61

www

преди 9 години

До Анонимен 94Развитието от кандидат-кмет до премиер за първи път според мен се изчерпва с три негови култови приказки:"Ако бъда избран за кмет, за две години София ще заприлича на Мюнхен и Виена" (преди изборите за кмет на София)"За какво ти е да ставаш премиер на обран бостан?" (преди изборите за Народно събрание)"Идвам, виждам и давам още пари!" (на третата година от премиерстването Му)

60

ХХХ

преди 9 години

Повелителят на ромите ! Унищожителят на българите !

59

www

преди 9 години

Вождът казал. Хау!

58

Анонимен

преди 9 години

Пак старата песен на нов глас.Е, преди пречеше Станишев,сега Орешарски нищо ново.

57

biru

преди 9 години

на времето преди 30г. една гадателка ми каза Винету ще ви оправи пътищата ако щете вярвайте аз не и повярвах. Викам и: "*** ти луда ли си *** жена" и от тогава на гадателки не вярвам, и сега какво стана трябва да намеря жената да и се извиня. Аз откъде да знам, че Винету ще се появи, ама кой би повярвал та това е герой от роман ато вижте какво стана.

56

анонимен

преди 9 години

Ами то затова човек се отказва от всякакви коментарии и мисли, защото наистина не знае каква е истината? Това е.

55

Асеновец

преди 9 години

Носителят на жълтата фланелка, доктор хонорис кауза, пожарникаря супермен пак се прояви

54

Анонимен

преди 9 години

Трудно е да си премиер, особено когато си милиционер. Ако имаше юридическо или що годе свястно образование, нещата щяха да са други.

53

пища

преди 9 години

До БЪЛГАРИНабсолютно! вече са 5 от последните 7 години и все нкой друг е виновен. боко просто е луд. за съжаление страшно удобен на статуквото - старите далавери си вървят, не се налага други партийни лидери да поемат отговорност или да лъжа - Боко не поема отговорност, прехвърля вината на хора, дето отдавна не са в управлението и много лъже, прави го естествено и без емоции, пазител на статуквото, много добър такъв.

52

Hitar Petar

преди 9 години

То нито е лесно, нито приятно, ама квото кажеш цяла държава ти изграе по свирката ! Отделно, че е изключително доходно доживот...

51

Анонимен

преди 9 години

Като не му е лесно и приятно защо плати милиони да бутне Ореха и да се намести на неговото място? Защото има относителна сигурност да не го достигне отмъщението на хилядите на които причини толкова беди. А и краденето е с хиляди на ден. Защо стои още е въпроса като открадна милиарди, раздели нацията и я докара до бедност и отчаяние. Американците ще го сменят, решено е и треска го тресе защото трябва да си плаща охраната сам. А не обича да плаща, свикнал е да му се носи. Путин ще го накаже също.

50

Анонимен

преди 9 години

Дано днес е минал през мостта на река Златна Панега в Луковит. Става дума за едно изключително натоварено пътно съоръжение. Целият пътен поток от Русе за София минава от там. В най-скоро време моста ще се разпадне, но ние усвояваме Еврофондове!

49

Анонимен

преди 9 години

Еми то с това пожарникарско образование само за премиер ще те вземат, за друго не си конкурентноспособен на пазара на труда, а и си на възраст вече, никой няма да те вземе дори и за пазач на тикви.

48

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Мутрата говори така,сякаш 4 г. не е управлявал д-вата,загубила десетилетия в своето развитие.Ако се поразровите в архивите,ще видите че същите приказки ги говореше,само че тогава се оправдаваше със Станишев.От тези еврофондове виждаме,че кметове на малки и големи градове са облагодетелствани,а хората продължават да се чудят как да се оправят с живота си,с образование,здраве, с институциите и пр.Само се хвали,че д-вата върви напред,но има само вдигане на цени,но не и на заплати.

47

Анонимен

преди 9 години

Да си сменим местата тогава. Аз ще съм премиер, пък ти ела тук във фирмата да те гърчат частниците 6 дни в седмицата за 500 лева.

46

Анонимен

преди 9 години

Не е лесно разбира се! Лесно ли се получават писъмца със сърчица?

45

Анонимен

преди 9 години

Бате Бойко е велик!най-добрият държавник след Стамболов

44

Анонимен

преди 9 години

МУТРАТА БЕЗ БРОНИРАНА ЖИЛЕТКА НЕ ХОДИ НИКЪДЕ!!!!НЕ ГО Е СТРАХ, ЧЕ ЩЕ МУ СВИТНАТ ГЛАВАТА ЩОТО В НЕЯ МОЗЪКА НА 99.9% НЕ СЕ ПОЛЗВА!!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Ами тогава стани овчар бе Бойко. Кой ти опря пистолета в главата да ставаш премиер? На мен като не ми е приятна някоя работа и я сменям. Ходи да пасеш овцете, нали само за овче месо ни говориш.

42

vesko02

преди 9 години

Хората включени във ведомостта за заплати е съгласна с вас другарю премиер и ви подкрепя безрезервно