8

Анонимен

преди 8 години

А хилядите незаконни коптори, струпани на чужди парцели,тях кога? Кияци на държавна хранилка имитиращи дейност.

7

Анонимен

преди 8 години

То човек вече не може даже спокойно и свободно да диша в тоя ***.за всичко трябва да плаща на тия които заграбиха и превърнаха в частно притежание всеки сантиметър!на хората им остана само да бягат и се спасяват оттука!

6

Анонимен

преди 8 години

По принцип съм за спазване на правилата от всички, ама хайде преди да се гаврят с обикновените хора и да ги дерат с глоби, първо да се заемат с незаконното мутренско строителство, имотните измами и другите извращения за милиарди по черноморието.

5

аа

преди 8 години

Най ви е лесно да се разправяте с къмпингуващите. А защо не ИЗЛОВИХТЕ "социално слабите" магистрати, политици, мутри и др.п., когато застрояваха плажовете на Черно море? Голям го вадите, ама само на малките!

4

Анонимен

преди 8 години

Какво се правят на луди тия чиновници,бе! Застроиха се цели плажове,но сега огнище и импровизирана тоалетна съсипаха крайбрежието. Смешници!

3

Розалина

преди 8 години

Най-накрая!Като не искат да спят в Слънчев бряг, да намерят място, което е за целите на къмпингуването, а не да разпъват палатки където им падне и да оставят купчини буклуци.Иракли се е превърнал в бивак, а горичката зад плажа - в тоалетна!Няма такава мизерия!Да не говоря за битниците населяващи в момента този бивак!

2

Анонимен

преди 8 години

Всички,които търсят безплатно море по гори и шофьорски плажове трябва а бъдат наказани.Няма безплатен обяд,дори и да не сте нарушили нищо,пак ще ви намерят някое членче от закона,по което не сте изрядни.Как ще пълнят хазната /разбирай личните си джобове/ с такива безплатно къмпингуващи и плажуващи.

1

Иван

преди 8 години

Като бутнат поне половин къща в Гърмен, тогава да тръгват на лов.