51

Pensioner!

преди 8 години

Ultrasite, da gi tovarqt za vtorichni surovini!

50

nemeca do martin

преди 8 години

Лошото Мартине е че за да имаш право да се защитиш с пистолет и нападателя ти трябва да е с пистолет. Ако те нападне с отверка, само с отверка имаш право да се защитиш. Закона е зле. Пък утрепеш ли го си влизаш в затвора и никой няма да ти помогне.

49

Анонимен

преди 8 години

МВР трябва да се закрие, като се започне с КАТ!Тогава ще има шанс да се оправим.

48

Анонимен

преди 8 години

do Ultras!Tolkova si smeshen! Nedodqlan psih...

47

nemeca do ultras

преди 8 години

Ти си една мижитурка. Да биете деца и старци ли ти е гордоста селянино. Сигурно основни дати и имена от българската история не знаеш. Били на протести - ами като сте безделници и нищо не можете та правите много ясно че ще вземете двайсетунките които раздават по протестите. Едно време е имало ТВУ-та. Там е мястото но *** като вас.

46

Анонимен

преди 8 години

МВР да се закрива. Аман от хрантутници, които висат по кьошетата да измуфтат 5 лв от някой. Дебели трътки, чакащи пенсия. Никаква полза от МВР, НИКАКВА!И съдилищата са на същия хал.Фани единия, удари другия.

45

Мартин

преди 8 години

Видяло се, че ще трябва да си вадя пистолет. Този съвет го препоръчвам на всеки. В най-големият и "най-добре пазеният и наблюдаван" парк в София за последните 2 месеца стават две изключително тежки престъпления ПОСРЕД БЯЛ ДЕН БЕ. ПОСРЕД СКАПАН БЯЛ ДЕН БЕ!!!!!!!! Е как човек да не си извади пистолет? Откъде дали на някого няма да изглеждам нелицеприятен и да се опитам да ме убие.. Ей така, 'щото може. Ще си извадя пистолет и това е.

44

Анонимен

преди 8 години

Cheda na Dqola!Tova sa cheda na Satanata! A ne Balgari! Da se namerqt i izpratqt v Zatvora zavinagi!

43

Ханко

преди 8 години

Що не качат Бъчварова, гл.секретар , зам.министрите ,шефа на комисията по сигурност заедно с цялата комисия на велосипеди, облечени със същите цветански униформи ,обути в кубинти с тегло 3-4 кг. бройката и да покарт в парка ,пък било и за здраве, като ги гледа човек май имат нужда !!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Тея сополчета дето се наричат скинари да ги пратят да се бият срещу ИДИЛ - па да им видим тогава обръснатите кратуни набити на някоя ограда със оцъклени зъркели и изплезени езици.

41

edna

преди 8 години

Ако имат желание лесно ще ги хванат полицаите. Едва ли са толкова много възможностите. Записи от камери? Само че като ги хванат трябва да има и наказание. Нека полежат няколко месеца. Само че да - забравих - тук няма такъв филм - дори да ги хванат веднага ще ги пуснат. Може би поне трябва да има колосални глоби за такива прояви..Нека им се бръкне в джоба (или на родителите) или ако нямат 18 - в поправителни институции вместо в училище. Държавата трябва да има начин да се справя с такива хора.

40

mdaa

преди 8 години

Искали са да набият някой 15 годишен, ама двама не ги пуснали техните и се наложило в намален състав да нападнат 11 годишен. Но смелост не им липсва. Ето аз например никога не бих нападнал 11 годишен... Браво. Юнаци.

39

Анонимен

преди 8 години

Тази Бачварова няма ли да я махнат вече? Омевидно е че не върши работа!

38

Х

преди 8 години

скинари?! това са болни и недоразвити маймуни, о не извинявам се, обидих маймуните, това са плазмодии

37

Анонимен

преди 8 години

Милицията що спи? Протестират ли нещо? Този парк е опасно място.

36

59785

преди 8 години

Те хора убиват в тоя парк, па тея ли ще ги намерят. Това не е полиция.

35

Анонимен

преди 8 години

Най-отвратителни са скинарите и футболните ултраси. В по-голямата си част те са едни и същи същества. Бръснати глави, татуировки и се правят на големите мъже. Всъщност са едни заблудени мишоци, които се мислят за биячи.

34

с

преди 8 години

Кажи му скинар, и не го обиждай повече. Външния вид на главата е огледално отражение на вътрешното съдържание. Такива бавноразвиващи псевдонационалисти са абсолютно излишни, освен когат не си продават телата за парче пица и 20 кинта. Ако имаше държава в нашата Родина, тея излишъци щяха да обитават трудови лагери или да лежат в безименни гробове.

33

София

преди 8 години

До Одисей 1Предлагам още по-хубаво наказание.. Да бъдат разстреляни публично

32

Анонимен

преди 8 години

До МониВярно е. Такива за *** за зелел не стават. Врроятно не си плащат и билета за рейс от Младост или Люлин до София.