31

Анонимен

преди 9 години

Наесен ще има трибунал за Путин и неговата разпасана хунта. Хунтаджиите ще тичат като плъхове към КНДР за да се укриват там, само че другарят Ким Чен Ун е приготвил за тях зенитните оръдия и РПГ-тата, който не си даде доброволно парите заминава в рая при Сталин. Преди 2 дни Русия отмени визовият режим с Хондурас и Никарагуа, вероятно лампичката на руските престъпници е светнала какво ще се случи с тях в КНДР и пренасочиха парите си към Южна Америка, където все още се крият престарели нацисти.

30

до 38

преди 9 години

Не само те. Но съм сигурен , че вече имат готови ракети 20 мах. Китайците също извършват експерименти в тази област. За тези ракети няма ПРО. Американците може би и те имат. Китай половината Русия и половината САЩ ще ицелеят но сателити като нашата държава ще се превърнат в пепелище.

29

до 46

преди 9 години

Абе може и да е стар този бомбардировач, но е по-бърз от повечето натовски изтребители. А това е 125 тонен самолет, летящ със свръхзвукова скорост от над 2300 км. Американците нямат нищо, доближаващо се до този бомбардировач.А буквата М означава, че е изцяло модернизиран.

28

Кирил

преди 9 години

Кой ги бръсне руснаците за нещо, пълни ***.....

27

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

ЧИСТО И ПРОСТО ЧЕТА ОТЗИВИТЕ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ПРОТИВ РУСИЯ.ОТ РУСИЯ МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ.В БГ ИМА НАЙ МАЛКО 100 000 ХИЛ.РУСКИ ГРАЖДАНИ КОИТО ЖИВЕЯТ В БГ.МЕН МЕ СТРАХ ЧЕ САЩ НИ ИЗЛЪГА И СИ ПОСТАВИ БАЗИТЕ УНАС И НАС НИ ЗЛЕПОСТАВЯ ПРЕД РУСИЯ.РУСИЯ Е ЕДНА МОЩ. КОЯТО НИКОИ НЕМОЖЕ ДА Я ПОБЕДИ.

26

Black sea

преди 9 години

Ми като целят бази по Черноморието да не забравят и че ще целят близо половин милион руснаци заселили се вече тук. И с БГ паспорти щото референдум като кримския се разбра че не става пък всеки иска в ЕС а не в Евразия. Атака пък изпапка паричките без да свърши нещо на господарите си.

25

до 39

преди 9 години

Как ги изчислихте на 200 000000000 като вчера писаха финансисти, че са около 15 000000000?. Между другото Китай също икупува много, скоро количеството ще намалее на международните пазари и тогава.........?.

24

Анонимен

преди 9 години

Има ли някой нормален човек да застане на мястото на мишените в някой стрелкови комплекс? Естествено че няма! Но нашите политици поставят цяла страна на мишените на руските ракети. Значи, че са ненормалници.

23

Анонимен

преди 9 години

Народния съд наближава.

22

до 36

преди 9 години

Въобще не си в час! Ще използват Глонасс за навигация на ракета. Това да не ти е пикник, че да търсиш някой обект. Всички руски ракети използват за насочване инерциална система, която е независима от външна намеса, както и карти и снимки на обекта вкарани в паметта и.

21

до 36

преди 9 години

Брей, какъв компетентен другар!. От къде добивате такива секретни информаций?. Експертите от НАТО не знаят това а вие го пускате безплатно в медийното пространство.

20

Анонимен

преди 9 години

Путин го излъгаха, че златото ще си повишава цената и той глупакът от 2010 до 2014 купуваше злато като луд. Вместо да направи далавера споменатият *** изгуби над 200 милиарда долара.

19

Анонимен

преди 9 години

Бях сигурен , че руснаците ще заложат на ракетите. Чисто, супер бързо и с огромна унищожителна мощ.

18

Анонимен

преди 9 години

До до 26На такива като теб руснаците са го забили преди 70 години на дядо ти и на баща ти, а ето че и третото поколение в твое лице вие от удоволствие.

17

ши

преди 9 години

няма пари, нефта без стойност, цената на златото пада и резултата е трагичен щом няма работеща икономика

16

Арма Москвичев

преди 9 години

На Ту-22М3 и трябва писта по дълга от ширината на полуостров Крим да запали чрез дърпане..ха.ха

15

до 26

преди 9 години

Внимавайте като се навеждате да садите домати някоя ракета да не се забие в задните ви части без да е намазана с вазелин, ще ви заболи.

14

ПВО

преди 9 години

То дали ще е в Крим или в Ростов - се тая, всички тези експеерти да вземат да погледнат картата ....

13

до 23

преди 9 години

ЗАЩО?3-ти март е велика дата за България. На 03.03.1918 година Русия капитулира пред Царство България и подписва Брест-Литовския мирен договор

12

Анонимен

преди 9 години

Проблема с тия бомбардировачи че на висока скорост ако правят вираж ще минат през четвърт Европа :)Бая търчане от Натовци ще има :)А руснаците не обичат каубойските изпълнения - стига им един Доналд Дък :)