76

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев още от самото начало на мандата си е една жалка карикатура и пародия на Президент.

75

плювню

преди 8 години

толкова си жалък.............

74

Анонимен

преди 8 години

До !Плевнелиев и Стоянов са достойни президенти- след магаре!

73

ббг

преди 8 години

Ето какво изтъргуваха ДПС!!!

72

gost

преди 8 години

Хора не се занимавайте със герберските тролчета те са също безмозъщни като боко премиерската тиква и роско плювналиев а и още нещо герберските тролчета ги облагодетства управлението на гроб опс герб иначе ако го няма те няма да могът да крадът от нас нормалните българи както го правят в момента.

71

Анонимен

преди 8 години

До ДО ПРЕЗИДЕНТААрмия!?Два хеликоптера и 0,5 (нула цяло и пет) самолета

70

Анонимен

преди 8 години

По времето на Тодор Велики (Слава, вечна слава на делата му!!!) българите се пенсионираха на 60 години за мъжете и 55 години за жените с 25, съответно 20 години трудов стаж. Ало, БАН, оставяйте Е-тата и залягайте над клонирането!

69

мунчо

преди 8 години

С какво Сидеров е повече от Президента?С какво прехвалената Мая Манолова е повече от Президента?Щом сте решили да го плюете , кажете с какво останалите депутати са повече от него?Вземете ги един по един и сравнявайте!

68

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да кажа , ще е малко...хотел с вси1ки екстри, плаж сълза, никой не ти иска пати за чадър, сянка, шезлохг или , че си кихнал....Ядене супер, пресно, вкусно, Обяд, ве44еря, това всичко ми струва 453 лв с пътя....Никага няма да стъпя на нашето море....да плащам за измислени от вас екстри...А да допълня, бях 7 дни с всичко платено..Там хората живеят в бяла държава...А тук за да отида само домо до морето трябва да дам най малко 130 лв за гориво...за друго да не говорим...Така , че не ми говпри за разни глупави и неосъществими идей ...всичко идва от вас !!!

67

Анонимен

преди 8 години

ЩО ЗА *** ПАРЧЕТА СТЕ? РУГАЕТЕ ПАРЛАМЕНТА ДО СЕГА И СЕГА КОГАТО ПАРЛАМЕНТА СЕ ИЗЛОЖИ, РУГАЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА. ТОЧНО КАЖЕТЕ МИ КАКВО ИСКАТЕ, СМЯТАТЕ ЧЕ ПАРЛАМЕНТА Е ПРАВ? СУПЕР, БРАВО ЩЕ СИ ВИ УПРАВЛЯВАТ МИРИЗЛИВИТЕ ОЩЕ 50 ГОДИНИ, ВИЖ КОЛКО ГОТ. ЩЕ СИ МРЪНКАТЕ И ЗА ТОВА, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ АНОНИМНИЦИ. АМИ СУПЕР, КАКВО МУ Е ЛОШО?

66

Анонимен

преди 8 години

Всички народи си имат президенти, само ние жалко сламено човече, кукла на конци, дърпани от Мутрата и олигархията.

65

до салих

преди 8 години

Айде стига бе, все едно не знам с какви машинации и от кого бяха събрани подписите за Референдума.Ако някой е позабравил, да припомня - от Лизашки и подопечните му ***.

64

Анонимен

преди 8 години

беше БЛАМИРАН, защото просто си е една БАЛАМА.

63

салих

преди 8 години

Грешно заглавие1Депутатите не окастриха Президента , а целия българския народ.Депутатите си бетонираха местата в Парламента, което означава , че България ще продължава да бъде най-бедната страна в ЕС , с най-висока смъртност , почти без съдебна система и почти без здравеопазване, с висок процент на сивата икономика и висока криминална престъпност.Това могат да ни осигурят наличните депутати.Честито , българи!

62

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

,,ot glupaw..po glupaw,,...wtora seriq,, ...

61

Анонимен

преди 8 години

Май с ДПС са се договорили, за подкрепата на съдебната реформа. Сега турците ще могат да гласуват и без изборен туризъм електронно.

60

Докога бе

преди 8 години

Гответе се за нова цена на тока. Другото е за замазване на положението.

59

Членска карта №7

преди 8 години

Да се откриват ли избирателни секции в чужбина?"Това трябва да е едничкият въпрос, ако има референдум!Другото е бош лаф!

58

Това е

преди 8 години

гнусният БОСТАН!Конграчулейшън!

57

Анонимен

преди 8 години

От чужбина ако гласуват да скочи цената на тока, защото са по-богати и могат да плащат, но в България пенсионерите са против скока на цената на тока и тогава какво правим с електронното гласуване.