеми Бг политици

3

Анонимен

преди 8 години

Франция ще заплати на Русия 1.2 млрд юро неустойка за мистралите. Договорът ще бъде анулиран.

2

Дановски

преди 8 години

Аз лично с много по-голям интерес очаквам речта на Владимир Путин на поредната Асамблея на ООН.Надявам се в неговото обръщение към света като червена линия да присъства апела "Ребята, давайте жить дружно!".

1

деъ

преди 8 години

голямо молене ще падне