56

Анонимен

преди 9 години

Роска, ела към Варна да хапнеш пържолка и кюфтенца. Нещо заслабнал ми се струваш.

55

Мен

преди 9 години

Ко?не!

54

три яки момчета

преди 9 години

На снимката ясно се виждат три яки момчета до вратата. Те вардят, някой от посланиците да не издържи на глупостите на плевела и да не избяга от залата.

53

Анонимен

преди 9 години

Роска, сценаристът ти е най-добрия генератор на общи приказки. Даже прави и общи приказки на общите приказки, което си е сериозен майсторлък.

52

Баи Хои

преди 9 години

Много ме е срам че имаме такъв президент !!!

51

Анонимен

преди 9 години

Най бедната държава в ЕС , в какво води - по ненормален Президент !Ама на тези отдавна България не е нищо и техните пари са навън . Готови са да напуснат ако се наложи !

50

до дедо Ташунко

преди 9 години

"Хора, счупи ми се ***! Колко сме водещи като последна дупка на кавала..."Зависи дали кавала се гледа откъм началото или откъм края, Роската го гледа откъм края и от негова гледна точка, последната дупка на кавала е първа. :D

49

Анонимен

преди 9 години

Да България беше важна на Балканите . Сега не е ! Сега я заобикалят !Голям успех е - да не строи никакви големи проекти, които ще подсигурят работа !Плевнелиев , за какво достойнство говориш, като сте на пълно подчинение на чужди интереси ?

48

Анонимен

преди 9 години

на какви хапчета ли е??Розови или жълти?Аз залагам на розовото.

47

Анонимен

преди 9 години

"България стана незаобиколим фактор на Балканите"Роска, това, което не се заобикаля, бива прескачано. Един национален герой навремето така е получил прякора си.

46

Анонимен

преди 9 години

"Води"??Кого "води" бе ***?

45

Анонимен

преди 9 години

Гледал е друг мач ,горкия !!

44

срам ме е от тебе

преди 9 години

Eх, Росенчо, Росенчоо...

43

PD

преди 9 години

За жалост нищо не правят, или по скоро не правят достатъчно и правилно това което трябва да правят.Българската земя (дори и балканския п-ов) е родината на народностния, културен и духовен европейски корен.И разкриването на тези аспекти, всред изкуствено разделените европейски народи, е мисията всеки един представител на България, и горд наследник на Белите/Светлите ари, Българите.За жалост посланиците ни са по скоро политически търгаши и службогонци.Е това е Истината.Другото са високопарни думи.

42

Анонимен

преди 9 години

Ами какво да каже завалията... Че държавата умира и няма никаква надежда? Това никой държавен глава няма да го направи, защото ще е все едно да признае собственото си безсмислие. Ще разтяга дъвки за наивници до последно, докато междувременно изнася авоарите си в чужбина и урежда живота на децата си извън държавата. Тия от високите етажи знаят много добре какво е истинското положение, приказките им не ги слушайте.

41

Анонимен

преди 9 години

Степента на отвратителност на "българските" политици вече е толкова голяма, че чак става смешно, направо ще умре човек от смях. Не съм сигурен, но май нямаше нито един политик, който поне лицемерно да се възмути на искането от разни международни *** ние да сме плащали дълговете на гърците. Нали водим, трябва вече и да спасяваме закъсалите. Невероятно свръхлицемерие, а "нашите" си траят, та даже вече и са съгласни!

40

joro

преди 9 години

Еми прав е Плевонлиев , България е пример какво НЕ трябва да се прави !

39

Паметлив

преди 9 години

До Европеецдо 40А ти вярваш ли си?Рейтингът на Плевела е най-ниския за президентската институция,откакто е създадена!Даже Гоце беше с по-високо доверие.Оказва се,че поради малките правомощия,президентът не може да направи много полезни неща,но може да нанесе доста вреди,най-вече в имиджов план.Ако пак го издигнат за поста-гарантирана загуба,колкото и гласове да купят(пак)!Затова и усилено му търсят друго поприще.

38

istinata

преди 9 години

Az taka i ne razbrah kvo iskate ot plevnenliev?da slojim kiro skalata da vi izglejda po mujestven.chobani

37

Анонимен

преди 9 години

Хахахахха, посланиците са се мушкали яко в ребрата и са се спукали от смех. Викали са - на тоя дилърът му е як, козът си го бива!!!! ***!