30

ххх

преди 8 години

НСО ще ползва сила и оръжие ... решиха депутатитеНСО трябва да се закрие като един от ненужните разходи ....реши НАРОДЪТ.който го е страх от народната "любов" да не се натиска за министър или депутат... аз имам фобия от мечки и в гората не ходя, нали?щом може в Швеция и Дания (образците за най-развити общества) министрите да ходят с колелета на работа, значи и Цецка Цачева можеше да хване влака до морето, а на Лавкаджията малко ходене пеша ще е добре за здравето.

29

Анон

преди 8 години

а къде е алинеята по която се решава кога да си ползват мозъците? Щото това им куца а не че налитат на бременни жени и малолетни. Аман от недомислени закони...

28

user

преди 8 години

означав ли, че ако се намалят депутатите на 120, ще намалят и НСО с 50%?!Защото определено за тези промени ще отида да гласувам :)Мутренска държава сме и това си е.

27

PD

преди 8 години

НСО са ненормалници, които до автоматизъм отработват по процедура, реакция към ситуация на екстремна защита. В предвид многообразието на ситуациите, и най вече това, че тези процедури, не отчитат реалното многообразие на естествените реакции на обикновени граждани в родните житейски пътни ситуации, ще наблюдаваме все повече неразбиране и прекомерна реакция, в безобидни ситуации. Добре би било, отговорниците по конвоя, да са с реална представа, за да вземат адекватни решения в движение.

26

Джедай Мастър

преди 8 години

Че досега и докато не е било необходимо ли са ползвали? За какво? Да се правят на велики? Да си стрелят във въздуха като се напият? Гаси *** депутати.

25

Данчо М.

преди 8 години

Те това е... м.трите на м.утрата вече са легални... освен да преминем в нелегалност друго не ни остава.

24

соник

преди 8 години

Интересно НСО си имат гардове това излиза от заглавието на статията....А кой пази президента тогава :)Писна ми от безумни статии на неграмотни хора назначете някой с интелект!После новото поколение не било добре ама така като гледам старото е огромен пример... але авторите тука.

23

!

преди 8 години

До АнонименНе са били балерини а ПРОСТО охранители, нищо повече, а сега са им вменени полицейски функции с формални условия, някой ден може да усетиш топъл дъх и *** болка.

22

наши и ваши

преди 8 години

Законът за НСО е грубо нарушение на чл. 6-ти на конституцията на България, че всички граждани са равни. В закона за НСО, гражданите произволно се разделят на наши и на ваши. Като нашите винаги са прави и имат право да бият и да унижават, а вашите имат право да бъдат бити, унижавани и да са винаги виновни за всичко.

21

demokrat

преди 8 години

ste se streljame zna4i. Ami stom trjabva ...

20

погр ебален агент

преди 8 години

Законът за НСО предвижда, служителите винаги да са арогантни, високомерни и агресивни към останалите българи. Да заплашват с оръжие жени, баби, дядовци и домашни животни. Да не спазват законите на България, защото са ненаказуеми. По външен вид да не се различават от тривиалните улични мутри.

19

Анонимен

преди 8 години

"Определени са и случаите..."Всички определени случаи са така подбрани и така формулирани, че всеки един случай попада в тях. В съда НСО ще са винаги прави.

18

очаквайте

преди 8 години

Скоро очаквайте , несменяемост на парламента и право на депутатите да застреялят всеки който само си помисли да протестира........................................................................................

17

Анонимен

преди 8 години

Гардовете на НСО ще ползват сила и оръжие, но...... само когато това е абсолютно необходимо, решиха депутатите. А кога е необходимо господа депутати в кои случаи. Тези екстри не е имало е Живковото УБО! Срамно е. Нас народа кой ще ни пази? Полицията ли? Полиция и НСО са двете страни на една монета.И на двете рейтинг 0.

16

Анонимен

преди 8 години

А стига бе! Ще плащаме за охрана на търтеите, но ще плащаме почивката на охранителите!Това е гавра! Да ви *** ****** ****** ****!

15

един

преди 8 години

Много права, а за задълженията да пазят все пак и обикновените граждани, които им плащат заплатите?! Или това са първите и категорични стъпки към установяване на полицейски произвол?!

14

Анонимен

преди 8 години

Мафията в България работи с държавни ръкавици. Стои на държавни столове и кара държавни коли.

13

Анонимен

преди 8 години

Оня глуповат милиционерин боклучец, дето ми думкаше по колата, на улица каймакчалан, докато чака Нина пияницата да се събуди, дано е пукнал нещастника.

12

Анонимен

преди 8 години

На това под предния капак на колата едно време му викаха полицейски номер. Бандитите хвърчаха по улиците с такива коли. Ако утрепеха някое дете нямаше кой да ги накаже. Както уж започваха дела срещу тях, така и свършвахаБог да ги накаже дано!

11

овчар

преди 8 години

Как един път този ''народ'' не се възпротиви на нещо,което наистина не харесва,а само наср.ано гледа как го тъпчат.Малко са шкембелиите полицаи,че и тези трябва да ги търпим вече.То що е държавен служител хранейки се с нашите пари се мислят за богопомазани,и все с желание да ни тъпчата.Наближава момента,когато и този балон ще се пукне